Србијанска ријалити телевизија

1. Je l bila tuča zna li se šta

2. Dvolitarka te zove... Cheerisha

3. https://youtu.be/LdXWj-2atJQ
    evo i ovde da okacim ovo da malo napare oci neki vukajlijasi

4. Šta očekivati od tetoviranih nakaza nego nemoral

5. ne znam u sta gledas ali su cupi 10/10

6. који хаос, како га кики пребаци ,,у мазари"

е по овоме се види кад је неко прави улични пас, кад не види ко га вата да га раздваја са леђа, кида и њега бато, туча је.

7. Vladimir pickica, kapiram da ce u narednih mesec dana tek bio sou po pitanju svadja izmedju Kristijana, Cara, Tomovica i Alena

8. Narednik hoklica kicanovic iznabadao tomovica i alena pre pola sata

9. Đani rezurekšn
    youtube.com/watch?v=RGlajbY9DEw

10. Hahah a islo bi za nekog licanina pandura sto ga je ujak ubacio da sljaka u sluzbi preko veze. Djuro Hoklica

11. Ovoj Pauli bih bas dao da ga lizne malo, mislim da ga ljubi ko brata

12. Kiki je najjači fizički tamo tj dobio bi svakoga u tuči. Tomović ima manja muda od Remea fazon

13. Taj fazon, kiki pa 10 mesta prazno bukv

14. Kapiram da tu dosta igra iskustvo veliko. Čovek se ne libi ničega više kad je nadmetanje zatvorenim šakama u pitanju

15. kiki ne zna, al bas bas ne zna da se tuce na nivou kissarmy ili tako nesto....gledao sam mu bokserske sparinge ne ume da stane ni u najobicniji gard koji se uci na prvom treningu, bas apsolutno nista ne ume....al je fizicki prejak, 140kg prirodne zivotinjske snage jbg, verovatno bi izdrzao 30ak udaraca od mike gibe i nece zajedno u bradu da ga udare da mu ne bude nista

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.