Koronavirus u Srbiji 2

1. Poremeceni antivakseri LOL

2. https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-56527747

Рандом племе у сред јебене џунгле: схвата вакцине и капира како природне науке функционишу
    Рандом антиваксерски болид: Хоће Гејтс да ме чипује и да ме контролишу бре, то фармакомафија корпорације богати 1% Ротшилди банкари свако ко има више пара од мене је зао грррр бре систем те лаже не веруј шта ти каже

3. Hoćule esi li se vakcinisao već jednom lolo? Pohitaj, što pre primiš prvu dobićeš i drugu, zaštiti ljude od sebe makar fizički.

4. Koliko krinz video ovaj ejdusov.
    20 sekundi pomenu zena vakcina papire i onda 20 minuta sere kako MI moramo da se udruzimo protiv NJIH.
    Koga druze?
    Jel stvarno neko stariji od 15 godina misli da bilo koje vodece strukture u svijetu imaju zajednički cilj? Bogatasi, politicari, mocni bolesni ljudi svi rade zajedno protiv NAS.
    Brt ja ne znam ali evo recimo u Crnoj Gori imas 2 suprotstavljena mafijaska klana, jebeno u svakom gradu imas ljude kriminalce/mocnike koji ne rade zajedno nego jednin protiv drugih ali globalno totalno ima logike da su ONI udruzeni svi. Od Bajdena do Putina i Arapa, od Gejtsa do Palme, svi oni rade protiv NAS. WAKE UP PEOPLE.
    Sukurac.

5. kurac je ovo sto hapse antivaksere, treba uvesti obaveznu imunizaciju ili gubitak gradjanskih prava mrs bre u picku materinu teletabisi

6. Ne jedi bre govna budalo

7. kurac je ovo sto hapse antivaksere, treba uvesti obaveznu imunizaciju ili gubitak gradjanskih prava mrs bre u picku materinu teletabisi

^ Ако сте се некад питали како је Хитлер имао толику подршку и доспео тако високо, ево преко оваквих малоумника

8. Треба теби неко да изломи колена пичка ти материна.

9. Nemojte tako s čovekom, vidiš da ga antitela pucaju na agresiju.

10. Koliko krinz video ovaj ejdusov.
    20 sekundi pomenu zena vakcina papire i onda 20 minuta sere kako MI moramo da se udruzimo protiv NJIH.
    Koga druze?
    Jel stvarno neko stariji od 15 godina misli da bilo koje vodece strukture u svijetu imaju zajednički cilj? Bogatasi, politicari, mocni bolesni ljudi svi rade zajedno protiv NAS.
    Brt ja ne znam ali evo recimo u Crnoj Gori imas 2 suprotstavljena mafijaska klana, jebeno u svakom gradu imas ljude kriminalce/mocnike koji ne rade zajedno nego jednin protiv drugih ali globalno totalno ima logike da su ONI udruzeni svi. Od Bajdena do Putina i Arapa, od Gejtsa do Palme, svi oni rade protiv NAS. WAKE UP PEOPLE.
    Sukurac.

Naravno da imaju zajednički cilj, zaštita i uvećanje kapitala.Različiti su im interesi, ali su i povezani na neki način.
    Sve počinje od umanjenja fizičke aktivnosti (gedžeti, automobili itd) i loše hrane. Ljudi oboljevaju i tu je interes farmakomafije. Bankarima je interes da ogromna većina država bude kurac i najveći procenat građana beda, tako plasiraju kredite... da ne kenjam, trenutno vladajućoj nomenklaturi na planeti ne odgovara blagostanje naroda, ustvari nikad i nije.

11. Ovi sto se ne vakcinisu garant prekrivaju televizor cebetom kad grmi

12. kurac je ovo sto hapse antivaksere, treba uvesti obaveznu imunizaciju ili gubitak gradjanskih prava mrs bre u picku materinu teletabisi

kojih prava?

što sam stariji, sve mislim da je anarhija jedina ispravna priča

13. da imas tretman kao stranac ukratko
    trenutno oblik vlasti koji se sprovodi u srbiji je blizak toj anarhiji, vlada pravo jaceg jbg tako da to nije bas neka kul opcija

14. Treba da nastave sa normalnim zivotom oni koji imaju dovoljno antitela,a ovi sto nece da se vakcinisu nek zive u govnima,ko ih jebe,a ne da se zakljucavaju objekti i ostalo zbog njih.

15. "Da nastave sa normalnim životom" :D Rodjo nisi živeo normalnim životom ni 4 sekunde sveukupno.

16. Necu da zbog vas debila ne mogu da odem negde.

17. Ti znas kako ko zivi, ajde odjebi vise u kurac prepotentni

18. Gambore esi se vakcinisao dečače? Požuri obavi to, budi savestan bar jednom u životu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.