Prijava

То кад хоћеш да им покажеш да су у праву?

Znam da si razocaran politickom scenom u Srbiji i da ti se cini da nemas kome da verujes. Cini ti se da su svi isti i da niko nije vredan tog glasa.
Medjutim, tu na scenu nastupa gospodin Radulovic, koji je jedan od retkih i pravih opozicionara.

Ne samo sto je vodeci opozicioner vec je on i njegova stranka predlozila niz korisnih zakona i jedini su ponudili konkretno resenje za Kosovo.

Znam da si ozlojedjen i osecas se prevareno ali ti garantujem da se neces pokajati ako pogledas par klipova gospodina Radulovica.

Zelim ti svu srecu

Dovoljno je videti ko su Radulovi najblizi saradnici u DJB i tu je kraj svakoj diskusiji izmedju racionalnih ljudi. Ako mislis da partija u kojoj je Hana Adrovic de facto treca ili cetvrta licnost po uticaju ima potencijal za bilo kakve pozitivne promene u drustvu, onda jbg stvarno.

Sto se resenja za Kosovo tice, to je toliko smesno da nemam reci. Kao dacemo im sve sto sad imaju i uskladicemo to sa nasim Ustavom kao sto je Danska s Farskim Ostrvima. Pa lol, da je ta opcija prihvatljiva Zapadu, vec odavno bi se prica o Kosovu zavrsila. Jasno je sta traze od nas: puno priznanje Kosova kao ravnopravne zemlje i clanice UN, bez spike o nekakvoj sirokoj autonomiji ili farskom, palestinskom, kiparskom ili kakvom vec modelu. Porediti odnos Srba i Albanaca na Kosovu i ovim prostorima generalno sa nekim minornim sporom u zapizdini Atlantskog okeana je politicki nezrelo.

Moje predvidjanje za kraj: Radule lagano ulazi u Skupstinu, pogotovo sad kad je cenzus 3% i predstavlja jedinu konzervativnu opoziciju (uz Sapica i DSS, za koje se moze diskutovati u kojoj meri se i percipiraju kao opozicione). Nakon toga sledi sampanjac i lizanje Haninih stopala na dnevnoj bazi i uzivanje u skupstinskom restoranu na grbaci svih nas. A za sledece izbore, ako geopoliticka situacija to bude dozvoljavala, nece biti problema da izadje i sa novom politickom platformom, recimo ujedinjenjem Srbije i Rumunije u vlasko-vlasku kraljevinu. Ionako je prosao dobar deo politickog spektra, od Vucicevog ministra, preko strastvenog liberala, do klasicnog konzervativnog anti-globaliste.

jedini veci idioti od ovog Ejdusa, ujdomana i slicnih su oni koji im bilo sta odgovore, to se mora reci jasno i glasno.

Ovako i ja znam da se proseravam pola sata, a imam i fin SiVi, 6 puta sam bio precednik odeljenja, jednom poluprecednik, dvaput onaj za pare sto ima kovertu, kako bese, blagajnik

Zaokruzite mene sad ozb

Јел се ви уопште сећате да је овај човек био на потпуно супротним позицијама буквално до пре једно 6 месеци? Онда је открио Балкан Инфо, провалио да се клинци ложе на Балкан Инфо и на Питерсона, пустио бради у и почео да фура ову причу.

Знате ко је све на његовој листи и са ким све сарађује или "сарађује"? Сећате се да му се претходна поставка странке потпуно распала и сви побегли од њега јер је аутократа и покрао партијску касу? Ово је сад потпуно нов покрет, само са истим именом. Сећате се и да је причао да је Косово ово изгубљено и да ту више нема шта да се џимамо?

Буквално нема тога што овај неће да каже или уради само да се угура у Скупштину.

realno,pobegli kod vucica u neku laznu opoziciju.
svi koji pobegnu od nekog, optuze tog od koga su pobegli da je autokrata i lopov i onda postanu opozicija tipa ldp i canak.bas koincidencija.
daleko od toga da branim djb.

Da se Radulović drži brojki i onih stvari u koje se razume, bio bi političar koji najčešće pogađa u metu i, kako on voli sam da kaže - naziva stvari pravim imenom.

Ali on ima izlete u pogledu istorije (arheolozi se grohotom smeju), šlihta se antivakserima... ne bi me čudilo da nešto smisli za ravnozemljaše uskoro, ako proceni da mu to neće ugroziti bazu tvrdokornih birača. I autokrata je, ne tvrde to samo oni koji su otišli u neke lažne opozicije, već i oni koji su se vratili svom pređašnjem poslu.

Prvi put se ozbiljno sjebao još na predsedničkim izborima kad se mesecima vagalo da li Janković-Jeremić-Beli i umesto da se sklonio u stranu i rekao "naše članstvo je podeljeno po ovom pitanju, glasajte za bilo koga od ove trojice", ne, on se čovek kandidovao i počeo da pljuje po svima. Od tog trenutka samo se srozava, članstvo ga napušta i svaki sledeći veliki potez je sve gori.

Uglavnom, da se vratimo na prvu rečenicu, čak i da je čovek koji radi samo ono u šta se razume, bio bi samo novi autokrata, ali za razliku od ovog sadašnjeg koji s uživanjem pliva u blatu, ovaj bi verovatno posle 6 meseci podneo ostavku, ili se obesio.

Već viđeno na političkoj sceni Srbije. Rezultat - nula.

Ako na prvu ne predosećaš kakva je ovo lažljiva i prevrtljiva njuška, onda stvarno nikakvi psiholozi niste. U očima mu se vidi da je patološki lažov i lopina. Koalicija Vučela-Čeda je nova sila osovine koja će razjebati sve te šuplje priče i baviti se realnošću i ostvarivati realne rezultate

dosadan si ko proliv

Pitaj šta te interesuje, prijatelju

Moj glas ide gospodinu Raduloviću.

Treba vas poslati u Aušvic

radulo je bez zajebancije naucio 20-30 recenica koje ponavlja svuda od reci do reci

al najozbiljnije, ne samo da reci nije promenio, vec mu je i intonacija uvek ista, uvek naglasi istu rec, itd

Država Srbija dala subvencije od 14.400.000 evra Henkelu za zapošljavanje 100 radnika koji će praviti osvezivace za WC šolje. 144.000 evra po svakom radniku.

kazes to kao da je udarna vest, to radimo vec 20 godina

gde je sad onaj tarzan da piša malo po raduloviću kao ranije, on bi to mnogo kvalitetnije i elokventnije mene mrzi da smišljam tekst za post.

gvozzden glavonja dok mu se setim imena. E pliz vrati se i na forum i zabiberi u tarzan stajlu.