Prijava

daj brate, nemoj da nas zajebavas s ovim klovnovima pitersonom i zizekom

piterson je lik koji zna da brblja i da to zvuci pametno, a da nista pametno ne kaze; piterson bi bio martinovic da zivi u srbiji, a ne na zapadu

a zizek kontam da svako vece u majici umazanoj od pasta sosa u potpuno mracnoj sobi drka mlohavi kurac na 18+ slike s nekog foruma iz ranih 2000-ih

obojica su slika i prilika materijalistickog i pohlepnog sveta u kojem zivimo i gde se intelektualcem ocigledno smatra onaj koji ume svoje palamudjenje bolje da naplati, a ne onaj ko zapravo ima sta pametno da kaze, a jedan od retkih koji ima sta pametno da kaze je comski, bukvalno sokrat naseg doba (i to sto se comskom i dalje ipak pridaje dosta paznje i sto se smatra pametnim covekom mi i daje nadu da mozda nije sve tako crno)

a niko nije imun na tl;dr stanje, bilo to debata, pisanje, jebem li ga sta. a to je upravo onako kako bi izgledala bilo kakva relevantna diskusija medju politicarima na temu koja je bitna. zato se te teme i izbegavaju u debatama, eno radulovic drvi o sistemskim promenama i transparentnom vodjenju knjiga u drzavnim preduzecima i zevam dok pricam to, a bitna stvar u picku materinu.

debate se svode na to ko koga ubio, sta ukrali, sto ovaj opsovao onog, kosovo je srce srbije
i to se ne preispituje i tako to. vodile bi se i na temu sta ko obuko, i ko se sapleo, al jos nismo dotle dosli.

Jasno, trebalo je da dodam da je bilo neophodno proći jednodnevni kurs kod izraelskih PR stručnjaka o govoru tela i nameštanju naočara i praksa ponavljanja neistine na "objektivnim" privatnim medijima. Naravno da bi bilo kome od nas bilo čudno da svesno seremo neistine kada bismo ovog sekunda stali pred kamere, ali uz malo prakse - bez problema.

ako oces da budes politicar, moras da naucis da bas dobro plivas u ovome. skretanje paznje, skretanje teme, napadanje i jos jebem li ga koliko miliona kuraca koji mislis da se uce za dan, al se ne uce. prvo moras da naucis da ostanes 100% smiren dok ti neko bukvalno vuce sve konce da te napali da poludis, a to se ne uci za dan. pa onda ide sve ostalo.

daj brate, nemoj da nas zajebavas s ovim klovnovima pitersonom i zizekom

pominjao zizeka vs comski, reko to nema, ali ima ova dvojica sto tandrljaju dva sata, pa eto ako neko oce, to je "intelektualna" debata na razumljiv nacin
ako odes korak iznad toga, da gledas naucne debate, to je negledljivo. kolko god mislis da si iznad svega, i da ti treba neki visi stimulans ili ne znam sta mislis.

"Did you mean Vukajlija?"

Google | 17. April 2015.

ako oces da budes politicar, moras da naucis da bas dobro plivas u ovome. skretanje paznje, skretanje teme, napadanje i jos jebem li ga koliko miliona kuraca koji mislis da se uce za dan, al se ne uce. prvo moras da naucis da ostanes 100% smiren dok ti neko bukvalno vuce sve konce da te napali da poludis, a to se ne uci za dan. pa onda ide sve ostalo.

Radim u PR agenciji, predajem čak uvodnog dana jedne škole PR-a, znam koliko se uči, ali ovo što političari kod nas uspevaju je kao kad sitni kriminalac prebacuje krivicu na drugog, skreće temu i slično. To je za prvu polovinu ovog što si napisao. Za ovo drugo je dovoljno da si makar malo psihički bolestan i da budeš nepobediv. Nisam psiholog, ali verujem da bi Vučić zaradio dijagnozu. Čak nisam siguran ni u njegovu inteligenciju, ali stvari koje radi je doveo do savršenstva.

Pa jebi ga ne treba diploma da ukapiras da je sociopata/psihopata :)

Radim u PR agenciji

Јеси јебо?

a jedan od retkih koji ima sta pametno da kaze je comski, bukvalno sokrat naseg doba (i to sto se comskom i dalje ipak pridaje dosta paznje i sto se smatra pametnim covekom mi i daje nadu da mozda nije sve tako crno)

E a delovo si mi kao okej lik

Brt kakvi Čomski, Pitrsoni i Žižeci, nema debate bez rahmetli-Hičensa i Tureka.
https://youtu.be/uDCDTaKfzXU

Poenta debate nije da promenis misljenje sagovorniku i da mu prosiris vidike, vec da pridobijes publiku. I ja kad upalim TV hocu da vidim ko ce koga da usere pred 7 milona ljudi, a ne da razmisljam da li je BDP porastao za 0.3% ili za 4.7% da li je neko ukrao pare iz PKB i kako su drzavno zemljiste pretvorili u privatno. Hocu da gledam bre kako se neko znoji, gubi na TV, da gledam kako se sagovornik nervira dok Vesic pickeci i da istog tog Vesica napusavam ispred TV i pravim scenarije u glavi kako bih ja njega odrao u duelu. Mislim da je svakome jasno da ce pre sam za godinu dana podici svoju mesecnu zaradu, nego st ce mu vlast bilo koja za sledecih 10. Ne zato sto je vlast nesto nesposobna, vec prvo boli ih kurac, drugo koliko treba BDP da poraste da bi minimalac skocio na 500e? Tipa 80%, pa sve i da imamo najjaci moguc rast, to je za 5 godina tek>>>>>>>>>>> Tkd politika je samo pozoriste i ja kao publika hocu da mi to pozoriste bude zanimljivo, a ne da razmisljam koji je glumac u pravu, a koji ne. Vucic bi odrao svakog u debati(svadji), osim Seselja.

Јебо ти овај организовани (хм) опозициони бојкот, само ја им нећу изаћи зато што ме боли курац за све њих.

Валдемар-купа се

Kao i malo manje od 50 posto ljudi u zemlji.

Imamo dve kategorije opozicije. Obe su beskorisne nažalost.
Prva: ispušene muštikle tipa Tadić, Živković, Čanak, Čeda koji jednostavno neće da crknu iako ih niko više normalan ne glasa.
Druga: Nove stranke (DJB i PSG) koje krenu jako i onda se useru u gaće same od sebe. Jbt DJB opušteno ušao u prvom izlasku na izbore u parlament, onda se diglo kure, jooooo šta će da im radimo sad, i naprave totalne majmune od sebe.
Isto se i Sale Jnaković pokopao sam, evo idem ja sad jako rušim Vučića, u integritet bajo moj, op ukaka se i on.
Sad samo kokice da vidimo kako će i Sergej da ode u plamenu ko Hindenburg (cepelin ne feldmaršal).

Msm beskorisni su ali su zabavni na neki morbidan način ovi drugi barem.