Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ma boli te kurac siba grejanje u supi a sobe zvrlje popuprazne jebi sirotinju
kierkegaard haha! Ladno
Inace hvala svima.
Tilmo jeste bilo nesto ozbiljnije ali fazon problem je bio 90% resen i uskoro trebala kuci, onda uveli zarazenog pacijenta u njenu bolnicku sobu, ta zena sve pozarazavala
Nije nedelju dana izdrzala otkad dobila dijagnozu a tamo oni stalno testiraju.
brate mislim da su te izbacili da bi se snasao u zivotu a ne zbog kovida
znaci dogorelo je do nokata kad mesaju kovid pacijente sa ostalima
Guglajte Tedrosa optužuju ga za genocid lol
naravno da optužuju, nisi ti jedini debil na svijetu.
najjača mi ova mržnja za gejca. ja njega mrzim baš iz razloga što je spasio i dalje spašava ljude po svijetu da ih se sto vise nakoti.
uj gambi, saucesce.
Zmaju save us from your misanthropy kill yourself pls
Koga li obicno stavljaju na respirator pa verovatno nekoga ko im je dokurcio.
hahaha bukvalno, zamisljam te tipove kako sa svojih windows 10 kompova napusavaju gejca da oce da im uskrati ljudske slobode
to se ne odnosi na triforsa, on ima komp iz domace radinosti sa sodom bikarbonom kao antivirusom
Windows 7 mnogi masovno i dalje koriste pa i win xp takodje, a inace linux je ovako po meni dosta lep i prelep za koriscenje posebno ako si hipster
triforsa ce da cipuju linuksom
I to CentOS samo sa mrežnim komponentama, da što brže znaju u kojoj je kafani.
moj čip gubi signal kad sam na selu.
Pridružujem se sućutima. Stvarno je tragično šta se dešava sa ovim zdravstvom, u nekom utopijskom svetu bi neko morao jebeno da odgovara za svu ovu krizu i situaciju,
https://youtu.be/rZDpKOrVZMk
Deset minuta i sve je rečeno
Ćao đaci
https://prnt.sc/w45a7e
Hahahaha pišanje
Daj neki sažetak o ovom doktoru. Ko je, šta je, i koji je to magični lek koji pominje.
Evromanaktin nešto