Koronavirus u Srbiji 2

1. @melk - trosim vreme ovde umesto na enciklopedije i sviranje instrumenta, jer imam visak vremena uz posao, a manjak energije nakon svega, koju bi upotrebio za unapredjivanje sebe, jer to kad radim obicno radim ko manijak sa ciljem a ne planski i konstantno bez cilja, pa obicno fokusiram periode kad cu da se bavim nekim hobijem, ucim nesto novo i tako to.

@trifors - cenim da ako potrazis dovoljno na netu sastojke vakcina da ces nadjes, ne znam sto je to problem. samo pitanje je sta ces sa tim - da doneses neki zakljucak sam mislis? ili da cujes prepricano od strane onog kom si resio da verujes, u kom slucaju ti nema nikakve veze lista sastojaka

2. Triforce
    Kad objasnim nešto

3. Melke jel mi mozes odgovoriri na pitanje iz teme ,,podijeli sa vukajlijasima,,?

4. A zašto svi uvek gledate da predstavite sebe u najboljem mogućem svetlu, te ovaj pročitao boga oca, te ovaj ima strpljenje i prosvećenost Bude i Dalaj Lame, te ovaj se ne usavršava i ne radi na sebi stalno ali zato kad to radi radi sa takvom neverovatnom strašću i izgaranjem, renesansni ljudi jednostavno. Kako niko da ne dođe i bar malo da piša po sebi, nikome od vas baš nije promašen život, svi ste ispunjeni, srećni, seksualno neisfrustrirani, 300 iq intelektualne gromade. Where my doomers at.

5. To radimo na Ana rs :D

6. Pa dobro ako mozes.

7. Šmokljo nemoj frustriran biti, danas je takav dan i takva energija trenutno prolazi kroz ovaj forum eto već sutra ćemo pisati kako nam se smučio život i kako nas treba jebati jer za bolje nismo, ako će ti biti lakše otvori nam ponovo temu moram nekom da se izjadam ako je stara zaključana ako nije nekropostuj rifrešuj je podseti nas šta to beše praznina i bespuće

8. Celte mislim da sam ti već kačio sadržaj vakcina na drugoj temi lol pa ko je lud da trpa ono u sebe ne moram nikog ni da slušam štaviše teže me naterati sad da slušam bilo šta o vakcini muka me uvati kad skapiram da mi se deda bocnuo dvaput

9. Nije u pravu jer je to normalno i u rl se isto radi osim sa bliskim ljudima. Sa poznanicima i strancima svako gleda da se predstavi u najboljem svetlu, ko kaze da to ne radi laze ili nesto ozbiljno nije u redu sa njim

10. Zapravo postoje i ljudi koji ne gledaju da se predstave u bilo kakvom svetlu - sa jednima nešto ozbiljno nije u redu, kao što si već naveo, dok su drugi rešili sve konflikte u sebi, zacelili, i jednostavno su ono što jesu (neki od njih baš divni ljudi). Okačiću ti ovog ultramaratonca, ne bilo ti mrsko pogledaj (makar ispreskači na navrate). Čisto da vidiš o kakvom čoveku se radi. Možda ti se ne dopadne, ali ovaj ništa ne glumi, ne pretvara se, zna ko je i šta je, da je čovek od krvi i mesa, grešan, nesavršen itd. https://www.youtube.com/watch?v=iBal9bH4Tm0&ab_channel=Agape-AleksandarGaj%C5%A1ek

11. Normalno je ne predstavljati se ni u kakvom svetlu,a cak i sala na svoj racun nije na odmet.Inace mozes zvucati ko kompleksas.

12. Jako grešiš, radiš to sve vreme a da i ne primećuješ. Svaki čovek se služi tim, nešto ti je društveno nametnuto drugo je posledica kompenzacije za nešto što nisi dobio u detinjstvu, treće je priroda. Svaki muškarac se malo isprsi i ispravi ramena kada mu u životni prostor bane neka privlačna žena, to smo razvijali hiljadama godina. Dobro ne baš svaki, ali znaš šta mislim.

13. I onda ga ta zena pogleda kao kompleksasa.

14. Jeste, i pauna kad rasiri rep isto tako gleda zenka kao kompleksasa

15. Ja kad prodjem pored neke privlacne picke uradim to,ali gledam da bude neprimetno,jbg nismo mi pauni.

16. To znači da imaš odsustvo alfa gena houtu. Pravi mužjak uvek ima potrebu da se isprsi i dopadne ženi. To nam je urođeno. Ako to nemaš mislim da si negde prespojio i da je potrebno da se vratiš u normalu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.