ПМП

  1. Uskoro i o mom robotu za nadzor zgrade,izgleda da mu je pregorela licna :(.A oni burgleri opet hoce da provale u zgradu gde cuvamo hartije od vrenosti.Uuuuuups,ovo nije trebalo da kazem?

  2. Kako je funkcija Čuvara spiska fetiša i nastranosti članova Partije dodjeljena meni, u dogovoru sa glavnim ideologom Partije, od večeras počinjemo sa sastavljanjem ovog dragocenog spiska.

    Molimo sve članove, da nam napišu svoje prljave tajne i tako dokažu potpunu lojalnost našoj upravi. Očekujemo vaše skrivene fetiše, čak i one koje imate samo vi i niko više drugi na svetu. Ukoliko se neko stidi, u šta sumnjamo, jer je Partija zapravo jedna velika porodica (u ovom slučaju incest je prihvatljiv i vrlo dobrodošao), ali ukoliko postoje i takvi slučajevi, više su neko dobrodošli da mi upute pvt sa svojim nastranostima :)

    Ne misim da me pozdravljaju (PVT!) tako što će me vezati za prvi slobodni radijator, već da mi upute privatnu poruku :D

    Unapred se radujemo razmeni fantazija i nastranosti!
    ------------------------------------------------

    PMP
    Čuvarka spiska fetiša i nastranosti članova
    Church pub :)

  3. Другови, на добром смо путу, неће проћи много пре но што освојимо власт и обезбедимо пре свега себи добар живот. ПВТ!

  4. A da li je meni dozvoljeno da "fetise i nastranosti" kazem javno?Ja se ne stidim svoje bolesne psihe :) PVT!

  5. Ма опуштено, ми то због политичких противника!

  6. Pa,evo.Moj fetis su baterijske lampe.Ali samo ako imaju stopericu.

    https://www.newzealandnz.co.nz/fleshlight/fleshlight-05.jpg

  7. Друже Фергусоне, предложићу да за први Дан победе добијеш цео комплет батеријских лампи, како би одржавао психофизичку нестабилност потребну за револуцију!
    Другарица Чуварка преузети податке! ПВТ!

  8. PreCednice jako vam velika hvala,ja biram,stoga masturbiram :(

  9. I nisam razmazen,ali bih i ovo voleo da mi se nabavi,fetisista sam tim se dicim.

    http://images1.myeglobal.com/Photos/9017/MYEPMP_200808071512249376646.jpg

  10. Очекуј Друже. Сваком према заслугама!

  11. Pribelezeno u tefter :)

  12. Другарице и Другови, гостовао сам у "Кажипрсту" на б92, и говорио о разним питањима битним за Партију и наше циљеве. Покушали су да ме натерају да кажем и више, али ја сам стоички издржао.
    Покушавале су водитељке удружено да извуку информације из мене али није им ишло. Реч је наравно о диверзији коју припремамо, а овом приликом вама саопштавам да је у питању удар на саму срж система, његов камен темељац.
    Другарице Паб, прилажем изјаву за ваш списак. Као један од виђенијих чланова Партије а уз то идеолог, моја је дужност да имам што више фетиша и да будем ако не нај, онда међу најнастранијим члановима.
    За ову прилику издвојићу из своје фасцинантне колекције склоност ка списатељицама, црном лаку за нокте, и политичаркама које фалсификују документа да би постале пионирке. Ипак сам ја пре свега политичар!
    ПВТ!

    Посебна похвала за Друга Данкана и његов избор костима Краљице срца (ако не грешим), прави показатељ да су наши чланови перверзњаци.

  13. Hvala Dragom Suncu,Partijskom Ideologu,Onome Kome Nisam Dostojan Ime Da Napisem Malim Slovom,Urosu Prejakom,Ideologu Nad Ideolozima.Hvala Tebi,sto si nas sve poveo pravim putem,obecavam da cu na dalje biti jos veci fetisista,cinkaros,plagijator i nadzornik zgrade.A iznad svega,O Veliki Ideoloze,bicu poltron kakvog svet jos nije video!

    PVT! Do Pobede!

  14. Ја се захваљујем, биће да је ово ипак претерано. Сви ћемо бити заслужни за успех који следи!
    ПВТ!

  15. Другарице и Другови, улењили смо се, као да не знамо у каквом тренутку се друшзв налази. Све је мање пара које можемо присвојити по освајању власти, па морамо убрзати тај процес! Апелујем на све вас да дате све од себе у наредном периоду!
    ПВТ!

  16. Ево и председник се јавља после недељу дана једења роштиља, спавања под звездама, испијања пива и гузичења младих напупелих девојака са камповања.

  17. A sta ste sirotinji doneli,gdine Precedniku?

  18. Задње време дошло Другови, имајте то на уму!

  19. Дункане свима сам донео Вољу! Снагу! Ум! и Расуђивање!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.