Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Melk navuko konja stratu, potrebno je samo strpljenje za degenerika strata tipa, ja nisam imao.
Стратимир барем половину постова свакој страници набије....
Navukao te na kurac, nigde ja nisam ucestvovao...
Hahahaha jadan Gejc https://www.youtube.com/watch?v=79ExQWKb2vA&ab_channel=CommunicationCoachAlexLyon
Mistakes
ajda strato ne kenjaj za malo pažnje cenjenijih članova davao bi guze nemilice.
Vrišti to iz tebe.
ej Melk :)
Tako si i meni sisao kurčić u startu, al kad si upalio da je gorak provrištao si lolo
Ne kapiras
Smoke that tree, crack that brew
A i Zap bi mogao da izbaci koju fotku iz doba aktivne pandemije u skafanderu. Ja bih se time hvalio.
fali Hotul
Hotulijan ako si medžu nama daj nam neki znak, trepni tri puta.
Ja se prijavljujem u red da me Hotul daunuje
Jbt ovaj Gejc aktivan u svim kampanjama i finansiranjima a random bot ima rekaciju: "da, da iza svega stoji Bil Gejc, okeeeej"
Ono kada je sve očigledno ali mozak nije naviknut da stvari budu jednsotavne.
Jel ono bio Zapata. Ako jeste zašto jeste, ako nije zašto nije?
https://ibb.co/rZ6GXLF
ahahaha, mlađani zap
Petak veče
autori mahom nevakcinisani
izašli u kafane da love nevakcinisane pičiće jer od sutra nema ništa, samo vakcinisane kučke.
Oko strate već dve neke kučkice, lab našao neku pametnu, hotul napušava neku glupaču da je daunovka, zap se naložio na neku pacijentkinju smara je da se vakciniše...
Zapata : podji smene, imam svu potrebnu opremu u kolima.
Parafraziram lika iz jedne velike farmaceutske evropske kuce, pricao mi je kako se testiraju novi lekovi i vakcine
1. Prvi krug - Afrika i Indija, potplate se doktori lokalni da daju lekove bez pristanka pacijenata. Ako crnje i indusi prezive i nema vecih kontraindikacija, ide se na drugi krug.
2. Drugi krug - ista prica kao prvi, samo u latinskoj i juznoj americi.
3. Treci krug - belci u americkim i drugim zatvorima. Beo covek, ali psiho-fizicki nije u situaciji slobodnog coveka.
4. Cetvrti krug - Mi. Balkan. Isto na kvarno. Njegove reci - smatramo vas dovoljno slicnim Evropljanima da mozete sluziti kao poslednja karika do razvijenog coveka.
Ako mi prodjemo, zvanicna testiranja u razvijenim drzavama kod belaca volontera. I onda prodaja.
pre 4 dana
Ovo je isto negde na početku kačio Bombaš. Ili znate istog lika ili ste ovo negde pročitali pa poturate ko info iz prve ruke, Baki znam čoveka...