Prijava

Lista potencijalnih kandidata je nepregledna, ako tema zaživi možemo komotno organizovati i glasanje po evrovizijskom principu.

Pitanje je jednostavno: ko vam deluje kao najveći ljudski šljam od svih koji se trenutno bave politikom u Srbiji? Al ovako kao čovek, probajte da apstrahujete od njegovih/njenih političkih uverenja i stranke kojoj pripada? Za koga biste rekli da je i rodjena majka zažalila što je to izrodila?

Moj glas ide Vulinu

Marijan Risticevic, Aleksandar Martinovic, Orlic, Balsa Bozovic, Sasa Radulovic, Sergej Trifunovic i ceo pokret NDM BGD

uuu solidna lista kavaj, taman da ne moram puno da mozgam vec izaberem najgoreg od sve dece aleksandra martinovica nema dalje

probajte da apstrahujete od njegovih/njenih političkih uverenja i stranke kojoj pripada?

i ceo pokret NDM BGD

a jebemu ispostujte me jednom

Pa verovatno Vulin, mada je Martinović drugo mesto za dlaku. Ako ni za šta drugo Vulina i ne brojim u ljude nego u neki humanoidni žaboliki entitet, a Martinović je "samo" baš baš gowno od čoveka.
Znači sutra da se promeni vlast i da mu kažu ajde možeš opet da budeš u vlasti ali u 8:00 u udarnom terminu da pokusaš činiju govana, oližeš kašiku i kažeš "mmmmmmmmm govnaaa" on bi to uradio i posle bio u fazonu, kako sam sposoban da preživim sve, hahaha pusite kurac hejteri.

pokusao sam da razmislim o nekom politicaru koji je ok da bih istrolovao malo ali stvarno mi nista ne pada na pamet

Vulin ipak ima neku harizmu i bez obzira na sve mislim da moze da uradi nesto dobro slucajno, iz svojih nekih ideala samo njemu poznatih. Samim tim ne moze biti gori od martinovica ili sinise malog, potpunih sociopata i moralnog dna. A i pljuvanje Vucica i Vulina mi je postalo malo transfer iskreno, pogotovo taj indeksovci-zoran kesic-draza petrovic humor

Slina. Mučio bih ga fizički danima

Kad se setim Perčevića i Gorana Matića, ovi danas mi izgledaju kao lagani svrab na guzici. Elem, pojam splačina bi trebalo da označava osobu sa manjkom morala, ali ipak osobu. Ne znam zašto govorite o Vulinu. Spisak je dugačak, maltene kompletna vlast i dobar deo opozicije. Naveo bih recimo muftiju Zukorlića, žene mu povadiše oči kući, ne može njih da umiri, a trpa se nešto. Naravno iz ličnih, oportunističkih razloga. Mnogo mi je bio gotivniji kao tvrdokorni boošnjo kad je penio jer ga Tadić ne jebe dva posto, sad kad su mu napredni dali da zida na raskrsnici u centru Pazara i legalizovali štampariju diploma koju on zove univerzitetom i gde klepa 10k po diplomi, sad je sve kul. Dalje, apostrofirao bih Boška Ničića iz Zaječara i ono obrenovačko govedo, zaboravio sam mu ime.

E da Zukorlic takodje, tako je. Bukvalno najgora vrsta ljigavca i ujedno najopasnija, posto lako huska masu i dosta ljudi, cak i Srba ga gotivi

BataGaša Keramičar i zaključavaj temu jbg

Ispade Ceda najmanje zlo...

Čeda je zlo jedino za sebe samog

Bata Gasic je samo klasican lokalni mocnik, van toga nije preterano odvratan

Količina gadnosti ne mora biti proporcionalna količini moći, batice. Tom logikom Vučić je najgadniji (kao što možda i jeste lol) i kraj priče onda.

zanimljivo da niko nije spomenuo maju gojkovic

ako bismo malo prosirili definiciju politicke scene tako da ne ukljucuje samo stranke, vec i njima bliske ljude, onda mislim da vucicevic nema premca, jedina koja moze da mu donekle pridje je mozda olja zekic (urednica rema)

tj. direktorka ili koja je vec funkcija jebemliga

Nebojša Stefanović, Siniša Mali, Đilas

Burazer radi na aerodromu u Batajnici i kad su bili valjda Bata Gašić, Slina i Vulin, oni postrojeni kao dočekuju ih, Gašić i Slina prolaze, pozdrave ih, kako ste momci, rukuju se, Vulin, ministar vojske samo prodje i ne pogleda ih.
Tačno vezati u podrumu, raniti posnim kačamakom i svaki put kad ti tipa Jovic promasi penal na menadžeru dati sebi malo oduška mlateći ga mokrim novinama po tabanima.