Koronavirus u Srbiji 2

1. 39 prva dva dana i nenormalan bol u kostima sad nemam temp samo me guši i bole me oči u vrhu gore

2. Slikaj pluca pod obavezno i ful laboratoriju

3. Krvna slika mi je vrhunaka dva puta sam je vadio. Na testu u domu zdravlja sam negativan pa sam u bolnici kod keve na mikrobiologiju vadio opet sa posalju za Bg. Msm ono bez veze jer mi je zena pozitivna radila privatno i ima početak zapalenja pluća al ona npr nije imala preko 37 sa 8
    Lakše žene podnose reklo bi se
    Ona sad pije Pronison i Pances uz sve vitamine moguce a ja Forteku i vitamina milion
    S tim sa je ona pod Hemomicinom imala tempetarutu prelagano

4. Imam samo da kažem da ako nemate vezu neku ili ne poznajete nekog sada ne smete da budete bolesni fazon
    Kolaps je
    Meni maika radi u bolnici strina mi je dip pedijatar, u dom zdravlja sam morao zbog bolovanja ono je katastrofa sta sam ja video

5. Nabavi onaj pulsni oksimetar za kući. I ubaci aspirin protekt od 100 mg dnevno. Pronizon je dobra ideja ako ti krene kasalj jak i uporan

6. Aj poslušajte savet najiskreniji i od srca svako jutro kašičicu sode bikarbone s toplom vodom ili čajem neću da smaram da će vas izlečiti ali neće vam ometati postojeću terapiju, a nije na odmet želim svima brz oporavak

7. Zena pije taj Aspirin strina joj prepisala i Pronizon isto
    Valjda zato sto upala pluca vuce zgrusavanje krvi koliko sam ja ukapirao
    A u Domu zdravlja rade 4 doktora pustaju po 8 ljudi pa 4 po 4 pa puste sledecih 8 i kad udjes s vrata te pitaju sta ti je kad ispricas ona ti prepise terapiju haha
    Da sam rekao da mi smeta zito torta i da mi svira prostata dok pisam rekla bi aha evo ti ovo
    Ne mere temperaruru nemaju slusalice u kovid amhulanti ni ono za pritisak haha
    Idemo na poverenje ko ga jebe

8. Zap ako mislis na ono malo sranje sto se stavlja na prst merio sam privatno i 98 je i meni i zeni sta god to znacilo

9. isto su i mojoj kevi rekli da bez veze ne moze da ide u kovid bolnicu

10. To je valjda kiseonik i mislim da je ok

11. mojoj kevi je to 99 umires bohore

12. Ja mislim da neću bez budaka

13. Sirće da popiješ

14. lose sirce puno aditiva

15. Aj poslušajte savet najiskreniji i od srca svako jutro kašičicu sode bikarbone s toplom vodom ili čajem neću da smaram da će vas izlečiti ali neće vam ometati postojeću terapiju, a nije na odmet želim svima brz oporavak

od cega da ih izleci kad korona ne postoji?

16. poceo sam ozbiljno da mesam stratimira i triforca posataju mi ista osoba ne mogu da se setim koji je koji

17. Doktori nemaju ni slusalice nego pustaju na suvo preko zvucnika
    Govna

18. Ma i ne treba drugacije. Doduse treba poslusati sto kazes slusalicama prvi put a i na kontroli ako sad uopste ima kontrola, a ko hoce i kada bude isao da se ispise iz knjige koroniranih. Ipak je bitno da se na vreme preduzme nesto ako su pluca pocela da siste. Realno, na ovim skenerima za pluca nema guzve, pa ko voli nek izvoli(ako je dobio uput), ja nisam. Ali sam isao da se odjavim sa spiska zaraznih tu su me poslusali stetoskopom i po treci put sam cist. Izlazim napolje po malo ali kad se vratim kuci kao da ce opet da me vata groznica, znaci nisam ni za kurac. Sve u svemu vrlo opasna boljka procenjujem da ce nas ostati toliko da cemo svi stati pod jednu sljivu sledece zime.

19. Puši ga bergase i brz oporavak želim

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.