Prijava

Blamantna je količina onih koji smatraju da je Vučić neki veliki mag debate. Ono u čemu Vučić u TV duelu može da pobedi bilo koga je količina (najčešće izmišljenih) govana koje u startu može prosuti na sagovrnika i da se ovaj pola emisije pere od toga dok se on smeška i ostatak emisije nabraja poluinformacije bdp-putevi-bolnice-mostovi. Tako iz duela naravno da izađe kao pobednik u očima tupave populacije. Zar to ne bi umeo svako od nas? Vučić bi u svakoj civilizovanoj debati ispušio veliku kurčinu, samo što uslova za tako nešto nema.

Pa bili vesic i zelenovic na n1 kao debata lozenje, samleo ga vesic.

Ako mlevenjem smatraš primitivizam, prekidanje sagovornika i dernjavu. Koliko ja sažaljevam prosečnog građanina i njegovo potpuno nepoznavanje normalnog života i iskrivljenog sistema vrednosti.

Blamantna je količina onih koji smatraju da je Vučić neki veliki mag debate. Ono u čemu Vučić u TV duelu može da pobedi bilo koga je količina (najčešće izmišljenih) govana koje u startu može prosuti na sagovrnika i da se ovaj pola emisije pere od toga dok se on smeška i ostatak emisije nabraja poluinformacije bdp-putevi-bolnice-mostovi. Tako iz duela naravno da izađe kao pobednik u očima tupave populacije.

sobzirom da je vecina populacije tupava, on izlazi kao pobednik, sto i rece

Zar to ne bi umeo svako od nas?

ne bi. to ti je ono sto mislis da je jednostavno u teoriji, a u praksi bi ispao supak na ekranu

Vučić bi u svakoj civilizovanoj debati ispušio veliku kurčinu, samo što uslova za tako nešto nema.

politicke debate po definiciji nisu klub knjizevnika gde se elokventno nadmudruju vickasti intelektualci, nego rasipanje demagogije i mlakih govana koje jede vecina ljudi.
dal bi ispusio kurcinu u civilizovanoj debati, pitanje je. to je sve u rangu sta-bi-bilo-kad-bi-bilo.
jedini merljivi rezultati kazu da sns trenutno radi to sto treba da radi da bi bio na vlasti za koplje bolje od ostalih. nemoj samo da pomesas ovo sa dobrobit nacije.

https://www.youtube.com/watch?v=HzhZWVlkdl0

evo bas trazio primer. jebeno mu savo milosevic i beckovicka iznose cinjenice, crno na belo, i diskusija se zavrsava tako sto prosecnom neinformisanom liku izgleda da olja i savo napali vucica, uskacu mu u rec i ne daju mu da smireno kaze kako su glupi.
dzaba on nije u pravu, dzaba ti vidis to, objektivno gledano, za vecinu naroda ovde fudbaler i novinarka 0:1 vucic.
nemojte to kao on ne ume da se valja u blatu, pa zato izbegava duele. ume, nego valjanje po blatu kalja sve u tome, a on vise ne mora to.

Koliko ja sažaljevam prosečnog građanina

Зашто сажаљеваш неког ко ти се усерава у живот?

Nije isto jbg kad si opozicija i kad nemas nikakvu odgovornost i kad si vlast. Automatski si u defanzivi kad moras da branis neodbranjivo. Najjaci polemicari su bili advokat Ilija Radulovic i Seselj dok nije poceo da pusi kurac za pare. Ostalo sve zavisi od situacije i toga u kakvoj se ulozi nalazis.

sobzirom da je vecina populacije tupava, on izlazi kao pobednik, sto i rece

Naravno, samo što Vukajliju još uvek smatram mestom koje se ne uklapa tu formulaciju (većina populacije), pa mi je pomalo nejasno apsolutno prihvatanje toga da je on kao neki dobar govornik i majstor debate.

ne bi. to ti je ono sto mislis da je jednostavno u teoriji, a u praksi bi ispao supak na ekranu

Jasno, trebalo je da dodam da je bilo neophodno proći jednodnevni kurs kod izraelskih PR stručnjaka o govoru tela i nameštanju naočara i praksa ponavljanja neistine na "objektivnim" privatnim medijima. Naravno da bi bilo kome od nas bilo čudno da svesno seremo neistine kada bismo ovog sekunda stali pred kamere, ali uz malo prakse - bez problema.

Ovo za debate se potpuno slažem, politička debata jeste valjanje u blatu, možda previše očekujem. Ali makar da se pretvaraju da je cilj debate pobediti argumentima, a ne da izazizoveš kod gledalaca botovski trijumfalni usklik "uuu, al ga je spustio", tek tada ćemo biti na dobrom putu. Odsustvo priželjkivanja takve debate uz komentare normalnih i pametnih ljudi ovde (a znam da jesu, svi koju su ga na prethodnoj strani pohvalili kako bi popišao ovog-onog...) kako je Vučić vrhunski govornik - to je zabrinjavajuće.

dzaba on nije u pravu, dzaba ti vidis to, objektivno gledano, za vecinu naroda ovde fudbaler i novinarka 0:1 vucic.

O tome i pricam. Niko ni ne misli kako je vucic svetac sa oreolom na glavi, i citira andrica, nego da na kraju dobije sta je hteo. On nije dosao na intervju da bi sirio drugarstvo, nego da bi u ocima vecinske javnosti on ispao jadnicak zao mi ga, a ostali govnari koji ga napadaju jer ga mrze.

Drugo je pitanje sto vecina naseda na slepacke fore.

Ako mlevenjem smatraš primitivizam, prekidanje sagovornika i dernjavu.

Zamolio bih te da nadjes bilo gde u emisiji bilo sta od toga. Na ostalo necu da se obazirem, ipak je na nivou "koja je cast i privilegija biti grobar" argumenata.

Ako mlevenjem smatraš primitivizam, prekidanje sagovornika i dernjavu. Koliko ja sažaljevam prosečnog građanina i njegovo potpuno nepoznavanje normalnog života i iskrivljenog sistema vrednosti.

generalno gledano vesic jeste takav lik, ali u ovoj konkretnoj emisiji je bas zajebao zelenovica i uspeo da ga predstavi likom bez programa koji samo oce da ostane lokalni serif

pritom je taj zelenovic jos i medju normalnijim i pametnijim ljudima u srpskoj opoziciji, sto onda samo govori o tome u kakvom nam je kurcu opozicija

A jedem i ja govna, očekujem previše. Samo više volim kad umesto tačnog sagledavanja stvari imamo na to pridodatu i kritiku.

Uostalom, zamislite danas Đinđića u debati sa Vučićem. Pa čak ni sa njim, nego recimo Martinovićem. Pa opet bi svi složno zaključili kako se bilo koji SNS predstavnik koji nije apsolutno retardiran, ponavljanjem istih fraza kroz celu emisiju popišao po Đinđiću, a zaključci ovde bi bili kako je opozicija u kurcu.

Uostalom, sećam se nekih danas viđenijih članova SNS-a, uglavnom onih čiji su roditelji u Busijama i na Altini (naselja nastala nakon Oluje) dobili placeve, kako su tada nakon fudbala istu retoriku koristili kako se Šešelj popišao po ovom i po onom. Ta polovina ekipe je sada jako bitna u Srbiji, a druga, ne tako glasna polovina sa istog tog fudbala je tamo negde gde i Celt.

EDIT: Nisam gledao Zelenović - Vesić duel, ali ne sumnjam kako je to izgledalo. Najteži mogući protivnik za čoveka kakav je Zelenović.

Pa to, jebote ne kapiram da mozes reci da se Vesic posrao po bilo kome.

U pravu su i Agilni i Kavaj, iako naizgled pricaju razlicite price. Vucic definitivno nije mag debate, dovedi bilo koga ko zna makar 1% o politici, ekonomiji ili bilo kojoj takvoj temi, i sjebace Vucica u 2 recenice (ako govorimo u nekim imaginarnim uslovima koji su potpuno fer i nepristrasni, nema ekipica ni na cijoj strani i nema isjecanja snimka posle). Ali su isto tako ova druga govna sto se razvlace po televiziji i tviteru nesposobna da se nose sa njim, i sasvim sigurno bi ih Vucko demolirao bez da se oznoji. Ustvari te dve cinjenice najbolje opisiju trenutno stanje u srpskoj politici

posle flaše i po špricera svi smo mi pomalo demosteni

Onaj urednik voditelj sa N1 sa čudnim imenom da vodi i Zec da sedne preko puta Vučka bih volio pogledati

Vučić je na duel izašao samo rodjenoj kevi od kada je na vlasti, valjda to nešto govori. Ok kapiram da mu je jednostavno lakše da ne, ali obzirom kolko je sujetan, da može tek tako da dominira, sigurno bi to radio.

Kako ste glupi tako, poenta je da Vucic ostane na svom procentu birackog tela, a ne da neki bombas kaze ee pa nije ovaj vucko tako los, jos da navija za partizan bio bi zavrsen. Vucicu podele u drustvu odgovaraju, jer sa 53 procenta ne privlaci paznju u stranim medijima kao diktator, ima taj neki privid demokratije, a s druge strane stvara iluziju da ce posle njega biti propast i da je svaki udar na njega, udar na drzavu. Prosecan covek koji nema internet i malo je naivniji, naravno da ce reci ee bolje i on, nego ovi da dodju zuti lopovi, bosko fasista itd. I naravno da je Zelenovic ispusio kurac u onom intervjuu, jer je svakome neopredeljenom Vesic delovao mnogo normalnije. To sto ste svi dosli da gledate intervju sa predubedjenjem da je Zelenovic posten, a Vesic lopov, sto je verovatno tacno u oba slucaja, ne znaci nista na nekom globalnom planu srpskog birackog tela. A Vucic realno moze 95 posto opozicionih politicara da unisti, ne u smislu da bude u pravu, nego da stvori iluziju da je u pravu. Danasnja politika i jeste cist marketing i 365 dana godisnje predizborne kampanje. Nije to nadmetanje Slavoja Zizeka i Noama Comskog, dal ste realni jbt hhaha

https://vukajlija.com/forum/teme/75145-vazno-obavestenje-bojkot-je-propao?strana=2#post_4027057

pa da, savo bolje da ga je napo zbog velikoalbanske kravate hehe, tu bi vucic mozda i ispusio neke politicke poene kod svojih simpatizera

Nije to nadmetanje Slavoja Zizeka i Noama Comskog

to i nije neko nadmetanje, obojica su levicari.

ako vam se gledaju intelektualne debate evo:
https://www.youtube.com/watch?v=lsWndfzuOc4