ПМП

1. Ми биХ смо да биднемо обавештени о руским надзорним роботу,јербо ми се овај влашко-ромуњски већ поваздан дими из лончета што су му турили место ушију....да га залијем клековачом,ил да сачекам да ми јавите оће скоро тај руски сто мора да се гура.И молим да се уведеју функтције управника и комесара,јербо народ то менажер,пи-ар,портпарол и друге страњске речи ич не може да свати.

2. Ма стављамо све на Рому следеће коло, па куд пукне нек пукне. Ако будемо имали среће имаћемо и да ти купимо неки упгрејд за тог твог руског робота. :)

3. Из твоји устију у божие уши,или што би рекли западњаци алаху уегбер,што ваљда значи брао мајсторе,то се цени

4. По одлуци Председника МОРАТЕ дати добровољни прилог за новог надзорног робота, пошто је овај румунски на измаку снага! Румунски ће бити додељен у добротворне сврхе што ће подићи углед странке.
    Добровољни прилог НЕ СМЕ имати везе са партијским монетарним фондом.
    ОН МОРА БИТИ ИСКЉУЧИВО ИЗ ВАШЕГ ЏЕПА!
    Ево ја као председник дајем 150 динара, један половни монитор од 17 инча и један плакар који је чукунбаба донела у мираз.

5. Једини прецедник кои мисли и на нас необразоване кадрове,Вокасиа за управника

6. Ја продајем своју "Идеолошку енциклопедију" и прилажем 200 динара.

7. УРОШЕ НЕ ЕНЦИКЛОПЕДИЈУ!!!!!

8. Без бриге, то је старије издање, а ново ћу сачувати!

9. Уф, пресече ме!

10. у нашега рајка голема свирајка,па га свака цура дирка да јој мало свирка....

11. Prilažem komplet zuba i i dva rezervna sanduka za aukciju u korist kupovine ruskog robota.

PVT do pobede!

12. Још мало другови и робот је наш!!!!

13. http://www.nadlanu.com/Uploads/Logos01/697030_beetle_robot_2-54536-1-2.jpg

Pitali smo Ruse, da li mogu da naprave ovakav model. Rekli su im da odgovara jer je onda moguća opcija da se nakači prikolica za akumulatore.

Na ovaj model, na insistiranje mr. Topuzova, dodali su i kuku.

14. PVT Vamp, bilo bi super ako bi ih zamolio da ugrade fritezu za pomfrit, a mogao bi i neki produžetak za lansiranje ovoga:
    http://gdb.rferl.org/0E669D17-6002-4FED-99FB-C1A9884CC454_mw800_mh600.jpg
    (ističe im rok trajanja, pa reko da iskoristim, da se ne baci)

15. Evo ti šema pa označi gdje šta treba da bude. Ja lično mislim da ovaj dio PX45 treba zamijeniti sa FRW78 radi bolje efikasnosti jer po novim standardima GF ne smije biti ispod 700... moraju se ispoštovati i standardi za bringlaste osovinice i pufn-šklocne. Elek će ti to bolje objasnit.
    http://www.pravidur.eu/bilder/VK2BW/bitx_tranceiver/sema.jpg

16. U vezi sa prepravkama na robotu

Neke komponente će morati biti zamenjene,jer su zastarele.Na ovoj šemi potrebno je zameniti izlazni stepen,pošto će robot koristiti baterije za napajanje.U tom slučaju može se iskoristiti integralno kolo Motorola MGF960 ili Siemens KHg1002.
    Upravljačka kola su već naručena i stižu za par dana iz Rumunije.
    Što se tiče drugih opravki,biće izvršene nakon prve probe robota.

17. A jel ima gipires?
    More skidat slike, ono?

18. Čedo za slike ti služi računar.
    Robot ima GPS da bi se lakše snalazio u prostoru.

19. Morao sam da odvalim, bilo je jače od mene.

20. Znam,dešava se i meni.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.