Prijava

Melkijades je pricao sa drugim sobom.

Nije baš najnovija metoda, koristili su je sedamdesetih i naposletku odustali, jer je nešto pošlo naopako. Fajzer je s druge strane imao raznih ispada proteklih godina; svejedno, i dalje pokušavam da dokučim zašto bi uopšte trebalo da se vakcinišem protiv nečega što sam već preležao i ubio najobičnijim hemomicinom i febricetom.

jer ga nisi ubio hemomicinom i febricetom

batasale procitaj ovo: https://www.nature.com/articles/nrd.2017.243

slicna je tehnologija ruske i engleske i mrnk vakcine. fajzer i moderna prave mrnk i ubace u neku mast da upije celija, sputnjik i astrazeka promene mrnk u postojecem virusu pa ubace da taj virus ubaci to u celiju.
rezultat je isti, tehnologija ubacivanja se razlikuje.

kinezi prave standardnu koju ti pominjes da je slicna kao polio.

nemoj da pravis cvrsto misljenje po vestima.

E onda kinesku. Jebo im ja rnk i gene i seme i pleme.

A narocito jebo mater firmi koja ni lek za pritisak nije znala da napravi, pa ga rebrendirali kao lek da se dize patka.

Nije baš najnovija metoda, koristili su je sedamdesetih i naposletku odustali, jer je nešto pošlo naopako. Fajzer je s druge strane imao raznih ispada proteklih godina; svejedno, i dalje pokušavam da dokučim zašto bi uopšte trebalo da se vakcinišem protiv nečega što sam već preležao i ubio najobičnijim hemomicinom i febricetom.

zato sto mozes da ga zakacis opet

Naletim danas na ovaj apsolutno nebitni članak;
https://rs.n1info.com/vesti/kon-trazicu-zatvaranje-svih-kafica-i-restorana-na-najmanje-sedam-dana/
no jedna rečenica se naročito izdvaja : ..."Istakao da su oni koji su primili dve doze vakcine, za ovu sezonu bezbedni". Bezbedni...Za ovu sezonu. I u tome leži sva nevolja čitavog ovog bezumlja, jer iduće godine primićeš dva komada novih. One tamo takodje.

O ne samo to ne pa ajde jednu vakcinu pa i nekako ali ste vi normalni sa tolikim vakcinama pa moj antivakserski mozak ce eksplodirati pa jeste ludi vi

Melki, i od običnog gripa mozeš da oboliš svake sezone. I usto moras da se bocnes svake sezone (ako želis)
Stvarno ne razumem sta hoces da kažes.

Znam NO, naravno. Moj sezonski grip je 7-9 dana temperature, bolova, ne mogu da jedem, smršam 5 kila...Od ovog djubreta sam imao temp. 6 sati i kinuo 3 puta u 2 nedelje.

Uostalom vidiš da ti Kon čovek lepo kaže da je i ovaj sezonski, dogodine nova tura.

Све вакцине које нису кинеске за своје „постојање” могу да захвале само Кинезима, зато немојте много да филозофирате. Уопштено је напредак вакцине против ковида олакшан (о чуда ли чуда) захваљујући „брату Сију и његовим минионима”.

Nature magazin je najveće propagandno smeće, nisam mogao da nađem top donore (sumnjam u Open Society kao i Craig Newmark mafiju), izdvojio bih činjenicu da je u bliskom partnerstvu sa Scientific American časopisom koji jelte koristi svoju poziciju visokog integriteta da podržava čak i pedofile ako treba

In the October 2020 issue of the magazine, it endorsed Joe Biden for the 2020 presidential election, citing Donald Trump's rejection of scientific evidence, especially during the COVID-19 pandemic in the United States. In the column reporting the endorsement, the magazine's editors said, "Scientific American has never endorsed a presidential candidate in its 175-year history. This year we are compelled to do so. We do not do this lightly."

Izvor: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Scientific_American
Keep sleeping folks, not long now before the wakeup call

Nego kako, informacije iskljucivo treba traziti po sizofrenim rupama interneta, nikako po nature, science, ieee i slicnim magazinima koji su daleko od savrsenog naucnog publikovanja, al su najbolje sto smo do sad mogli da smislimo da ideje imaju bar neku naucnu proveru pre nego sto vide svetlost dana.

Misljenja iskljucivo formirati prema pricama koje stanu u video, do 30 min, ili tekstovima do 20 linija gde se lepo i jednostavno objasni nesto sto se ovi jebu pa pisu ko blesavi po gomili knjiga, i gube godine studirajuci, istrazujuci to dok im se ne smuci.

Nikako ne prihvatiti da nesto ne razumes. Ako je nerazumljivo, verovatno je neka zavera ili nesto tako.

I nikad ga ne menjati. To je najbitnije, ko promeni misljenje, picka bez stava.

Celte, na nekoj od prethodnih strana si napisao mere ovo ono, vakcinacija, srbija vs evropa, i kao kod vas nije tako alarmantno.

Nisam pratio te krive i to, ali mi se čini da kad je kod nas rast, po evropi laganica, pa kod nas se smiri a kod vas krene haos.

Mišljenja formiramo ličnim iskustvima celte, nzm kakvo je to glupo postavljanje stvari i cela tvoja retorika odiše beskonačnim ponavljanjima floskula mejnstrim nauke kojima se celi život hraniš jebemu miša stvarno

Tako nekako tilmo. Nije bas 1:1 ali od letos tamo krene pa stane sve vreme, a ovde kad krene, umiru po 100ak dnevno pa se smiri. Celo leto se zivelo normalno i opusteno bez ikakvih epidemija, dok tamo bilo letos. I to nije ovde ono kao prepune se bolnice, nego sa svim lecenjem umiru puno kad je vrh talasa, jednostavno previse bude zarazenih.
Recimo da od ljudi sa kojima se ovde donekle redovno vidjam, 20% imalo koronu i svi u isto neko vreme. Na poslu isto tako svaki 4. 5.
Mozda je do klime ili necega jebem li ga.