- М♦
Zakljucana ona tema jbg. Malo sam je precesljao jer sam hteo da postujem. Iskreno nisam imao blage veze o satovima pre 2 godine, ali zato sam sad doktor satova. Niko nije ni pomenuo marku SEIKO
koja je po mom skromnom misljenju najpopularnija marka posle recimo Rolexa, tj najpopularnija medju rajom. - l
satovi su bacanje para.nemam sat, ustvari imam na mobilnom
- М♦
Da brate satovi su sranje ono, zasto bi samo pogledao u ruku i video koliko je sati kad možeš izvaditi telefon iz džepa pogledati koliko je sati i gurati ga ponovo u džep.
Takodje i kad radiš kad su ti prljave ruke ili voziš baš nije korisno imati sat na ruci da vidiš vreme koje ti je od značaja u tom trenutku nego prljavim djubravim rukama vaditi Iphone X
Isto tako koje je poenta imati nešto lepo elegantno što se sjaji i ostavlja dobar utisak i govori ponešto o tebi na ruci, baš ono sranje.
- b
Lepi momci ne nose sat.
- М♦Samo Rolex je sat bajo moj sve ostalo su blede kopije.
Ima mnogo istine u ovome.
- М♦Maestro doktore, koji su satovi najbolji, i koji ti imas?
Znam da je ovo bilo podjebavački ali odgovoriću. Znači imaš Rolexa od nekih 7k evra na pa naviše. Onda imaš neke gluposti tipa Tudor (ćerka firma Rolexova) slično upola cene, zatim Omega koja opet ima neki svoj šmek, nosi je James Bond u novijim filmovima ali i to je sponzorisano, ona je oko 3-5k evra čini mi se, zatim ona sranja Tag Heuer, Hublot i slično što je skupo a go kurac dizajn i sve.
Prelazimo na satove dostupne običnom narodu, tu prednost ima Seiko. Prate ga Citizen i Orient ali meni su malo poružni oni, stvar ukusa. Ostalo ne vredi ni pominjati