Ja cu za svoj sektor:
Blagajna:
BLAGAJNIK-Vodi(m) racuna o novcu.Pisem zapisnike svega i svacega sto se tice i ne tice novca.
Posle blagajnika stupa na snagu:
PRIMARNI INVESTITOR-On bi trebalo da broj koji oznacava koliko para imamo podeli tamo gde treba(naravno u stranci-po odsecima koji bi to investirali dalje:za medije,za reklame...kao i za poslove u samoj stranci:za popravku aparata za kafu,za nov lak za nokte,za puter kifle..)
SAVETNIK-Sluzi da daje savete Blagajniku u dogovoru sa predsednikom i ideologom oko investicija.(Da li ce biti ulozeno u marketing ili u novi plazma tv za predsednika..)
Ova trojca/ovo troje bi radili naravno u paru sto je i cilj jednog sektora.
Kako vam se cini?
Нема шта да нам се чини, само да се ствари не отргну контроли, јако је тешко за праћење. Ја сам размишљао да пишемо дневне вести о Партији и да све људе поменемо с времена на време, но то је немогуће уз већи број функција...
Elektricare sto se tice mog sektora:
Cuvar sefa ide u obezbedjenje,savetnika sam napisao.A asistene smo rekli da necemo :) Al to ti dodje investitor.Mislim da su higijena,blagajna i obezbedjenje dobri za sada.Predsednice sklopi ove predloge do sada i odluci sta ide a sta ne :)))
Благајна: 4 функције
Секретаријат: 4 функције
Обезбеђење: 3 функције
Одсек за хигијену и здравље: бар још две
Називе смислите и постујте их
Pa tamno crvenu... jesam li sekretarica il nisam?! :)))
Откуд сад опет толико функција???
@Мерци: ХОТ
Ako niste u stanju da oformite odseke,potražite informacije na netu,pa u skladu sa tim napravite sastav patije i budućih članova.
@Merci Veri hot!
Smisljamo nazive :)
Само те функције су и потребне! тих 12 функција. Предлози!!!
Mislim da je dovoljno po 2 funkcije u blagajni i sekretarijatu!
Znaci 9!
Znaci 9!
Капетане, добро....
Ево одмах две, Хигијена и здравље:
1)Управник Маникирско-педикирског завода "Срећне другарице"
2)Партијски депилатор
cuvar trezora
cuvar sifre
telohranitelj
obijac
razbijac...
:duva u lak da se brze susi: :)
Уроше ја прихватам. Остали? Ставићу у први пост и написати: тражи се члан
Ja smisljam za svoj sektor.Hvala na paznji i prijatno.
Ja cu za svoj sektor:
Blagajna:
BLAGAJNIK-Vodi(m) racuna o novcu.Pisem zapisnike svega i svacega sto se tice i ne tice novca.
Posle blagajnika stupa na snagu:
PRIMARNI INVESTITOR-On bi trebalo da broj koji oznacava koliko para imamo podeli tamo gde treba(naravno u stranci-po odsecima koji bi to investirali dalje:za medije,za reklame...kao i za poslove u samoj stranci:za popravku aparata za kafu,za nov lak za nokte,za puter kifle..)
SAVETNIK-Sluzi da daje savete Blagajniku u dogovoru sa predsednikom i ideologom oko investicija.(Da li ce biti ulozeno u marketing ili u novi plazma tv za predsednika..)
Ova trojca/ovo troje bi radili naravno u paru sto je i cilj jednog sektora.
Kako vam se cini?
Мерци, још само у тој боји лакирај и нокте на ногама и можеш своју Партију да направиш.
Престигла си Манипени одавно :)))
Blagajna
-Šef blagajne
-Dežurni asistent
-Čuvar sefa
-Ekonomski savetnik
Obezbeđenje
-Dežurni čuvar za kamerama
-Nadzornik zgrade
-Stručnjak za krizne situacije
Odsek za higijenu i zdravlje
-Lekar opšte prakse
-Sanitarni inspektor
-Apotekarski službenik
-Dobavljač sredstava za čišćenje i dezinfekciju
ubaci i onog menadzera tu... nema teme na koju se nije potpisao :))))
Нема шта да нам се чини, само да се ствари не отргну контроли, јако је тешко за праћење. Ја сам размишљао да пишемо дневне вести о Партији и да све људе поменемо с времена на време, но то је немогуће уз већи број функција...
Примарни инвеститор ми се свиђа. Такође и чувар сефа.
Надзорник зграде и стручњак за кризне ситуације такође
Elektricare sto se tice mog sektora:
Cuvar sefa ide u obezbedjenje,savetnika sam napisao.A asistene smo rekli da necemo :) Al to ti dodje investitor.Mislim da su higijena,blagajna i obezbedjenje dobri za sada.Predsednice sklopi ove predloge do sada i odluci sta ide a sta ne :)))