U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
zajebavam se malo smokljo, sta se przis
14 vek: crna smrt - postoji
trifors nikodije promišljeni, crna reka : treba pušiti kurac jedni drugima, samo tako će da prođe
narod - veruje, napusi se kurca jedno drugom
crna smrt -prodje posle 50 godina, desetkuje evropu
trifors nikodije promisljeni - esam reko
Još jedna stvar. Poznajem čoveka koji je negativan bio na koronu a dijagnostifikovana mu je upala pluća i nađeno žarište. Tretman je bio sedi kući i pij antibiotike.
Izvukao se srećom ali je i dalje veoma slab i sigurno da neće biti isti.
E sada da Vas pitam...Od kad se upala pluća leči kući? Zar se za to ne ide u bolnicu? Ko zna koliko je ljudi preminulo na sličan način...
Takođe, zašto naši nisu davali antibiotike bez recepta? Ako se znalo da lekovi protiv malarije i antibiotici kao što su hemomicin značajno mogu da pomognu - zašto se čekalo sa time?
Zašto nisu obavestili ljude da kupe hemomicin i da u slučaju temperature odmah počnu sa terapijom. Da ne čekaju da prođe 7 dana dok ne razviju upalu pluća...
Bilo bi znatno manje ljudi na respiratorima i umrlih.
Takođe negde oko maja je bio intervju jednog cenjenog pulmologa na nekom medicinskom kolegijumu koji je prenosio CNN i on je govorio o terapiji koja je probana u Argentini i koja je pokazala da je stopa zaražavanja lekara koji su uzimali tu supstancu dok su radili sa COVID pacijentima opala za 90% posto.
Trajfors aj molim te ako se secas okaci opet, mislim da si ga ti okacio.
Tako da, ubedjen sam da je pravim pristupom i pravom terapijom na globalnom nivou ovo moglo da se zavrsi mnogo ranije i da vise nemamo problem sa ovim virusom.
Međutim, očigledno da nije bilo volje da se tako nešto sprovede. Zašto - ne znam. Međutim, posmatrajući to da taman kad bi se pojavio lek protiv korone (barem kod nas) instant je cela priča stala i potpuno je potisnuta.
Sada se čeka spasonosna vakcina jer je to JEDINI NAČIN da se pobedi virus. Baš je tako i gurana cela priča i vidim većina ljudi je u tom fazonu. Daj da se vakcinišemo da ovo prođe...
Daj Bože da tako bude, ali sumnjam. Ko zna koliko je ovo još dugo planirano da traje...
Ne znam kako da ti kazem ovo, a da ne probusim babl u kom zivis, ali upala pluca se vec neko vreme leci kod kuce jer su bolnice prepune i rezervisane za najteze slucajeve. Moj cale i dalje ima koronu, pre nedelju dana mu bilo jako lose (ukljucujuci i upalu pluca), nisu ga primili u bolnici jer su 95% ljudi kojima treba kiseonik ili respirator, ostalih 5% na srecu ili preko veze.
Ali oni koji dođu na kiseonik su već ozbiljni slučajevi. Kada dođe do toga onda je šansa 50-50 da se vratiš, ako ne i manje. Valjda se lečiš dok imaju šanse da se spasiš a ne da odeš u bolnicu nakon 10 dana temperature i sa razvijenom i uznapredovalom penumonijom.
O tome Vam pričam...to je svesni nemar. Zašto nisi počeo da štancaš hidroksihlorokin i deliš ga narodu za džabe, ili hemomicin?
Ne, nego puštaš ljude da se leče sa upalom pluća od kuće i kad uznepreduje ide na respirator da umre i onda umro od korone.
Pre je umro od nelečenja.
Nadam se da ce ti se otac izvuci iskreno.
Ne znam brate, pretpostvljam da postoji razlog zasto hemomicin i drugi antibiotici ne treba da se gutaju na svoju ruku, a mozda i nije toliko efektivno koliko procenjujes. Mojima je leker prepisao hemomicin, olaksava, ali je i dalje komplikovano.
Sevast, kevin burazer je u novembru kad je bilo po 8k dnevno dobio upalu pluca i posle 10dana kucnog lecenja ga primili u bolnicu bez urgiranja jer bukvalno nije mogao vise, saturacija bila ispod 95, nije mogao da stoji na nogama. On je otisao u zemunsku sa stavom da ne ide kuci i izgurao je na kiseoniku za nekih 10 bolnickih dana. Umro bi da su ga vratili doma. I tada nije bilo mesta ko sad. Probajte da uradite isto, nema druge, samo invazivna metoda. Nadam se da ce biti ok sve
bolje su sad, jos uvek su bolesni, al nije kriticno, hvala svakako
Dobro je, hvala Bogu. Ja sam u bolnici sreo podosta ljudi koji su imali upalu pluća a bili negativni na testu. Što se tiče hemomicina - čim sam dobio temp. pio sam dovicin i febricet na svoju ruku (toga bilo u kući); nazvao drugara koji je lekar i koji je i sam imao virus u to vreme. Njemu je ćale (takodje lekar) ubacio i deksazon, tako da sam uzeo i njega.
Odem u bolnicu posle 4 dana da mi snime pluća (kukao da nisam ok mada mi ništa nije falilo, al gledao da dobijem snimak); dobio sam od doktorke minut lupanja po ušima jer uzimam lekove na svoju ruku. Kad sam joj rekao s kim sam se konsultovao ućutala je kao zalivena.
Rezime - imao težak nazeb (magarac), temp. 5 sati, kinuo 3 puta za 2 nedelje i to je bilo to. Saturacija mi je doduše pala, mada dogadja se i od lekova. Većina ljudi koje znam da su bolovali prošli baš lako (svi mladi), dvojica se jedva izvukli (stariji ljudi), trojica nažalost preminuli (hronični bolesnici).
Dva meseca pre toga, u novembru, zakačio takodje virus, ništa temp. samo slabost, pospanost i bolovi u nogama (to je redovno). Koji sam tad fasovao pojma nemam, rešio ga bez ikakve medicine. Inače sezonski me urniše gotovo svake godine, i to je 7-9 dana opšte havarije u svakom smislu.
Ivermectin?
Mesečni rifreš što se tiče lekova i alternativa vakcini: jedna kašičica sode bikarbone ujutru na prazan stomak s toplom vodom rešiće problem nezasićenosti ćelija i vratiće im snagu za detoksifikaciju. Ili to ili neki drugi alkalizator.
https://jonathanturley.org/2021/02/04/youtube-censors-senate-testimony-from-doctor-on-possible-covid-drug/
Majku im jebem eto tražio govor u senatu nema ga ni na dakdakgo više, probaću da vidim bitchute
https://www.c-span.org/video/?c4930160/user-clip-dr-pierre-kory-senate-hearing-ivermectin-100-cure-covid-19
Koja ironija evo našo ga na MSM portalu lolololololo
Trajfors, e to trazim sto su cenzurisali.
Hvala ti sto si to nasao. To je samo dokaz da je ova pandemije itekako mogla da se stavi pod kontrolu da se htelo...
ok, ne zelim da ispada da automatski branim mainstream pricu, kao sto teoreticari automatski brane svaku teoriju koja im odgovara.
recimo ovaj lijek koji se pominje, da li oni ljudi koji traze sastojke vakcina traze i sastojke ovih lijekova? da li bi uzimali ovaj lijek da to sjutra krene da objavljuje svaki medij u svijetu da je to univerzalni nepogresivi lijek protiv korone? da li za ovaj lijek gledaju nus-pojave i dugorocne posledice?
ili biste i to okrenuli na istu pricu?
slazem se da je ovaj lijek sigurno vrijedilo isprobati, slazem se da se i kortikosteroidima trebalo zabaviti malo vise vjerovatno, i da je farmacijska industrija (koja svakako postoji i van teorija zavjere) gurala pricu skupljih i novijih ljekova, ne zbog ubijanja i eksperimentisanja, vec prosto zbog profita.
Moj rodjak je roknuo to po preporuci dobrog prijatelja, farmaceuta i to je sam sebi ubrizgao. Zajebavao se kaze dobio sam ono sto daju govedima. Nije znao da mi kaze sta je ali kaze da odlicno radi i da su mu to preporucili.
Tek sam onda ukapirao da je to ivermectin.
Hvala bogu, nije zakacio koronu sve ovo vreme.