Guilty pleasure

1. Proročica Kleopatra i njena proročanstva...
    Uvek puknem od smeha kad slušam njeno trolovanje.

https://www.youtube.com/watch?v=SR6JW1y-ZuI

2. Inace Kleopatrino pravo ime je Dusan, ako niste znali.

Duki, Dule, Dusko,
    Oseca se kao zena,
    U stvari je musko.

3. To sam i ja negde čuo.

4. S vremena na vreme, tipa jednom u dve godine pukne me da pustim par pesama od Vesne Zmijanac, svojevrsna polučasovna terapija koja mi je iz nekog razloga neophodna. Ne kunite crne oči, Da budemo noćas zajedno i taj repertoar apsolutnih super hitova (koje zapravo ponekad naručujem i na svadbama kad se odvalim pa se dovatim muzike). Ova stvar mi je posebno draga, naročito otkad sam saznao na osnovu kakvih dogadjaja je nastala (a i otpevala ju je vrhunski, nema šta). Ovako sam kao malo dete, inače, zamišljao da mora izgledati dobra vila ako uopšte postoji. Žao mi je jedino što se žena ovakvog glasa i izgleda nije rodila i odrasla negde na Zapadu, napravili bi od nje ko zna šta. https://www.youtube.com/watch?v=P3Uf9cpbykQ&ab_channel=VesnaZmijanac

5. Zasto pišeš kao da je to nešto loše?

6. Nije loše, samo je meni krajnje nesvojstveno - ja sam čovek drugačijih sklonosti i afiniteta. Ali ovu ženu zaista cenim, neverovatan glas, lepota, ženstvenost, emocija...Čak ni većina pesama uopšte nije krš, naprotiv. Cenim je i zbog toga što je prava pravcata kafanska pevačica koja se toga nikada nije stidela, a opet, posedovala je i nekakvo gospodsko držanje, dovoljno ubedljivo da je mogla da ide naokolo i predstavlja se kao lihtenštajnska grofica. Šteta što je se nije dohvatio neki ozbiljan čovek (osim Vučele, kom moramo odati priznanje) i napravio od nje pojavu svetskog kalibra, za šta je realno imala sve kapacitete. Inače, pesma je nastala po ugledu na dogadjaj u kom su, par dana pred svadbu, mlada i mladoženja poginuli u nekakvom udesu. Ona je čak možda nosila dete, ne sećam se. Zamisli kakav je to presek i katastrofa za tipa 300 ljudi, kakva tragedija za obe familije, kumove, prijatelje...I nekom padne na pamet da napiše pesmu na tu temu. Pošto sam po prirodi u izvesnoj meri fatalista, moram priznati da me je sve to iskreno dirnulo.

7. Daj jebote idi skoči sa zgrade, ubijaš kako smaraš

8. Brata svog nagovaraš na samoubistvo?

9. Brata svog u Hristu, naravno. Obezbedio ti sveti Petar posebno mesto u paklu, psihijatrijsko odeljenje prsotino jebena prokleta, pa rekoh da požuriš dok se ne popune sva mesta

10. Jebem ti poreklo seme ti se zatrlo dabogda mrš

11. Pederu mrtvi prokleti ružni seljačka faco ogavna pederska umri već jednom slepče cinkaroški moronu jebeni polumozgu izdeformisani bolesni ooo jebote mater ti jebem u pičku i sve što imaš na gomili pa da polijem benzinom zapalim i završim sa govnima da dođe jednom normalan svet

12. Pomenuo sam Christinu Aquileru.
    Ovde se stvarno primećuje kontrast koji postoji kad je reč o vokalnim kvalitetima i prosečnim pop hitovima koje snima.
    Slušaju je uglavnom debili i bolidi, jer ona stvarno snima pevljive pesmuljke za mediokritete, a vredi mnogo više.
    Nemam problem sa njom, ona je kvalitetna - imam problem sa nekim površnim kretenima koji je slušaju zbog sezonskih pesmica.

https://www.youtube.com/watch?v=3ZltsUE_GhM

13. Sta je tebi cilj, brt, da nam zgadis sajt da ne dolazimo? Pa ovde smo 15 godina, tebi ce ovaj spem dosaditi za 2 meseca, daj ne radi ovo vise jbt

14. Volim Natašu Bekvalac.
    Savršeno izgleda i pristojno se ponaša.
    Nedavno je održala koncert za pamćenje.
    Vidim da je bilo dosta raspoložene publike.

https://www.youtube.com/watch?v=IF0PoPuqspE

15. Plin smrdljivi, i gasovi otrovni
    Postali smo nervozni, jer ćevapi nisu gotovi
    Dovršili smo vinjak, pa smo kod Ojdanića otišli
    Jer prasadi puni su mu obori
    Kod njega pola gajbe popili, buksnu masnu smotali
    U podrum smo ga vezali, pa jedno prase oteli
    Na ražanj smo ga naboli, luk i kupus nasekli
    U ladovini sedeli, repčugu smo slušali

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.