Kad kažu nemam za koga da glasam - ja im pustim OVO!
  • Синиша Вуцо

То кад хоћеш да им покажеш да су у праву?

• Ejdus

Znam da si razocaran politickom scenom u Srbiji i da ti se cini da nemas kome da verujes. Cini ti se da su svi isti i da niko nije vredan tog glasa.
    Medjutim, tu na scenu nastupa gospodin Radulovic, koji je jedan od retkih i pravih opozicionara.

Ne samo sto je vodeci opozicioner vec je on i njegova stranka predlozila niz korisnih zakona i jedini su ponudili konkretno resenje za Kosovo.

Znam da si ozlojedjen i osecas se prevareno ali ti garantujem da se neces pokajati ako pogledas par klipova gospodina Radulovica.

Zelim ti svu srecu

• Sevastokrator_95

Dovoljno je videti ko su Radulovi najblizi saradnici u DJB i tu je kraj svakoj diskusiji izmedju racionalnih ljudi. Ako mislis da partija u kojoj je Hana Adrovic de facto treca ili cetvrta licnost po uticaju ima potencijal za bilo kakve pozitivne promene u drustvu, onda jbg stvarno.

Sto se resenja za Kosovo tice, to je toliko smesno da nemam reci. Kao dacemo im sve sto sad imaju i uskladicemo to sa nasim Ustavom kao sto je Danska s Farskim Ostrvima. Pa lol, da je ta opcija prihvatljiva Zapadu, vec odavno bi se prica o Kosovu zavrsila. Jasno je sta traze od nas: puno priznanje Kosova kao ravnopravne zemlje i clanice UN, bez spike o nekakvoj sirokoj autonomiji ili farskom, palestinskom, kiparskom ili kakvom vec modelu. Porediti odnos Srba i Albanaca na Kosovu i ovim prostorima generalno sa nekim minornim sporom u zapizdini Atlantskog okeana je politicki nezrelo.

Moje predvidjanje za kraj: Radule lagano ulazi u Skupstinu, pogotovo sad kad je cenzus 3% i predstavlja jedinu konzervativnu opoziciju (uz Sapica i DSS, za koje se moze diskutovati u kojoj meri se i percipiraju kao opozicione). Nakon toga sledi sampanjac i lizanje Haninih stopala na dnevnoj bazi i uzivanje u skupstinskom restoranu na grbaci svih nas. A za sledece izbore, ako geopoliticka situacija to bude dozvoljavala, nece biti problema da izadje i sa novom politickom platformom, recimo ujedinjenjem Srbije i Rumunije u vlasko-vlasku kraljevinu. Ionako je prosao dobar deo politickog spektra, od Vucicevog ministra, preko strastvenog liberala, do klasicnog konzervativnog anti-globaliste.

• b

jedini veci idioti od ovog Ejdusa, ujdomana i slicnih su oni koji im bilo sta odgovore, to se mora reci jasno i glasno.

• Čiča Morada

Ovako i ja znam da se proseravam pola sata, a imam i fin SiVi, 6 puta sam bio precednik odeljenja, jednom poluprecednik, dvaput onaj za pare sto ima kovertu, kako bese, blagajnik

Zaokruzite mene sad ozb

• Алекс Андрос

Јел се ви уопште сећате да је овај човек био на потпуно супротним позицијама буквално до пре једно 6 месеци? Онда је открио Балкан Инфо, провалио да се клинци ложе на Балкан Инфо и на Питерсона, пустио бради у и почео да фура ову причу.

Знате ко је све на његовој листи и са ким све сарађује или "сарађује"? Сећате се да му се претходна поставка странке потпуно распала и сви побегли од њега јер је аутократа и покрао партијску касу? Ово је сад потпуно нов покрет, само са истим именом. Сећате се и да је причао да је Косово ово изгубљено и да ту више нема шта да се џимамо?

Буквално нема тога што овај неће да каже или уради само да се угура у Скупштину.

• Sanitarni čvor

realno,pobegli kod vucica u neku laznu opoziciju.
    svi koji pobegnu od nekog, optuze tog od koga su pobegli da je autokrata i lopov i onda postanu opozicija tipa ldp i canak.bas koincidencija.
    daleko od toga da branim djb.

• A

Da se Radulović drži brojki i onih stvari u koje se razume, bio bi političar koji najčešće pogađa u metu i, kako on voli sam da kaže - naziva stvari pravim imenom.

Ali on ima izlete u pogledu istorije (arheolozi se grohotom smeju), šlihta se antivakserima... ne bi me čudilo da nešto smisli za ravnozemljaše uskoro, ako proceni da mu to neće ugroziti bazu tvrdokornih birača. I autokrata je, ne tvrde to samo oni koji su otišli u neke lažne opozicije, već i oni koji su se vratili svom pređašnjem poslu.

Prvi put se ozbiljno sjebao još na predsedničkim izborima kad se mesecima vagalo da li Janković-Jeremić-Beli i umesto da se sklonio u stranu i rekao "naše članstvo je podeljeno po ovom pitanju, glasajte za bilo koga od ove trojice", ne, on se čovek kandidovao i počeo da pljuje po svima. Od tog trenutka samo se srozava, članstvo ga napušta i svaki sledeći veliki potez je sve gori.

Uglavnom, da se vratimo na prvu rečenicu, čak i da je čovek koji radi samo ono u šta se razume, bio bi samo novi autokrata, ali za razliku od ovog sadašnjeg koji s uživanjem pliva u blatu, ovaj bi verovatno posle 6 meseci podneo ostavku, ili se obesio.

• Bulgakov

Već viđeno na političkoj sceni Srbije. Rezultat - nula.

• Zoran Bombašević
    banovan

Ako na prvu ne predosećaš kakva je ovo lažljiva i prevrtljiva njuška, onda stvarno nikakvi psiholozi niste. U očima mu se vidi da je patološki lažov i lopina. Koalicija Vučela-Čeda je nova sila osovine koja će razjebati sve te šuplje priče i baviti se realnošću i ostvarivati realne rezultate

• b

dosadan si ko proliv

• Zoran Bombašević
    banovan

Pitaj šta te interesuje, prijatelju

• dr Rojken

Moj glas ide gospodinu Raduloviću.

• Zoran Bombašević
    banovan

Treba vas poslati u Aušvic

• Sevastokrator_95

radulo je bez zajebancije naucio 20-30 recenica koje ponavlja svuda od reci do reci

al najozbiljnije, ne samo da reci nije promenio, vec mu je i intonacija uvek ista, uvek naglasi istu rec, itd

• b

Država Srbija dala subvencije od 14.400.000 evra Henkelu za zapošljavanje 100 radnika koji će praviti osvezivace za WC šolje. 144.000 evra po svakom radniku.

• Sevastokrator_95

kazes to kao da je udarna vest, to radimo vec 20 godina

• Пипач хлеба

gde je sad onaj tarzan da piša malo po raduloviću kao ranije, on bi to mnogo kvalitetnije i elokventnije mene mrzi da smišljam tekst za post.

• Пипач хлеба

gvozzden glavonja dok mu se setim imena. E pliz vrati se i na forum i zabiberi u tarzan stajlu.