i uđem ti ja malopre u kenjaru, momenat falio da se userem u gaće. nešto gadno sam danas pojeo u restoranu. seo na šolju, eksplodirao kao bomba, uprskao je do vodokotlića. morao ribati četkom jer voda nije dopirala dovoljno visoko kada sam je pustio.
"Sretoh danas antivaksera ljaksera,
da mi tvrdi da je zemlja ravna ploča,
decu neda da vakciniše ,
pa ga društvo deskriminiše,
rekoh kupi bato raketu,
nemoj biti na Vučićevom budžetu,
protiv njega ovde govna srati,
a privatno mu dupe dati,
raseli se ćaco,
ko Vučić medicinare,
da iz daljine vidiš bolje,
kolike ste budale"
u siptara jaka medecina
imali smo svecke stolove
V A C I N A
A
C
I
N
A
Džoni tebra mojne si preskocio ovo
https://n1info.rs/magazin/zdravlje/zasto-mladici-treba-da-prime-vakcinu-protiv-hpv-a/
Ironija spajanja antivaksera i cacija, iako je Vucic prvi nabavio 5 vakcina, i SNS goveda prva primala onaj otrov
Zaboravio balkanac da su se ne tako davno,
Svi u kući drugačije zvali,
Pa su se izmeđ sebe karali,
U dosadi i u šali,
Nije bilo škole, puta,struje,
Pobeže od luđaka čak i Tesla,
Da nije , brod bi i dalje išao na vesla,
Al ne lezi vraže tu se u trenu nova inteligencija stvori,
Da svetu o vakcini oči otvori,
Iako su sami bodeni da prežive par puta,
Sasuće vam svoju dijagnozu i tvrditi da je istina ljuta ,
Brine ih vakcina što mu se se dete kao invalid stvorilo,
Ali to što je dete sam sebi ujak ,
Nije ga pogodilo,
Svoju svrhu vide kao novih verzija virusa rasadnik pravi,
Boli ih ona stvar ako neko zbog toga u sanduk zaglavi ,
Zaboravilo govedo da ga od polia neko davno zaštitio ,
Pa se bezmozgan sada, instant znanjem okitio.
Ćacad uzimala one kineske vodice, drugosrbadija se eksperimentisala na max gejc/usrulja vacinama
Meni Caro korona uzela prijateljicu staru 36 godina , majku dvoje dece, pravu i zdravu , a ti kako si? Kašljucaš li malo?
Kakve to veze ima sa vakcinama?
Možda je verovala više idiotima koji se nadimaju paštetama i prde pod jorgan, pa se nije vakcinisala, iako je radila sa pacijentima koji su bili potencijalno rizični, nego onima koji su na intenzivi vidjeli kako izgleda prvi udar korone. Pitanje je samo količina primljenog virusa… ali što je to Tebi da objašnjavam , kad si ti preživeo dečiju paralizu , a verovatno i sasvim sigurno ,nisu trebao
Ok, znači nije se vakcinisala.
A da se vakcinisala bilo bi drugačije?
Odgovor na takvo pitanje znaju samo stručnjaci poput tebe, ostali leče ljude i preuzimaju odgovornost za to.
aj ne prdi informisi se malo, licni gubitak i kmecanje ne umanjuju cinjenicu da su mnogi fasovali bas od te iste vakcine
Sad sto je tvoj scenario uzeo vacinu = true ne znaci da je nije se vacinisao = false
tako da oladi sa majmunarijama posebno što su prakticno i sami priznali da su vakcine bile govno. Zapravo su se zvale genskim terapijama a ne vacinama.
De nam objasni šta je to genska terapija ?
košto reko ne dipr nego daj vamo vacinalni karton da vidimo šta si sve preskočio u zadnjih godinu dana dve
‘ El to isto ko ćaći terapija koju dobijaš već nekoliko dana?
Daj da vidimo šta Vučićeva podguzna struka kaže , ajde Caro iliti Ćaro?
https://bizlife.rs/svedski-sto-u-srbiju-stize-i-vakcina-moderna/
jest podguzna što jes jes
Što bi seljaci kod nas rekli “ Pisalo i na tarabi svašta , pa zato Cara nije Kara, mada mu na isto dojde”
Опет нека монархистичка западна говнаруша јаооо