Prijava

Kod bucka su te salate neki period i bile ok, onda su i njih sjebali, a pica je oduvek bila takva da nikad nisam bio siguran jesu li mi dali picu ili samo žvaćem karton.

Po restoranima srednjeg i nižeg cenovnog ranga, pica je vrh u Botaku.
Pica na parče će manje više uvek biti samo pica na parče.

Trattoria Campania ima najbolje pice i generalno najbolju italijansku klopu u Bg. Nije jeftino, ali vredi, od parčeta pice koje košta 100 kinti ne možeš da očekuješ previše jbg.

pa i nije toliko skupo pice kostaju one velike po 800 din, na parce mi naplate 130 pa mogu da pojedem 3 komada, ovako kad podelis s nekim ispadne 400 a inace bih 3 parceta platio 390 tako da ti isti kurac dodje a ne jedes smrdljivi karibik ili pica trg

pritom ako ti picka nema 80kg nema teorije da moze da pojede jednako tako da bar 60:40 u tvoju korist haha koja sirotinjska spika ali realno pricam

Zovem se Nikola, imam 20 godina. Proslo leto sam bio na odmoru kod mog dede u Beogradu. Blizio se kraj odmora, a ja sam bio iznerviran jer nista nisam pojebao. Uzeo sam dedin fiat punto i otisao napolje. Kad sam se vracao iz Zemuna sa piva, zbog guzve sam isao pored parka preko puta Zeleznicke stanice. Pored ulice sam kroz prozor auta video debelu ciganku, provokativno i oskudno obucenu , u sorcu i kratkoj majici na bretele ,koje su isticale njene ogromne grudi, debelu guzicu i punije sexsi butine,inace majica i sorc su bili braon boje, na crne tacke (ko kod leoparda), nosila je crne papuce japanke, po mojoj proceni imala je od 35 do 40 godina, pusila je cigaru i kurvinjski bila naslonjena na nekakav stubic. Stao sam ispred nje i pitao je za cenu, jer sam odmah video da je prostitutka. Prisla je prozoru i rekla pusenje 1000 dinara plus 1500 dinara ako hocu dodatno jebanje. Pozvao sam je da udje u kola, navodila me je do jednog zabacenog malog slabo osvetljenog parkinga, gde nas niko nece uznemiravati. Kad sam se uparkirao, primetio sam da ima masnu crnu kosu zamotanu u rep ,punije obraze i usne sa jako izrazenim crvenim ruzom,rekla je : Duso ajde da pocnemo. Dala mi je kondom, i pomogla mi je da ga stavim. Nije mnogo cekala pocela je sa poslom, pusila mi je vrhunski. Prvo ga je halapljuvo gutala, pa rukom drkala i na kraju ga je jezikom kurvinjski dodirivala sa vrha, ya to vreme ja sam je mazio po masnoj kosi. Posto mi se dobro digao, rekao sam joj da se skine i da mi se pridruzi na mom sedistu vozaca, da sedne mi na kurac i da pocne da se nabija. Dok se skidala primetio sam da nosi crne tange izmedju debelih guzova, sto me je dodatno napalilo. Rekao sam joj da ih ne skida nego da ih malo pomeri u stranu taman da bude prolaz za moj kurac. Pridruzila mi se na mom sedistu, koje sam gurnuo pre toga unazad. Namestila je moj kurac i pocela ludacki da se nabija, za to vreme ja sam joj masirao i vatao je za grudi. Pitao sam je jer su prave, na sta mi je odgovorila potvrdno tepajuci mi Duso. To Duso me je dodatno napalilo, da sam ja resio da krenem u ofanzivu. Uhvatio sam je cvrsto za debele guzove i poceo da joj ga nabijam. Uzivao sam , kad su moja jaja udarala u njenu debelu guzicu. Kad sam osetio da cu svrsitu, zabio sam svoju glavu u njene bujne grudi, uhvatio je jos cvrsce za guzove i nabio zadnji put. Svrsio sam , kondom je bio pun sperme. Skinula se sa mene i sela na suvozacko mesto i pitala za pljugu. Ponudio sam joj i uzeo sebi. Uzivao sam dok sam gledao kako se oblaci. Bio sam opijen njenim grudima ogromnim, punijim butinama, debelim dupetom i stomakom koji su video zbog uske majice. Dao sam joj novac i odvezao na ono isto mesto odakle sam je pokupio. Vratio sam se kuci i vise puta izdrkao na nju sto ispod tusa, sto u krevetu. I celu noc sam sanjao kako kresem moju debelu ciganku.

Ајде не пишите те глупости. Невероватно какав смо народ и како нам ништа не ваља. Нико не може да да оцену, типа добра је, 4/5, не свиђа ми се, јео бих је сваки дан... и да се задржи на томе, него мора да има неку своју причу, свако је најпаметнији и има најбољу комбинацију,чак и кад је у питању обично парче пице. Невероватно. Све сами стручњаци опште праксе.

ma popusi mi kurac majmune

Sranje je Buckova pica, gotive je ljudi koji veze sa italijanskom kuhinjom nemaju. Nadam se da te taj odgovor zadovoljava.

Хахахаха, каква храброст и дрскост. Замислите, аутор кисс арми ми каже да сам мајмун и да пушим курац. То је равно када бих ја рецимо СтрајиКГ рекао да пуши курац... Отприлике, нико ме не би узео за озбиљно.

Buckova pica je po meni najjača da kažem metro (ulična) pica u gradu ubedljivo ,po meni barem ,bolja je i od Ponča i od mašinca i od pica trg i pikola i ovih big pice i matrakovina raznoraznih ,salate su im dobre i pica im je stvarno baš ukusna ,to što ovi Indijanci jedu govna nek zaliju ladnom vodom

Ne znam ni ko je Bucko, ali eto i ja da se upišem u temu.

Zar Bucko nije onaj keks

Pikolo Borča ima isti fazon kao bucko iskreno bolji je pikolo od bucka.

Sećam se mom kumu bio rođendan, mi bili u kafani tamo blizu zove se Bela lađa i posle fajronta ajmo mi u pikolo bilo je tipa oko 5 ujutru, mi komirani kad tamo moj šef magacioneri i još neki radnici imali popis u radnji pa i oni svratili na picu. Šef mi kaže šta ćeš ti ovde zar nisi prva smena danas ja kao sve okej živeli, i on kao gledaću sutra kamere da vidim šta radiš.
Ja se naravno uspavam budim se u 9h zovem šeficu kažem brate ne znam kako da dođem do posla trenutno sam na lokaciji borča raskršće, dođem ja nekako do 77ice pa do bolnice i kažu mi da radimo duže zbog popisa.
Ceo dan je bila gužva na kraju dana manjak 2000.rsd sreća u nesreći šef spavao nije nikad saznao da sam kasnila to jutro.

Borča jebena <3 centar 1 najbolji

@Capt'n Halfbrow

Pa vidiš, ima sad i pica.

pasulj tetovac
@Capt'n Halfbrow

Pa vidiš, ima sad i pica.

Automehanicar prevarant, pa keks, pa sad pica
Covecanstvo napreduje