U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
https://www.youtube.com/watch?v=wD3Se2thrRI
Pa dobro, kako god. Sedite kod kuće i prcajte se u 4 zida (ako imate s kim), gledajte samo da redovno provetravate. Kada se objavi kraj ovog sranja - predlažem da iskampujete u kući još 2 - 3 nedelje, nikad se ne zna jbg...Ne stvarno, videh kraičkom oka da ljudi brane Kona i onu gospodju Kisić, razgovor na bilo koju temu sa vama drugari je najčistije gubljenje vremena. Da ste pre tipa godinu dana upucali nekoga i ležali na robiji, subotom i nedeljom biste imali makar tih sat vremena šetnje napolju. Ovako ništa jbg, više sreće u sledećem izvlačenju. E da - još jednom da okačim simpatičnog gosn Miškovića koji toplo preporučuje čip u bulji jer je, po njegovim rečima, neminovnost..Uživajte i svako dobro, drago mi je da ne učestvujem u vašim sranjima. https://www.facebook.com/PravoNaSlobodu/videos/226031548645596/?t=0
Šta sere ovaj patetičar opet
dobro je da ne traži opet brisanje svih definicija, to je bio tantalov posao ko god da je sprovodio onomad.
Jeste, i vratili ih opet sve pička im materina nenormalna...
alo ekipa, sta ovi pricaju kao epidemija pukla, virus prso, uskoro idemo napolje laganeze kad sad svaki dan 400+ novih, o cemu se radi
je l moguce da je ovaj slepac melkijades napiso soma ipo definicija, i ima manje od 5 odabranih
aj izloguj se
Povećavaju broj testiranih, 2800 danas. Tako da je 400 ok.
A kona unapredio prešjednik nam, odmah posle toga neko spinovanje, marketing i politička kenjanja od strane istog. A gotivan mi je dekica realno.
uze korona miodraga lazica, a ostavi onu babu koja hvali vucica što joj napravi asfalt.
Petak do utorka zatvor. Molim lepo.
AAAAA PA ODLEPIĆU NE MOGU JA OVO VIŠE
Jel realno da direktor gerontološkog u Nišu nije preuzeo nikakve preventivne mere što se tiče mogućeg ulaska virusa, odnosno da lik ladno ignoriše moguće posledice i da ga boli kurac za one matorce tamo?
Mislim, šta je s mozgom brate? haha, mogu da razumem i nepotizam ako ga ima tamo, stranačku pripadnost šta li već ako postoji, pa čak i samu nestručnost, ali šta je sa zdravim razumom, logikom, alo??
Nije me razočarao. Već sam dobio opkladu da će uvesti 24 sata, i da će oboriti rekord od 60 koliko je trajalo prošlog vikenda. Zaista možeš da se osloniš na čoveka. Sme neko da se kladi da će oboriti i ovih osamdeset i kusur sati?
kako moze onaj kon da bued gotivan bilo kome + je juden
ne verujem da je gotivan ikome, zato mu i jeste posao da nosi lose vesti
nestorovic je gotivna lobanja, voleo bi da zablejim s njim na nekoj slavi uz pivo i pecenje, a kon se ponasa vise akademski i nije zgodan za opustenu ljucku spiku, to nije gotivno jbg al zato uziva veci autoritet i nije slucajno njemu poverena vodeca uloga u borbi srbalja protiv korona virusa. sa srbinom mojsijeve vjere do pobede!!1
a sta je bilo sa spikom da penzioneri ne smeju napolje ni po koju cenu i da cemo ih pustiti tek kad se sve skroz smiri i sve ostale mere ukinu, a sad odjednom od sledece nedelje se ublazavaju restrikcije za njih i mogu da izlaze triput nedeljno
ko je tu lud, mislim da je vucicu najzad prekurcilo sve, resio da ih pusti da vide malo sunca pre nego sto ih pokosi virus, zbrise za madzarsku i ugasi svetlo
kad smo kod vucka, zanimljive su i njegove izjave o posledicama ekonomske krize kod nas
pre dve nedelje je bilo da mozemo da budemo na nuli uz malo srece, onda pre par dana da cemo biti od -1,5 do -1,8, a sad kaze da cemo se boriti da bude -2 umesto -3. Ako potraje ovo jos par nedelja odosmo na -10, taman do 2040. da ponovo prebacimo 500 jevreja i nabijamo bosancerosima tih 20e razlike na nos
Neozbiljan si
Kakav manijak, pa ovaj zajebo Trampa i Lukašenka u paketu. Po ovoj glavici ljudi svejedno umiru pa što uopšte da se leči bilo šta, ionako se 90% oporavi, ko jebe 10% ionako su matori ili imali neki drugu bolest pa neće koristiti ekonomskom prosperitetu, beskorisni su.
Onda kreće stručno da objašnjava kako ''železo'' vezuje kiseonik, nema frke sa plućima,.. Onda kenja za Švedsku kao ultra pametnu koja je stekla kolektivni imunitet potpuno zanemarujući da je švedska 18. po zaraženosti u svetu (od preko 200 teritorija i zemalja), ima drugačiji zdravstveni sistem, više kapaciteta, ...i još hiljadu nekih stvari zbog kojih je svaka paralela Srbija/Švedska glupa. I opet na kraju upoređuje sa običnim gripom i kaže da je isti kurac, a inače običan ima stopu smrtnosti 0.01%, a ovo sranje tera preko 2% lagano, ali on to kao ekonomski ekspert ne ume da protumači. Jebo me dan kad sam išao na proteste da podržavam demokratiju.
https://www.youtube.com/watch?v=TCg4bbsMbPs