RTS - vaše pravo
  • b

da Džeki Čen

• s
    banovan

Bonbi canvas bonbi revolucija bonbi potencijal bonbi penetrira jako svojom mlohavom kiticom

• DP

RTS je za 50 godina izrodio dve osobe vredne postovanja. Micu Orlovica i Jovana Memedovica.

Toliko o tome

• b

Marko Marković?

• celt

pre toga su bese bili rtb. beogradjani vazda govna bili

• celt

u teoriji je nacionalna televizija entitet koji se finansira direktno od pretplate, koja ne ide preko budzeta, i nije zavisna od vlasti ili bilo kakvog budzetskog plana i odgovara direktno narodu svojim programom, kako trosi budzet i kako ih informise :)

• b

mislim da je rts simbol truleži.... bilo je svetlih primera, tipa sinhronizacije crtaća, zimski bioskop ili 3K, ali smrdi mnogo... u principu nisam nasilnik, ali ne bih se bunio da to neko spali, prvenstveno naravno da evakuišu ljude u zatvor

• s
    banovan

Institucija koja traje 70 godina

• PA

RTS je za 50 godina izrodio dve osobe vredne postovanja. Micu Orlovica i Jovana Memedovica.

A MILKA CANIĆ!!!???? (pokoj joj duši)

• Sevastokrator_95

ogresiste dusu o branka stankovica iz kvadrature kruga

• dusan1001

Apelujem na rts da tokom večerašnjih protesta puste neki film sa brus lijem
    https://www.youtube.com/watch?v=KyN4AU7DbUg&t

• Mr Jake

N1 već duže vreme jedan od retkih realnih informativnih kanala, ovi nacionalni...

• PA

Ne budi slep to što glume kontrolisanu opoziciju i što objavljuju neke vesti kojih nema na drugim kanalima ne znači ni u jednom smislu da su "informativni". Svima njima je u cilju podela naroda pa makar platili cenu ko BK

• Vo iz kupusa

Zahariyeah Trnavchevic?
    Zhika Sharenica?

• Sanitarni čvor

meni svi na rts deluju preplaseno.jos kada im dodje predsednik,pa ne znaju dokle smeju da mu postavljaju piotanja,pa se gube.prazni pogledi,mole boga da ovaj ode i da prestane vise da sere po njima.sportska redakcija im kao gomila istraumiranih ratnih veterana.sve nesto pipavo i bezlicno.cak se i ne bave politikom direktno,a poplaseni.

• Цар

u teoriji je nacionalna televizija entitet koji se finansira direktno od pretplate, koja ne ide preko budzeta, i nije zavisna od vlasti ili bilo kakvog budzetskog plana i odgovara direktno narodu svojim programom, kako trosi budzet i kako ih informise :)

РТС: Драги грађани, са бисмо били стварно независни, морамо увести претплате.
    Драги грађани: https://youtu.be/sLXpV921ee8

• Sanitarni čvor

realno, bujosevic deluje kao lik po kome se ceo sns isere,pa on onako posran i srecan ide na rts da direktorise.

• b

ucenjen jbg

• Sanitarni čvor

nije iskljuceno.generalno mi pojedini deluju ucenjeno,a pojedini su tu zbog para.jedino mi ne ide u glavu sta su to mogli uraditi,pa da ih ucene toliko da budu jebani konstantno.

• b

ne mora da bude mnogo, svako ima nesto.. jebo oliveru jovicevic mlohavim kurcem usta, ovi snimili i to je to.. kaze pustamo onlajn ako ne cutis itd... za sitne stvari ljudima unistavaju zivote