Koronavirus u Srbiji 2

1. Šta vam je oči povadili

2. narcizam malih razlika

mislim na celt-zapata-tilmo pricu. Trougao Nis-Leskovac-Vranje ne jede samo padezi, vec i normalno rasudjivanje.

3. zaboravio si i sendvice

4. Ja sam rođen u Nikšiću, i 100% sam Crnogorac od oba roditelja. Samo živim u Nišu. Ne kažem da je bolje ili gore, samo da uđe u zapisnik.

A kad smo kod Vranja, najglupaviji jezik na svetu. Ono nije srpski, bugarski, ne znam šta je. Ok, nišlije, leskovčani ne pričaju gramatički ispravno, ali se može nazvati jezikom.

Vranjanci, kao da daunov sindrom imaju, reči završavaju na EV, pijev, jedev i ostala sranja.

5. Kad si saznao da su ti oba ćaleta gej?

6. Dragi prijatelji i rodbino,
    STIGLO DO MENE -

Ako sumnjate u mogućnost čipovanja ljudi evo objašnjenja kako će to zaista da urade. Uspeli su pomešati žive i ne žive materije. U čemu bi inače bila razlika u digitalnom i biometriskom ID2020 koju zagovara Gejc.

Bio robotizacija ljudi

Prva faza je punjenja metalom-PUNJENJE

Geoinžinjering - Hemitrejlovi su u Srbiji od 2008 godine. Partenrstvo za mir potpisao Vuk Drašković i Božidar Djelić. U taj projekat u svetu je uključeno 125 zemalja i zove se OTVORENO NEBO. Svaki dan 12 godina 7 dana u nedelji i 24 sati dnevno, nas prskaju sa PAMETNOM PRAŠINOM, mikropartikulama (čestica veličine 2 mikrona, to je manje od eritrocita 8 mikrona) raznih metala. Mikropartikule su laboratoriski napravljene čestice  metala aluminijum oksida, barijuma, stroncijuma i titanijuma.Ti metali se nalaze i u čipovima.Te mikro ili kako ih još zovu nano čestice su stigle u naše telo, vakcinacijom jedna vrsta ali u znatnijoj meri iz hemitrejlova udisanjem, preko vode koju pijemo, i preko hrane koju jedemo zato što su one napunile i biljke i životinje na skoro celoj planeti. Niko nije ništa primetio. Ovo je prošlo glatko. U svetu je zdanjih 5 godina postojalo nas  15  koji su na ovo ukazivali. Teoretičari ZAVERE. A 99,99999% svetske populacije se pravilo da ovo nevidi.

Druga faza je funkcionalno povezivanje bioelektričnih kontakata u telu-MAPIRANJE

Virus covid19 je vrlo interesantan virus koji je patentiran od strane Bila Gejca 2018 godine. Isprobavanje od 2003 sa svinjskom gripom do 2009 sa SARS om nije dalo rezultate, pa je ovaj današnji korona sa osnovom HIV virusa koji je pušten negde u oktobru 2019. počeo da radi svoj posao. U nekim zemljama Evrope je bio pušten i ranije čak i u junu 2019. u vidu čudnih letnjih oblika pneumonije koju su pripisivali influenci tipa A, kada gripu vreme nije. Virus kao virus nije ni pušten da ubije mnogo ljudi, osim starije populacije, što se i pokazalo tačnim. Pušten je da napravi vezu biologije i elektrotehnike. On je ustvari NANO ROBOT koji  prolaskom kroz vašu krv i tkiva povezuje magistrale kao na kompjuterskoj ploči vrši uslužno "lemljenje". Covid 19 je za to programiran. To je Gejc zaštitio 2018 patentom.To traje 70-90 dana od vas napravi da ste pola čovek  pola robot. U tom periodu organizatori moraju znati šta se dešava sa zaraženima ja bi ih nazvao u transformaciji. Njih interesuju oni koji su mladji i koji su primili u vakcinaciji kao  deca i MMR vakcinu.Tu evidenciju uvode u glavni računar i predaju na obradu VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI.Tako mapiran polurobot ostalo je još da se ubaci procesor i spreman je na upotrebu. Ubacivanje procesora dešava se u trećoj fazi.

Treća faza je faza ubacivanja procesora-VAKCINISANJE

Ova faza vas pretvara u ROBOTA HUMANOIDA.Vakcina u sebi sadrži oslabljeni atenuirani soj korona virusa i čip, koji će izvršiti finalizaciju spoja na nivou GENA, glavnog čipa i piezo elektro kontakata na magistralama tela.Vaš mozak, i celo telo neće više vršiti funkciju vaše volje nego će vam se volja nametati od spolja.Vi u ovoj fazi postajete nešto poput vašeg mobilnog telefona.Veza vas i njih je pogadjate ...5G. U slučaju da se vaša volja ne pokori  spoljnom elektromagnetnom nadražaju, oni vas jednostavno mogu isključiti, mogu vas razboleti, mogu vam izazvati rak.

--
    Poslato iz Brze beleške

7. JA ROBOTIZUJEM KURCEM U PIČKU

8. Pa ja i ne zelim da imam svoju volju, donosio sam dosta losih odluka do sada u zivotu. Tako da prepustam sve gdinu Gejtsu, od toga sta cu jesti veceras do toga koga cu glasati pozz

9. Dragi prijatelji i rodbino,
    STIGLO DO MENE -

Ako sumnjate u mogućnost čipovanja ljudi evo objašnjenja kako će to zaista da urade. Uspeli su pomešati žive i ne žive materije. U čemu bi inače bila razlika u digitalnom i biometriskom ID2020 koju zagovara Gejc.

Bio robotizacija ljudi

Prva faza je punjenja metalom-PUNJENJE

Geoinžinjering - Hemitrejlovi su u Srbiji od 2008 godine. Partenrstvo za mir potpisao Vuk Drašković i Božidar Djelić. U taj projekat u svetu je uključeno 125 zemalja i zove se OTVORENO NEBO. Svaki dan 12 godina 7 dana u nedelji i 24 sati dnevno, nas prskaju sa PAMETNOM PRAŠINOM, mikropartikulama (čestica veličine 2 mikrona, to je manje od eritrocita 8 mikrona) raznih metala. Mikropartikule su laboratoriski napravljene čestice metala aluminijum oksida, barijuma, stroncijuma i titanijuma.Ti metali se nalaze i u čipovima.Te mikro ili kako ih još zovu nano čestice su stigle u naše telo, vakcinacijom jedna vrsta ali u znatnijoj meri iz hemitrejlova udisanjem, preko vode koju pijemo, i preko hrane koju jedemo zato što su one napunile i biljke i životinje na skoro celoj planeti. Niko nije ništa primetio. Ovo je prošlo glatko. U svetu je zdanjih 5 godina postojalo nas 15 koji su na ovo ukazivali. Teoretičari ZAVERE. A 99,99999% svetske populacije se pravilo da ovo nevidi.

Druga faza je funkcionalno povezivanje bioelektričnih kontakata u telu-MAPIRANJE

Virus covid19 je vrlo interesantan virus koji je patentiran od strane Bila Gejca 2018 godine. Isprobavanje od 2003 sa svinjskom gripom do 2009 sa SARS om nije dalo rezultate, pa je ovaj današnji korona sa osnovom HIV virusa koji je pušten negde u oktobru 2019. počeo da radi svoj posao. U nekim zemljama Evrope je bio pušten i ranije čak i u junu 2019. u vidu čudnih letnjih oblika pneumonije koju su pripisivali influenci tipa A, kada gripu vreme nije. Virus kao virus nije ni pušten da ubije mnogo ljudi, osim starije populacije, što se i pokazalo tačnim. Pušten je da napravi vezu biologije i elektrotehnike. On je ustvari NANO ROBOT koji prolaskom kroz vašu krv i tkiva povezuje magistrale kao na kompjuterskoj ploči vrši uslužno "lemljenje". Covid 19 je za to programiran. To je Gejc zaštitio 2018 patentom.To traje 70-90 dana od vas napravi da ste pola čovek pola robot. U tom periodu organizatori moraju znati šta se dešava sa zaraženima ja bi ih nazvao u transformaciji. Njih interesuju oni koji su mladji i koji su primili u vakcinaciji kao deca i MMR vakcinu.Tu evidenciju uvode u glavni računar i predaju na obradu VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI.Tako mapiran polurobot ostalo je još da se ubaci procesor i spreman je na upotrebu. Ubacivanje procesora dešava se u trećoj fazi.

Treća faza je faza ubacivanja procesora-VAKCINISANJE

Ova faza vas pretvara u ROBOTA HUMANOIDA.Vakcina u sebi sadrži oslabljeni atenuirani soj korona virusa i čip, koji će izvršiti finalizaciju spoja na nivou GENA, glavnog čipa i piezo elektro kontakata na magistralama tela.Vaš mozak, i celo telo neće više vršiti funkciju vaše volje nego će vam se volja nametati od spolja.Vi u ovoj fazi postajete nešto poput vašeg mobilnog telefona.Veza vas i njih je pogadjate ...5G. U slučaju da se vaša volja ne pokori spoljnom elektromagnetnom nadražaju, oni vas jednostavno mogu isključiti, mogu vas razboleti, mogu vam izazvati rak.

--
    Poslato iz Brze beleške

sve sam to, druye moj, predvideo jos pre 10 godina kad sam stavio ovu retardiranu profilnu

10. Ja samo da kažem na Bombaša: ČUKAM!

11. nosite maske ljudi, ne zajebavajte se... nije da vam neko trazi da nosite dzvedzdin dres pa da je sramota

12. korona je dosla i u moj dom
    pozitivan a i majka

13. Drž se eriša, zdrav da dočekaš vaccine iz tel aviva

14. Zapata može li i meni tricks of the trade pvt

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.