Koronavirus u Srbiji 2

1. Mada meni hlorin dioksid i dalje neprejebiv. Leči i rak
    RAK LEČI ALO!

2. Ajde prestani vise jbt

3. Tetka mi reče malopre, živi u Francuskoj, da se sutra zatvaraju pored Francuske još 3, 4 zemlje jer se u Engleskoj pojavio neki novi virus koji se nerealno brzo širi
    Koj kurac sad jebeno

4. Makron izjavio malopre videolinkom jer je valjda zaražen koronom, ne znam nisam ispratio

5. Pa najavljivali novi virus, onaj zlobnik bil gejts.

Al nije valjda već stigao, ni ovog se nismo rešili lol.

6. Ne ne, ko se ne zarazi da krepa poludeće nema treće

7. Ja ne verujem u teorije zavere, virus napravljen bla bla.

Ali ako jeste, pa neće stati samo na jednom. Ulazimo u eru virusa 24/7, umiranja i vakcina.

8. IMAm ideju za jedan sf roman.covek sve vise zagadjuje prirodu i onda od svih tih hemikalija i radijacie stvori se najsmrtonosniji virus.ubija coveka za dan,svi umiru na planeti samo zivotiinje biljojedi opstaju

9. Sinoć na animal šanels gledam kako motornim sankama divlje Irvase po snegu uteruju u neke torove da ih prodaju itd
    Tako se osećam to smo mi nije niko drugi

10. kinezii su izvor zaraze, love pacove i jedu, zive njih deset u pet kvadrata, jedu i spavaju na podu.uzas.svaka zaraza potice od njih ali ne iz njihovih laboratorija oni nisu u stanju da naprave ni olovku kako treba kamoli virus nego zato sto su aljkavi i zive u neljudskim uslovima

11. Ne lupaj bre Kinezi su top 3 države po tehnologiji

12. koja njihova tehnologija oni samo rade za druge, svi su premestili tamo fabrike jer su jeftina radna snaga/necce da budu zbog saomija jebenog najbolji u tehnologiji

13. Nova mutacija corone u Londonu. 70% zaraznija. Da li menja smrtnost, upitno. Što su se svi usrali: pa pitanje koliko vakcina deluje na ovaj novi soj koji se rapidnije širi. Mislim da nismo čak ni na kraju početka ovog ludila. Ali ako smo ovako katastrofalno odradili virus 70% manje zarazan, mogu samo da pretpostavim kako će izgledati sa novim sojem. Sve sto sam napisao od februara ovde se obistinilo. Ocekujem potpuni slom kompletne infrastrukture, ne samo zdravstvene, ona je vec pokojna, do marta meseca. Ozbiljno treba razmatrati doomsday prep, odlazak na selo, kupovanje oruzja, bodljikave zice, konzervirane hrane. U prici sam 8 meseci, vode nas potpuno nesposobni ljudi. Ovo je armagedon

14. Znači tetka ne lupa jebeno au

15. Ozbiljno razmatram davanje otkaza i beg s porodicom na selo. Ovaj novi soj, oznacice kraj civilizacije kakvu znamo. Opstace samo uredjene i disciplinovane drzave, Norveska itd. Dok pricamo ovo, Londonski soj vec se siri po srbiji koja ima 10 puta labavije mere od potpuno zakljucanog londona (guglajte tier 4 restrictions) bezite svi u divljinu dok mozete. Cak i da je smrtnost ista od londonskog soja, a verovatno je visestruko veca, ovo je kraj.

Ljudi, sve sam pogodio do sad, spasavajte se

16. Zapata druže ti si stvarno puko

17. A nije puko jbg gleda očima propast godinu dana nemoj i ti da zajebavaš

18. potpisujem ako to znači kraj sns i džvedžde, daj tu mutaciju godzilu štagod

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.