Koronavirus u Srbiji 2

1. Dijalektom se nazivaju razni oblici i naglasci jednogg te istog jezika. lele lele kude be teško da se može nazvati dijalektom, jer nije srpski. Možda bugarski dijalekt, to da.

2. Sve sam lingvista ovde u pičku materinu, mora da ima doktorate i iz srpskog i iz bugarskog jezika čim tako dobro barata dijalektima.

3. u kini osudili novinare koji su izvjestavali o koroni iz vuhana prije nego sto je kina priznala da virus postoji haha
    ova jedna dobila cak 4 godine zatvora jer je objavila intervjue sa ljekarima iz bolnice.

4. Pusite ga antivakseri bre

5. antivaxeri - kao deca iglice se bojali.

6. platio bih da gledam kako pelcuju antivaksere.

7. platio bih da gledam kako pelcuju antivaksere.

neces morati da placas, samo sacekaj da pelcovanje postane preduslov za putovanja i 99% antivaksera ce suspendovati svoja uverenja zarad paralije i sutomora

ovih 1% su raznorazni triforsi koji ionako ne idu na more jer ne postoji

na ovim prostorima je konvertitski model razmisljanja uvek bio jak, kontam da su u islam i katolicizam prelazili oni koji su se najvise busali u pravoslavlje, pa ce tako biti i sa antivakserima - stajace prvi u redu cim osete da to donosi neke pogodnosti ili ocuvanje privilegija

8. Sevastokrator je latinični Fender.

CHANGE MY MIND

9. zaboravio sam ko je fender jbg

10. i ja mislim da se antivakseri boje igle samo

11. каква рециклажа вести

12. Uz sistematsku vakcinaciju, i naravno rigorozno nošenje maski, mislim da će za par meseci pandemija biti ružna uspomena

13. па хоће сигурно

14. врати се у говњави веце из кога си изашао

15. kad nekima mora da se crta ko vlada objasnjavanjem

rosoneri
    kuzman
    ollanik
    ombre
    pancera
    clannad
    petar pan pezos
    ajax
    boxer
    pseto88
    kbo
    los tenor
    mabncester
    papet master
    zyclon
    luks
    trosarinac
    zhajk
    roki bilboa
    elektricar
    grok grok
    shomy23
    marko
    mickey savage
    lemaja
    milica
    mylyca
    dzonovan
    fejd
    dionisyo
    dankan ferguson
    bushido
    deky aod
    nash bridzes
    riha disident
    stevan
    radjard kuplung
    dzela
    tandrcak
    leprikon

jesi ti svestan ovih prebolesnih imena,deckitj,ili moram jos neku reakciju da ti shaljem

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.