Koronavirus u Srbiji 2

1. Isti kurac, mrtvi svejedno glasaju za sns druže.

2. isli bi im na adresu jer su spreceni.oni koji su spreceni da idu na izbore,izbori im dolaze na gajbu.penzosima je to top dogadjaj.odlazak na izbore.da nije tako,cimali bi koga treba da im dodje na gajbu.odlazak na izbore,odlazak na pijacu setenje radi,voznja busom za dz,sedenje na stolici ispred zagrade/kuce...

3. Grdno gresite ako mislite da su penzosi tas na vagi. Oni oduvek glasaju vlast i to je tako, menja se mozak u starim danima i ljudi zele stabilnost, veruju medijima itd... nema tamo pomoci.
    Poenta su zaposleni, citava masa ljudi koje nazivamo botovima i koje su demokrate buvalno zaboravili i ostavili na strani. Neprilagodjeni promenama 2000-ih, bez znanja jezika, nespremni na trzisnu utakmicu, a takvih je cenim preko 2 miliona radno sposobnih u Srbiji. Pogledajte te galerije fizionomija koje botuju, izmucena lica koja su bila u zapecku preko deceniju. E on sad dobija 30-40 hiljada, a nije imao nista. Tome ti moras objasniti da ga niko nece dirati, da ce drzava brinuti o njemu i posle promene vlasti, na njih bi takozvana opozicija trebalo da igra. Mada, jasno je, nece niko da prlja ruke oko Kosova, cekaju da se to sredi i onda ce izbaciti kandidata.

4. glup narod ne moze da ima pametnu i normalnu vlast.a i ne odgovara im dobar sistem, jer bi onda morali da se probijaju svojim znanjem i pravim kvalitetima koje nemaju.vise im odgovara da nose barjake sns-a i vicu aco srbine da bi dosli do posla i jos da ne bude vazno dal znaju da ga rade.takav sistem je u ovoj zemlji 50 godina i bice jos 350 jer tako ovom narodu odgovara.nisu bezveze nase diplome nepriznate u svetu, ovde niko ne zna nista da radi.takva je vecina radno spsobnih a penzioneri jedva pismeni, njih moze da frarba ko hoce.vucic zapreti sa penzijama i to je to, svi penzosi za njega.to je vec radio i radice dok je ziv, pa ce njegov sin danilo to da radi

5. ma ne mislim da su oni tas na vagi, al me zanima u kojem procentu radno sposobno i aktivno stanovnistvo glasa za ove i koliko tome doprinose penzosi jer se obicno na njih svaljuje sva krivica

6. glasam za vučića iako nisam penzioner. Kako je slatko zalepio onom klincu bananu, milina za gledati i korisna životna lekcija. Zamišljam Radulovića kako demokratski pušta klinca da baci loptu, ovaj promašuje, ili jedva do obruča dolazi lopta, duplo razočarenje, em te neko pušta kao retada, em si promašio.
    I sada ova ozbiljnost oko korone, slanje dramatičnih sms-ova građanima koje je on lično sastavio, hapšenja, pretnje.. baš ekstra. Ne krevelji se ko oni majmuni iz levičarskih opcija, nego pristupa problemu krajnje strogo.
    Gledam onog Radulovića, kakav jadan pokušaj opozicije, kao naručen Đinđić sa aliekspresa, baljezga gluposti, on ne bi uvodio karantine, to je van ustava bla bla, kaže mi smo jedina zemlja u svetu koja to radi. Lik je pao s marsa, nema internet, živi očigledno i dalje u patris lumumba studenstskom domu treći paviljon bez ikakvih konekcija sa spoljašnjim svetom.

7. i na sve to smo lider u regionu po broju novoobolelih

8. navedi zemlju iz regiona u koju je došlo skoro pola miliona ljudi iz zaraženih područja?
    Da nije na vreme prebacio Nestorovića u humorističke emisije, a prigrlio Kisićku, Kona i onu treću.. bili bismo lideri u evropi već po zaraženosti.
    Svaka čast i Brnabićki, i ona ima onu stvar do kolena, bori se ko lav.

9. Ja sam cuo da je iz zarazenih podrucja doslo 17,4 milijarde ljudi, od toga samo iz Bergama 12 milijardi i 6 miliona ljudi

10. bravo za hiperbolu, kao kad dr evil ucenjuje američku vladu.

11. pola miliona ljudi iz zaraženih područja?

na ovo mislis?

12. bice interesantna promena spike o gastosima.
    od mamu im jebem u picku,dosli vamo da nas zaraze.sada vam je srbija dobra picke,sto niste ostali u nemackoj.
    do nasi vredni gradjani koji u inostranstvu u mrskoj tudjini rade kako bi doneli svojim decama pare.
    ja rekao da su govna?ne serite izdajnici.pa zar i u ovim kriznim vremenima.

13. Ona kurwa iz lugana.

14. Vidim prati se r/serbia

15. Opaa, Kon se povlači uz ironični komentar..

Šta li se sad mućka, al politički je sig.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=14&nav_category=12&nav_id=1675141

16. Šteta što će da zvrji prazna..

17. oce kurac... u Sapcu je takodje krenulo sranje, po gradu se prica da je zaraza pocela sa proslave sns-a kad su pravili zurku oko prikupljanja potpisa za izbore... vodeci covek im je na respiratorima, dosta lekara je obolelo, kazu da je jutros postanska stedionica zatvorena... uglavnom pojavila se vest da je od prvih 40 zarzenih doslovno svaki imao veze sa tom proslavom sns-a

a evo ne znam, ljudi tako pricaju

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.