Koronavirus u Srbiji 2

1. Reme brt pa ne dobiješ zalihu hemomicina

Pa nije li neko drugi na prethodnoj strani rekao da daju besplatno svima. Pa lol, izađe glava napolje na ladnoću zaboli je grlo, zakašlje se pag hemomicin preventivno. Sa antibioticima treba baš baš oprezno iskreno. Mnogo može da se sjebe, pa posle džabe što smo ih davali. I to ne džabe, nego i šteta ogromna. Koliko znam, u SRB je već veliki problem sa rezistentnim bakterijama jer se kljukamo antibioticima za svako sranje.

2. Jasno. Ne samo to, punimo vodu i zemljište takodje. Ne znam gde dele džabe hemomicin, ja morao da ga kupim, na recept naravno.

3. Ne pričam da se uzima odmah antibiotik nego ako imaš temperaturu odmah uzimaš. Ne čekaš 10 dana i onda na respirator...

4. Ejdus
    Ne pričam da se uzima odmah antibiotik nego ako imaš temperaturu odmah

ne odmah nego odmah

5. The Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine includes the following ingredients: mRNA,
    lipids ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate), 2
    (polyethylene glycol)-2000-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3-
    phosphocholine, and cholesterol), potassium chloride, monobasic potassium
    phosphate, sodium chloride, dibasic sodium phosphate dihydrate, and sucrose

eto ga sastav za Fajzer.
    ajde Melk, analiziraj mi, ja nemam pojma sta ovdje pise.

6. IMA HOLESTEROL
    PANIK!!!!!!!!

7. Definitivno losa za srce, ima holesterola

8. Prosecni Vukajlijas: Treba verovati struci, oni znaju najbolje.

Struka: Sledeca nedelja je kljucna od maja 2020...

Zakljucak: Treba verovati struci!

9. Off topic imam pitanje za celta šta je značilo ono što si rekao Melkijasu sa "srećno bilo ako čuvaš ušteđevinu"?

10. Pa svaki put kad neko daje novac kao pomoc, vrednost tog novca opada, jer je bukvalno nastampan. Taj novac onda obicno posredno ili neposredno ode u akcije i nekretnine kojima skoci vrednost - ustvari ne skoci, nego se prilagodi inflaciji.

Ko placa sve to realno - oni koji imaju dosta kesa jer tim kesom mogu manje posle.

Nije lose sad ako imas kesa da pretvoris u nesto drugo sto manje gubi vrednost. Bar to mislim, mozda i nisam u pravu, nije da sam ja neki volstrit prorok, moze svasta da se desi.

11. Jeba grip, sve će nas pobije.

12. Brt, kad bi dao ljudima hemomicin za džabe (neko spomenu na prethodnoj strani) za godinu dana bi imali prepun kurac rezistentnih bakterija, pa bi nas tamanile bakterijske infekcije pritom je jebeni hemomicin prejak antibiotik, opteretilo bi ti pankreas, jebao bi ti majku, jer prosečan retard bi ga gutao kao bombone nakon što se zakašlje. Pritom, zajebi priče kako ti je pomogao hemomicin, hemomicin jebeno sprečava sekundarne bakterijske infekcije, jer da ti uleti neka inače kurac bakterija dok su ti pluća polurazvaljena od virusne pneumonije od rone, i ona ti još malo pokrene bakterijsku upalu pluća, smrtnost bi bila 25%, a ne 3%.

Virusi su jebeni jer mora organizam sam da se bori sa njima, i zato je jebena vakcina najveća šansa, jer ti izaziva prirodnu reakciju organizma i jebeno stimuliše imuni sistem da se bori protiv nečega konkretnog. Mimo toga svi lekovi koje piješ služe samo da spreče sve ostalo što može da dođe kao sajd efekat već i dodatno razjebe već razjeban organizam.

Daću ti rešenje za tvoju enigmu, ujedno efikasniju alternativu za antibiotike - koloidalno srebro.
    Kad ćemo prestati da zovemo ove mRNA genske terapije vakcinama btw? Eksperimentalne genske terapije ≠ vakcine.

13. svestan si da je svaki virus koji je ikada usao u tebe neka vrsta genske terapije? nego uglavnom organizam to izignorise ili unisti.

kazem uglavnom, jer kako bese, 10% naseg dnk je direktno izmenjano virusima kroz istoriju prirode.

nije to tolika frka ko sto zamisljas da jeste od igle.

14. Daću ti rešenje za tvoju enigmu, ujedno efikasniju alternativu za antibiotike - koloidalno srebro.

Daješ rešenje, a ne znaš ni kako se zove. Kaže se koloidno. Da ne prićam koliko nemaš pojma o hemiji i koliko se "informišeš" preko youtube klipova, ne bih sad da te davim o koloidima i jonima, jer se ne radi o koloidnom već jonskom rastvoru...
    U principu, alternativna medicina i cela ta QAnon priča bi imala određenih stvari za iskoristiti da je ne promovišu apsolutno neobrazovani i nepismeni retardi.

15. Jebiga colloidal silver pa sam tako preveo

16. Imam iskustava sa monoatomima nemoj da se zajebavamo