Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kakva bre licna iskustva sa vakcinama imas pa da napravis misljenje da ubijaju. Jel si ziv i dalje?
Ako pravis sve svoje znanje licnim iskustvima negde si na nivou pecinskog coveka jbt.
Aj da palimo knjige koj ce nam kurac ucenje sta drugi radili i koriscenje tudjih ideja.
Istina je da so poprilicno izmanipulisan, vise od vecine nas ovde, da si pomesao sta je licno a sta tudje iskustvo
Ovog Trajforsa terba šutirati u pičku rutavu bez pardona.
Ja sam iako vrlo mlad do sad promenio mišljenje i fundamentalni pogled na svet pa evo 5 puta sigurno... Prvo sam bio pravoslavac i jaki vernik u Isusa (cirka od 5te do 15te god), zatim ateista i strastveno vođen (ključna reč vođen - dodao bih za nos) naučnim metodama a la nature magazin i SciAm (15 - 18 vrv celu srednju nzm sad otprilike), onda sam se prebacio na filozofiju Alana Wattsa i krenuo sa ego tripom da sam gautama buda jebeni jbg kupio me slatkorečivim i koherentnim predavanjima (cirka 18 -21), posle njega prelazim na ideologiju Terensa Mekene i veruj mi da sam jedno vreme bio apsolutno ubeđen da su psihodelici ključno rešenje za spas čovečanstva i da smo svi mi tek sveže evoluirani majmuni, da imamo davno izgubljenu simbiozu sa pečurkom i slične gluposti. Ispostavilo se da je i on bio ako ne još jedan od mnogih aspekata liberalne CIA - e onda sigurno dobra navlakuša za odvraćanje pažnje (21-23) i eto sad u ovom stadijumu života istražujem Q postove, eksperimentišem s čakrama, monatomskim elementima, lucidnim snovima itd. Povezujem mnoge stvari, trudim se da razmišljam sa dosta velikom dozom skepticizma ali takođe i kroz intuiciju jer ona retko izdaje, potvrdio sam postojanje boga koji je takođe ja (ovde može ono "smejte se mejmuni"...) Meni je bitno da sam sam sebi to neosporivo dokazao i da sam imao to lično i jako potrebno iskustvo tako daa eto ja ću i dalje da bežim od dobronamerne preporuke koja nema bazu u realnom svetu jer kao što sam negde već postavio,
https://prntscr.com/w2k1rn
Ovo računajte u mudrost dana sekciju
Brt jesi ti slep ili ne želiš da čitaš šta sve postavljam na temi Vaccina u čemu je problem
Sećam se kako je Nestorović još davnih dana pomenuo da će virus, kao i većina drugih, mutirati masu puta i da će svaki naredni "soj" biti sve bezopasniji, dok naposletku ne postane beznačajan. Istina da čovek ima u najmanju ruku diskutabilne izjave, ali ovo je očigledno. No sve na stranu. Ponoviću jedno pitanje od letos :
da li bilo ko od vas veruje da je uopšte moguće da nekoliko kompanija uloži milijarde dolara u istraživanja, zatim daleko više milijardi u proizvodnju i distribuciju, i da na kraju sve tek tako splasne, virus drastično oslabi, ljudi zauzmu stav - e da hvala, svaka čast, ali evo prodje i ovo čudo i šta sad da se za džabe vakcinišem, vidiš da to nije ništa? I kompanija šta će, uzme tih dve milijarde doza i iskešira još duplo novca na to da ih reciklira, jer ne može da ih pobaca u reku ili poseje po kontejnerima. Onda za pet godina nova zaraza i opet ista priča, daj milijarde na istraživanja, izguraj konkurenciju sa tržišta, štancaj, skladišti, šalji...Valda će ovaj put virus biti malo zajebaniji pa, Bože zdravlja, i ljudi reše da se zaštite, ko će ga znati. Ako opet bude ćorak kao sa ptičijim - pa dobro šta da se radi, vraćaj opet nazad, recikliraj...?
Ahah celt pokidao na prosloj strani
znaci kad sam znao da si sustinski duboko religiozna osoba - ova fora 5-15 kad se pravi dosta jak deo necije licnosti. to sam ti i pominjao mislim nego mi nikad nisi odgovorio.
svi ljudi koji moraju da nadju smisao i razlog u nasumicnim stvarima obicno krecu kao ti - iz vrlo religioznog odrastanja, ali dovoljno volje da procitaju dosta toga da ukapiraju besmislenost i nasumicnost sveta u kom zivimo, ali da ne mogu da prihvate da mnga pitanja "zasto" nemaju odgovor.
100% sam te ovako zamisljao. i ne kazem ti ovo kao nesto lose.
https://www.bitchute.com/video/oS9FBzThQfJP/
Ovo nije video za Celta, ponavljam
Ovo NIJE video za Celta. Svima ostalima tople preporuke
Nisam religiozan jebeno hahahah koji kurac
jesi brate.
ne mislim sad kao biblija istina, idem u crkvu, preraso si to sa 15 god, ali ti je verovatno porodica usadila religioznost ako si sa 5 god razmisljao o bogu i sotoni i pravoslavlju. od toga ne mozes da pobegnes, samo ideji o tome da dobro postoji - dakle mora da postoji i zlo - dajes lice koje nije prejednostavno da ti je ocigledno da nije tacno
Da ne spamujem previše, drago mi da ljudi posmatraju svet i čovečanstvo kroz prizmu nauke i razuma, civilizacijskih tekovina i opšte dobrobiti. Tako bi svakako trebalo da bude, no da ne pravimo budale od sebe - svima je naravno jasno da dobrobit ljudi, makar u ovom slučaju, nije prioritet. Prioritet su profit i uticaj na tržištu, kao i uvek, i ko se u ovoj prilici pokaže kao najspretniji imaće, naravno, najbolju poziciju u budućnosti. U suprotnom, vlade zemalja bi isfinansirale jedno zajedničko istraživanje, videle koja vakcina je najkvalitetnija i najbolja i kompanije bi za tili čas napravile 8 - 16 milijardi neophodnih doza. Ne. Amerika nikada neće uzeti rusku, makar ova bila ubedljivo najbolja i čak bila u stanju da ljudski vek produži za 20 godina. Rusi svakako neće uvoziti američku, Kina, kako bi dokazala da je jak i sposoban igrač napraviće svoju, i to ne jednu nego dve. Japan nipošto neće uvoziti kinesku, EU ako baš bude morala, Iran opet neće dušmansku američku itd. Politika. Što mi reče jedan Japanac danas - we'll get pfizer and we'll have to obey.
Ajde pojasniću ti da skapiraš o čemu se radi: Bog nije mikromenadžer univerzuma, jebe mu se da ide i ispravlja nešto čemu svakako ne treba ispravki jer svaki milimetar svake jedinice već sadrži čitav univerzum u sebi, univerzum - bog - beskonačnost - sveprisutni eter - energija sve su to nazivi za jedan te isti kurac. Univerzum je holografski napravljen (da - NAPRAVLJEN i ako kaniš izuzeti kreatora iz kreacije onda si zalutao u svakoj sferi svesti bukvalno) što znači da se svaki deo univerzuma, tojest celi univerzum, nalazi u svakom delu univerzuma. Uzmeš najmanji deo zrna peska i u njemu se opet nalazi celina itd itd već sam ošo previše u metafiziku eno vam Tesla ili Ilija Lakičević to objašnjavaju mnogo bolje nego ja. Poenta priče je da nema šta da držimo prst na čelu i razmišljamo odakle smo došli, šta je prava istina, šta je poenta života itd phahah te odgovore danas možeš naći na jutjubu jebenom ili na nekom šklj instagram postu. Pitanje nije da li ćemo svi doći na svoje odredište već kad.
Ne postoji odredište, naše jedino odredište je smrt i povratak u prašinu i ništavilo.
Ja sam Sotona, Ja sam i Isus, ja sam i dobar i loš, ja sam sve i sve je ja. FACTS
Ovi antivakserski poremeceni debili nikako da stanu.
Ja sam religiozan, ne vidim zbog čega uopšte mešaš to sa ovom temom. Ne znam da li si primetio, ali svaki put kada dodješ u situaciju da se tvoj i stavovi drugih ljudi u načelu ne podudaraju, indirektno pribegavaš omalovažavanju. Aha! Znao sam da si odrastao i vaspitan u duhu (tog i tog), evo ni moji izvori možda nisu baš merodavni, ne kažem, ali bar ne uzimam kao izvor (ovo ili ono)...Itd. Automatski sebe stavljaš u poziciju čoveka koji se rukovodi naukom, činjenicama, zdravim razumom...I u koga ćemo imati poverenja ako ne u takve ljude. Sa ovima ne vredi ni razgovarati jer vidiš da je izmanipulisan, izvaran (da imaš ograničene kapacitete, slabije intelektualne sposobnosti i lošije vaspitanje, poput recimo Hotula ili Gambija, koristio bi se frazama poput "ajde beži retarde, ravnozemljašu, antivakseru, je l opet čitaš Lučića" i ostali krajnje nemaštoviti repertoar). Da si pak Vučićević (dobro to je baš krajnji stadijum) svelo bi se na žuta banda, djilas lopov ukrao 619 miliona, hoće da ubiju Vučića i destabilizuju demokratski izabranu vladu itd. Čuvaj se toga.
Šmokljo ne seri pls ako znaš nešto doprinesi ako i dalje zuriš u ambis očekuj da će uzvratiti zurenjem sve te nihilističke gluposti su svakako posledica viševekovnog pranja mozga a ovo
se ne odnosi ni na kakvo finalno odredište, ne postoji kraj brt sve je beskonačno odredište je samo usputna stanica za wc i puš pauzu pa nastavljamo dalje. To ti je ko kad imaš u filmovima srećan kraj i publici nije dovoljno žele full disclosure pa onda naprave i Šreka dvojku i ispadne bolji od prvog dela naravno na kraju opet izgleda kao da je to konačno to sve se privodi finalu, a onda naprave i treći deo itd - you get the point
ovolko sam procitao od tvog posta pa da odgovorim:
nema veze sa temom, samo ovo sto je napisao trifors mi se dosta uklopilo u sliku njega koju sam napravio ako nije trol.
sto opet najzad znaci da ako si trol trifors, tvoje talente bi nekako trebalo iskoristiti da se zavlada svetom.