Prijava

Размишљао сам скоро, већ 3 године не живим у Београду и искрено, толико сам га замрзео да ми уопште не недостаје. Али кад сам пре неки дан узимао неку пицу, сетио сам се ретке ствари која ми недостаје. Какво је ваше мишљење? Која је фора с тим прилозима? Ко је Буцко? Да ли је то стварна личност, или је неко лупио оно... Како ће се звати пица... Код Буцка...

smece
lucky pizza u borci
kli kli picerija u venizelosovoj u centru
guli picerija u skadarskoj

pica trg pica kod masinca i pica kod bucka zaobidjite ako ne zelite proliv trovanje ili pacove da vam hodaju po hrani

pica trg mi je bila ok, za ostalo se slazem

i piccolo u borci je ok, mada su ranije bili dosta bolji

Баш хтедох међу питањима да напишем да ли мислите да је прецењена... Хахаха

Pica iz bucka je nista spec. Bila je top kad niko nije stavljao govedju na picu osim njih. Al realno pica u poncu u duplo bolja

Sad izguglah. Fora tamo stavljaju salate kao priloge na picu?

Nisam to viđao do sad. Valja li?

majonez sa picom. jedino moze da bude ukusno ako si bas totalno pijan i imas manje od 25 god i ubedio si se, ili te ubedili, da je dobro.

ako ste tu, i jede vam se pica, bolje otpesacite jos 100m niz ulicu i ima milion puta bolja pica na parce levo, pre raskrsnice.

lucky pizza u borci
kli kli picerija u venizelosovoj u centru
guli picerija u skadarskoj

ne znam za ove. pica u Beogradu koja je klasom bolja od ostalih u Srbiji, i rame uz rame sa najboljim Napoli picerijama je pomodoro u Balkanskoj.

Једем парче пице го код куће тако што држим парче десном руком док надркавам свој мали курац масним прстима леве руке. Са парчета падне врео сир и залепи ми се на длаке на грудима. Пошто сам солидно маљав, то му дође отприлике као кад се залепи жвака у косу. Кад стигнем до корице, ејакулирам по истој маштајући о неким тинејџеркама у златним патикама које не могу да имам. Онда то поједем. То сам ја. Ја радим то.

sasvim solidno provedeno vreme.

Па то и ја тврдим, али коме год испричам за ту или неку сличну аутоеротску авантуру, каже ми да сам настрани умоболник.

Мада, ја мислим да су само љубоморни јер њима свима жене серу и одређују им на шта смеју да дркају, а с друге стране, не дају им пичке редовно.

Колеги вереница ставила шифру на порниће на кућном ТВу, замисли које днодноовогдна исустејебо.

da ti kolega nije bole obradovic slucajno

Није, а и он ми одаје неки другачији вајб. Делује ми као неко ко сам себи стави chastity device и депонује једини кључ у сеф као гаранција да ће прећи цензус.

Онда кад не пређе, крене да форсира хештег #слободаЗаБошковеМошње