Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Није ваљда дотле дошло?
Koliko si patetican
Od gripa brt ne od virusa
Edit: U suštini isti kurac ali ne od bauka kojeg prave mediji
este culi, mediji izazivaju temperaturu i upalu pluca!
jbt idem kevi da kazem da ne mora u bolnicu nego samo da ugasi tv
pricah ovde negde kako su ljudi pozaboravljali kolko su virusi, bakterije, paraziti i statiznam zajebana stvar, i samo vide manje vise autoimune i kardiovaskularne bolesti koje se ustvari lece (vise sprecavaju/ublazavaju) cuvanjem fizickog i mentalnog zdravlja, pa pomesali to i misle da male boginje, koronu i hlamidiju mozes da izlecis pozitivnim mislima.
da, ako sacuvas ovo prvo, onda ce ovo drugo da bude blaze. al kad navuces nesto, navuko si.
e sad aj da i ovu drugu stranu potvrdim: ako imas grip ili koronu, poslednje sto ti treba je da cekas 3-5h u redu, na ladnom, sa temperaturom, sa 50 njih koji su isto zaglavili kako bi ti rekli da si pozitivan i mozda dobio lecenje, verovatno si imao vece sanse da ti sve to prodje blaze ako sedis kuci - ako si mlad i zdrav
al sedis kuci, pogorsa se upala, i na kraju kad moraju da te prime kad vide da ne mozes vise da sedis i cekas na ladnom ono kasno.
al to nije do medija, nego do toga sto su nam bolnicki kapaciteti supak, jer niko nije ni pokusavao da se ozbiljnije pozabavi time zadnjih 40 god.
svi su zaglavili tako. zato i zabranjuju sve sto moze da se zabrani, jer bolnice nespremne za ovo. nije samo srbija u tom sranju.
uzroke moz da trazimo kasnije, verovatno je koronavirus jedan od, mozda cak i ne glavni. al necemo verovatno. mozda skandinavci i tako ti.
ja mislim da su male boginje kod nas nesporazum veliki u prevodjenju, velike boginje se zovu smallpox a male boginje chickenpox tako da ljudi ne znaju ni koja je koja bolest pa misle da mozes da prelezis
procitah skoro jedan dobar komentar:
glad je izmisljena stvar i stvorena je kao zavjera prehrambene industrije da bi nam kasnije mogli prodavati hranu.
jel? smallpox su one koje naprave kraste po celom telu deci i svako 20. ubiju meningitisom. variola.
ono za sta postoje vakcine danas.
ako neko oce da vidi nek potrazi na wikipediji smallpox. necu kacim ovde, mozda ima gadljivih ljudi.
ono, bezazlena bolest, danas to deca preleze malo sa temperaturicom, bolje nego da dam ovima da mi vakcinisu dete (prave reci, prave osobe).
debilizam je posle toliko godina da dokazana vakcina iskoreni neku bolest skoro a ti se pravis pametan pa neces
u slucaju koronavirusa jednostavno ne zelim nesto sto nije jos dovoljno testirano u svom krvotoku, neka to urade ljudi kojima gori pod nogama i za koje postoji veliki rizik da ce umreti ako se zaraze
tako ce i biti jbg. kolko kapiram tako i funkcionise ova fajzerova vakcina, ne sprecava sirenje bolesti nego ublazava simptome. tako da onom ko nije rizicna grupa nije ni potrebna.
ruska valjda radi drugacije pa mora svi da je prime kako se ne bi sirila bolest.
ustvari, jedem govna. ne znam, cuo sam negde ovo od nekog ko verovatno jede govna ko ja sad. da ne brisem kad sam vec ispisao, posto zanimljivo.
nikad nisam cuo za to da vakcina ublazava simptome, jel to ako se preventivno uzme?
nemam pojma, necu vise jesti govna o tome. jedino sto znam je da sam potrazio na internetu o tome, video da bbc pise kako je sputnik netestirana komunisticka vakcina koja ce da pobije ljude i rusi lobiraju lazima da je koriste, onda otvori rt i video da su englezi i amerikanci govna sa sugavom kapitalistickom vakcinom koja ne radi i vrlo je opasna jer je eksperimentalna, koju pokusavaju na silu da proguraju svojim satelitima, na sta sam ugasio browser na X i resio da se vise ne "informisem" o tome.
verovatno su obe dobre za nekog ko je mator, vec prima 20 terapija, ima vise hemije u sebi od lebrona dzejmsa i samo mu fali korona da ga prebaci preko ivice.
ja iz rusije ne bih kupio ni auto a kamoli vakcinu.
Од руске вакцине можеш очекивати да ти отпадне рука фазон што је океј, од Фајзерове како већ да пуцаш ћорке или да рађаш децу са дауном у најбољу руку.
Па бирајте сами :)
najsmesnije mi za rusku bilo kad neko izaso pa kaze kao nemoj pijete 2 meseca posle vakcine, nakon sto poceli da daju. rusima kaze to.
jbt, kad rusija ne bi pila 2 meseca ne da bi izlecili koronu nego bi se pevala kaljinka od tokija do sijetla, al preko istoka.