Treći dolazak Stratimirov

1. Tema na kojoj se možete pomoliti za svoje bližnje i za sebe

2. Odlazim sa sajta. Zbogom znani i neznani

3. Goja napušta sajt

4. Pola hijena pola svinja u potrazi za karakterom. Lakše je reći goya

5. Koja tema a ni jedan post
    Steta je sto ste izgubili ovakvog humoristu i opustenog lika a pored toga i mene koji to nisam ali svakako vredim kao covek
    Zatvaram vrata guzicom

6. Zašto uvek prvo odlaze najbolji

7. Goya napustio sajt.

Wtf

8. Pucam u katanac iz revolvera otvaram vrata cizmom EVO ME OPET DAJ PICE ZA CEO SALUN

9. Iz koje je to pesme?

10. Nema tog teksta u ovoj pesmi.

11. Je l odlazi ili se vraća? Ili odlazi da bi se vratio? Kako ćemo ga prepoznati?

12. Ahhh priča se o njemu teme su otvorene.

Malo fake što solo otvara ali ajde i to je neka popularnost

13. Prepoznaces me po bozanskoj energiji i sreci kojom cu te nesebicno obasipati, dok te moja nevidljiva ruka vodi spasenju od svakog zla, brige i losega.

14. Poznaćemo ga lepoti
    Što ne prolazi

15. Veliki pozdrav za najveceg medju slugama Komonvelta

16. Kako su ruzni ovi Maori, stvarno ih je trebalo istrebiti
    https://youtu.be/dvlCSIY25Fw

17. Ali ovo je stvarno za adrenalin dzankije. Camci, pecanje, plivanje, lov, istrazivanje

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.