Koronavirus u Srbiji 2

1. nije pametno mesati neletece sisare sa sismisima, prenose im smrtonosne gljivice a oni za uzvrat vracaju smrtonosne viruse

2. Ovo lagano postaje ekvivalent bureku koji spuste na 60 dindži u 7 uveče, kako ga ne bi bacili. https://rs.n1info.com/vesti/sekler-napraviti-protokol-za-trecu-dozu-za-one-koji-nisu-stvorili-antitela/

3. Kakav smo mi narod - čovek ti omogući da biraš bre eej, donese ti vakcinu praktično na noge, fajzara, produkt najmodernije tehnologije, sofisticirana medicina, najveći svetski stručnjaci uložili najbolje godine svog života da je naprave - i šta Srbin uradi? Primi ne jednu nego dve, za svaki slučaj, i nije stoka u stanju ni antitela da napravi, mora još i treću da straći sve ga jeblo. I opet nisi siguran da li će se udostojiti da naštanca to malo antitela kako bi mogao u Hurgadu u septembru. Ne stvarno ništa nije za nas.

4. melki, smorilo me da pricam vise o vakcinama, al nevezano za to mnogo je krindz ovo sto pises, prestani pls

5. Koliko melkova i ejdusa u komentarima

6. 226 stranica za ovako dosadnu temu

7. Meni je nekako teško da poverujem da je Melki jebao neku koja tečno priča njegov jezik.
    Ok Japanke koje su u fazonu "Da, Melki-san"
    ALi ovako normalne ribe, da krene da ih davi naširoko sa tom pričom o zlom svetu, zaverama, ljudskoj pokvarenosti, boleščinama, weltšmerzu, kako on strašno oseća...žene beže od tog ko od kuge.
    Eventualno, vrlo eventualno studentinje književnosti/sociologije/filozofije na faksu.

8. Dosadna je kad shvatiš da pišaju ljudi po tebi i to rojalno pišaju

9. uapsili triforsa za sirenje panike, izlemali ga u SBPOKU

10. Počeli da hapse ljude koji su javno protiv vakcine jebeno

11. druye kad mi Goran Vesic kaze da treba da se vakcinisem, ja odem i zapalim apoteku i bolnicu

12. I treba da hapse antivaksere zbog sirenja daunizma.

13. Treba svet da bude u govnnima zbog poremecenih debila,ajde mrs.

14. Stvarno, zašto samo ovaj ćelavi papak bode sve ove morone?

15. Krindž bre Sevastinjo nego šta, ne možeš kokoške biftekom hraniti. Ne ide.

16. Dobro da rezimiramo ukratko, valja s vremena na vreme

- ljudi umiru kako god okreneš
    - štab nije ništa manje apsurdan i poguban nego pre godinu dana
    - Madjari plaćaju Kinezima 63e za vakcinu
    - slovačka vlada pala jer je uzela rusku (znači nije do kvaliteta već do politike kako god)
    - možeš da se razboliš i posle duple doze al nećeš umreti (valda)
    - možda ne naštancaš antitela ni posle druge, pa bi trebalo da uzmeš treću
    - lekari i sami javno rekli da testovi nisu pouzdani
    - vakcinisali smo tek šestinu ljudi i to je ptpr. to
    - V i dalje izbegava da se izdopinguje

Nego šta kažu mudre glave vukajlije, oće li biti nekih rezova za Uskrs, kao tipa prošle godine? Što reče juče pop - ne može biti Nemci da zaključavaju a mi da ne zaključavamo. Mada u principu sumnjam.

17. https://youtu.be/WMsn0bj_P6o

Probudite se deco draga. Gamby, Kenny i Sevast Vas gledam.

18. Je l se seća neko onih dana kad su oprani radikalno - vakserski mozgovi prozivali Trajforsa i nazivali ga ravnozemljašem i poremećenim antivakserom, jer je pominjao uvodjenje kovid pasoša? Nije bilo tako davno. Čudo jedno sa ovim Jevrejima, šta god da im kažeš da nose na rukama, nosiće.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.