Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Al otkinuo bi Tomovica i Alena. Onaj Mensur bi se mozda kidao za Kikijem, jer zna da se bije
Gde ne bi pa oni ne bi smeli da se potuku sa njim haha
Este izvalili da ga zovemo Kiki jebeno
Hahah a brze se pise, moze i Krile ili Kris
Mada je Kris bas gej ustv
Cao Kris, jel si video kakve fucking pramenove mi je uradio Karlo juce? Lame af
kile kiky kix crissy ki
Meanwhile
https://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=477&cl=09
Kiki je najjači fizički tamo tj dobio bi svakoga u tuči. Tomović ima manja muda od Remea fazon
Ajd bre mladenovačka seljačino obuj patika-cipele i idi moli Kosmopolitu za parče pičke, al prvo zaperi pleću, greota da Ostrog vonja na jeftino pečenje i zidarca. Ti ćeš nekome o mudima, ne smeš da komentarišeš na temi na kojoj sam nešto postovao da te opet ne bih razvukao kao ti balu kad si video Kosmajca na slavi.
Reme, što te nema ovih meseci brt
A jbg, lepša je svakodnevnica kad makar malo zaboraviš na slikača pijanih maloletnica u urgentnom i mladog mladenovačkog izviđača u patika-cipelama.
hahahaha
I kad pobegneš sa sajta gde ti se devojka jebala sa 2+ lika hahah
mislim ne bih sad da produbljujem konflikt ali ko su ta dvojica, cuo sam da je onaj zelen lukac mozda jedan od njih nzm
marvel bi od ovog napravio novog heroja.
kao glavni heroj i njegov sidekick.
Reme nema raloga mene da vredjaš ja nisam jebao, čemu psovanje liče nevaspitani
Nije ni čudo što je švrljala sa strane pogledaj se
Ne da se pogledaš zbog tankog vrata punog govana nego svoje ponašanje
Hahahah, na sajt ne dolazim jer je otužno i dalje te gasiti, sad kad si ostao i bez tog parčeta prašnjave brđanske pičke, i protekcije u mod timu, mož' se desi da nedajbože prodaš taj X5 dveiljadepeto, i upadneš u depru, jer si ostao bez nemačke zamene za disfunkcionalni mladenovački kurac.
Idi se slikaj go na traktoru i šalji fotke vremešnim gospođama iz okolnih sela, ako se pak kojim slučajem desi da im se ne svide zalisci do bulje u kombinaciji sa građom petnaestogodišnjaka, pokušaj da ne naskačeš na krupnu i sitnu stoku usled očaja, šta će vukajlija bez svog princa na IMTu, ako se koje govedo ritne.
kao glavni heroj i njegov sidekick.
Ne bi, imaš pedofila i mladog izviđača. Tilmo bi bio prevaren, jer mladi izviđač ima 30+.
dok nisam imao para, nisam imao pojma koliko je do jaja recimo biftek pred kraj przenja politi dobrim burbonom, al sad znam primera radi
secam se isto da je bila neka slika iz picerije