Koronavirus u Srbiji 2

1. vodja spasitelj.kon ostaje

2. u najavi salva kon - konj pošalica od strane komentatora na fejsbuku.

3. Zasto Srbi toliko vole da budu u ulozi zrtve, i onda kad to objektivno jesu, i onda kada nisu, jel moze to neko da mi objasni? Kakav je to fetis jebote?

4. evo sad i ovaj Kon, ja sam se trudio da radim najbolje sto mogu, al na fejsbuku je Gogi Sladja Marjanovic rekao da sam sjebo sto se zarazilo 100 staraca u Nisu, Srbi ne vole struku, kme, kme, nek vas vodi neko bolji, kme, kme

5. zato sto su emotivno nezreli.
    a i nisu mnogo pametni.

6. kontam da nam je to ostalo od turaka, pogotovo su njihove zene takve, dramoseri koji ne umeju da cute i rade svoj posao stalozeno i bez kuknjave

7. Kon je po ocu jevrej, zašto mu tražiš dijagnozu po turskim linijama? Realno svako bi se smorio da sluša ona debilna pitanja novinara svaki dan, ispituju ga ko haškog optuženika potpuno neupućeni novinari.
    Ne postoji dovoljno brutalan diktator za ovaj naš narod, zaslužujemo baš neki ekstrem tipa turkmekistan.

8. A mozda i ti diktatori doprinose malo tome da narod bude takvo govno, a?

9. taj kon je olako uso u politiku, kao aj ti mator i sed, izadji i pricaj ljudima da peru ruke. isto kao i ona sisata. neko propliva tu, a ovaj kon verovatno jedva ceka sad da odjebu od njega, ali isto tako verovatno mu i nude svasta sad, pored sto ga pljuju pa onda jebi ga.

svaka zemlja ima po jednog kona za vreme epidemije, politicari nece da pricaju lose vesti nego nadju nekog sedog i matorog.

evo ga recimo svajcarski kon:
    https://www.srf.ch/sendungen/tagesgespraech/wie-geht-es-nun-weiter-daniel-koch

slicno se i zove

10. na kraju ce da ode zato sto ce da predlaze neke nenormalne mere kad je ocigledno da vise ne trebaju, pa ce da se posvadja sa vucicem koji je za ukidanje mera, pa ce da ode a vucic da ukine mere, i proglasi pobedu u novinama i televiziji

11. posto za politicara nije, reko bi

12. zajebana je to situacija, ne bi krivio puno te ljude koji nisu nigde a onda se pojavili kad je zagustilo. verovatno je iz postenijih interesa od vecine politicara.
    plus, u mnogo gadnoj situaciji su u diktatorskoj zemlji. ako stvari podju naopako, zaglavljuju zatvor. ako podju na bolje, moraju da se sklone da vucic i loncar preuzmu zasluge, tako to ide obicno

13. Ljude koji su u fazonu "i treba nas jebati kad smo tako glupavi (neobrazovani, retardirani...)" - treba tući govnjivim motkama, dan noć. Na pinku, da ljudi mogu da gledaju nešto zdravo i pametno za promenu. Reći za narod "ovaj narod" je apsolutno najsigurniji pokazatelj da se ne krećeš u normalnim, produhovljenim, obrazovanim...Krugovima. Narod koji treba jebati dok mu uši ne otpadnu takodje uključuje i tebe, jer već na 100 metara od tvoje kuće živi čovek koji te svakodnevno posmatra i misli - vidi ovu budalu, zbog takvih nam i jeste ovako, nije ni čudo, treba nas karati u bulju dok se moždane vijuge ne isprave...I tako dalje. Nemojte dozvoljavati sebi da vas zatruje ta zabluda - 90% ljudi u ovoj zemlji su sasvim normalni i ok ljudi (koliko je to danas uopšte moguće); drugo, ma kako se tebi činilo, bolji smo bar 16 puta od raznih naroda po famoznoj Zapadnoj Evropi. Jedino što tamo ne postoje ljudi koji više mrze sopstveni narod od nas (ne postoje verovatno ni dalje po svetu), niti ljudi koji su više nepoverljivi jedni prema dugima. Sva sranja koja vidjaš okolo potiču od 10% gradjanstva (koji su zaista govna, nema šta), i +30% drugih koji su deprimirani ponašanjem ovih prvih, i čini im se da je većina takva (penzioneri mahom glasaju za Vučića, ljudi na jugu Srbije su tupavi itd). Kao kad vidiš čoveka koji letvom ubija foku iz čiste obesti, pa ti je prva asocijacija - stvarno smo mi ljudi bolesni, i treba da nas nema...A zapravo ni ti, niti bilo ko od tvojih bližnjih, prijatelja, boljih poznanika...Nikada ne bi tako nešto učinio ;)

14. Raspitaj se malo ko je zapravo famozni Kon. Utišaj tv sledeći put kad se pojavi i posmatraj ga. Njegov posao ovde je da se nakon svega ovoga izguraju vakcine i prihvati ih što veći broj ljudi (pare jebiga). Nadam se da niko od vas ne misli kako ti ljudi žive od nekakvih plata. Šta će tačno biti vakcine i kakve neželjene efekte će prouzrokovati, nemamo pojma i nema smisla ni da nagadjamo, no sigurno je to da su ljudi krajnje nepoverljivi. Što nije ni čudo. Za vreme svinjskog gripa u Americi, bačene su desetine miliona vakcina koje niko nije želeo da primi, čak su i doktori odbijali da vakcinišu ljude sa njima. Bilo je svačega, pretnji, otkaza, oduzimanja dozvola za rad...Ali ljudi ih jednostavno nisu želeli i kraj. Kon je iz te priče.

15. ne možeš za svaku stvar da pitaš narod, sad kao neki referendum da raspišu da li smo za karantin ili ne? ili hoćemo li da primimo vakcine ili nećemo pa kao stvar izbora? Šta mi kao pojedinci koj moj znamo o virusima? Imamo šaku nekih ljudi koji se razumeju u to, izučavali, kapiraju kako stoje stvari i sad umesto da im ukažemo poverenje i slušamo šta kažu pustili smo novinare željne senzacija da ih prcaju po dva sata svaki dan. Nego najteže je čoveku da kaže da se ne razume u nešto, a nedao bog da prepusti odluku nekome ko možda malkice bolje zna to.
    to što si odgledao klip Jovane Stojković kako sere o 5g mreži čipovima, pa nekog ruskog travara kako mulja beli luk i aroniju kao lek za koronu ili onog nemačkog doktora koga niko ne shvata a jedini zna istinu.. ne čini te ekspertom za viruse.
    treba da se sagnemo da celivamo noge Kisićki jedina može da nas iščupa, i da budemo zahvalni Vučeli i Brnabi što su se opredelili da slušaju stručne ljude.

16. melk, ovaj post ti je borderlajn jelena djokovic

17. ma ti si prso dečko, pamtim te ranije sa foruma srao si za neke meleme i gurao neke treš naučno fantastične priče za lečenje raka, aroniju, semenke bundeve i vlašku magiju, idi begaj.

18. ova korona ne kosi hiljade krezavih vucicevih biraca. razocaran sam.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.