Prijava

Dosta mi je više ovog mesta koje je odavno izgubilo svoj smisao. Ukidanjem postera, reakcija, moderatora, zaključavanjem 90% tema na forumu, jasno je da je od početka bio cilj da se naš voljeni sajt sistematski uništi i da se rasteraju njegovi članovi. Ja više ne želim da se pretvaram da je sve u redu, da se foliram kako mi je okej ovo sada, i da mi ne nedostaje sve ono po čemu smo bili prepoznatljivi u regionu ali i u svetu. Moja eskadrila je odavno odletela, ostali su samo truli, zakržljali i maloumni smarači koji su zabavu ovde sveli na primitivan i prizeman nivo, vreme je i da ja raširim krila i poletim k' Baniji. Na neko lepše mesto, jer ovo ovde i sada, nije za mene. Ne znam za koliko je šlepera sendviča prodat sajt, ali nadam se da će se u bar jednom naći salmonela pa da te bar malo nasekiramo, kajzene, govno jedno.

Nastaviću zauvek da sanjam da će se jednom vratiti stara vremena, ali do tada... Moja misija je ovde završena.

Zbogom, drugari.

Da si nekakav kapacitet, učinio bi ovo mesto boljim.

haha oprasta se lik od vukajlije
izlogujes se samo i to je to
nemoj patetisati cevapu jedan

ajde jedi govna smaracu

Hoćeš da otvoriš temu i za svaki od 200 duplih a Rasni?

Otidi.
Nikakav gubitak.

Drzi se samo u belome svetu. I pozdravi eskadrilu.

15 sati ga nema, sigurno je mrtav

Vukajlijo, da imaš revere, krvnički bih te uhvatio, cimnuo i razdrao ti se u lice. Urlao bih koliko te volim, koliko mi je žao, starino moja, preko svojih pleća šta si sve prevalila. Posteri obrisani, čet ne radi, spameri se množe, bombaš inficirao temu fk crvena zvezda..
Zmajevi, silni, od hiljadu leta, ukotvljeni, razjapljenih usta, ispuštaju krike, poslednjom snagom. Umeš da odglumiš sreću, a bura tuge se valja tvojim forumima. Što sam stariji to te više osećam u svojim kostima, mišićima koji brekću od plusovanja tvojih definicija ponosnih. Među tim definicijama čuvaš tajne, moja Vukajlijo. Iskrzao sam nebrojeno mnogo miševa zbog tebe, na tvojim forumima drugovao, recitovao, monologe na forumima bacao, rojeve misli svojih, bacao na tvojim temama, slao svoje misli u tvoje vrtloge interneta.

Šta bi sada rekli oni kojih odavno nema na tvojem forumu, u kafani koja više ne postoji... Upisali su se u najlepša vremena tvojih stranica, dragi Vitezovi čiji eho opominje. Pao je kristalni sneg, zakucala seta, stižu sene uspomena... Teram zimu dođavola uz bluz sa starog gramofona, i mislim se u sebi: "Vukajlijo, hvala ti za kresove, jer bilo ih je!"

Ovaj stvarno otisao

Karakter 10/10
Humor 3,5/10
Mental health 0/10

Tu je sa drugom akaunta da l me zajebavaš

Kaizene, hvala ti za divna iskustva koja sam doživio na Vukajliji, divna prijateljstva, veze, raskide, kresove. Jer bilo ih je. Hvala ti na prostoru gdje sam mogao da ispoljim svoju kreativnost i kanališem je u neku manje više korisnu defku ili čisto tako da se proserem k'o sad što radim.

Žao mi je što nisam ranije došao na sajt (bio klinac jbg) i što nisam upoznao ljude koji su danas legende Vuke u mojim očima (svi imamo različita shvatanja, jelte). Žao mi je što nikad nisam otišao na VOS, reviju defki ili bilo kakvo druženje vukajlijaša. Eto, sad kad mogu, nema se s kim.

Žao mi je što je sajt došao do dna i što ne staje tu. Nastaviće da pada, svi to znamo, ali šta da se radi. Tako je kako je. Probaj nekako da ga podigneš, vidiš da ima ljudi koji hoće da vide parče stare slave Vukajilje, kada su drugi sajtovi uzimali naše postere i stavljali svoj trejdmark tamo, kada su neki drugi blogeri stavljali defke na svoje blogove, kada su reakcije bile jebeno vrh. Daj nekome uzde u ruke, nek potjera još jedared ovog konja na samrti, i ko zna, možda nešto i osvoji.

Ošo sam. Bud'te pozdravljen

kresove

kako ovo oću i ja ovo

Poznaješ li Soju odavde?

hahahaha probudices remea iz krugodvojkaskog sna

Devojchica sa lopticom na pichci

duboko sam zaintrigiran.