Србијанска ријалити телевизија

1. Miljana Kulic

diva

2. a self-important person who is temperamental and difficult to please (typically used of a woman).
    "she is much more the dedicated maverick than the petulant diva"

3. ovaj tomovic tek ne zna da se bije.kad se zaleteo na mikija uhvatio ga i pao zajedno sa njim.kao jak sportista kurci se nesto a pada na zemlju zbog mikija.da zna nesto resio bi mikija jednim udarcem za pola sekunde.kakvi su to likovi pa jedan profesionalni fajter bi ih naslagao sve u zadruzi zajedno sa kristijanom

4. Trebao je Miki da ga izlupa

5. da, trebao je da slomi nos ovom pozeru i da ga ogrebe po licu

6. Pazi ga bombay sxto se zgražava, a najmanje 6 sati dnevno gleda zadrugu zbog psihičkog zdravlja

7. https://vukajlija.com/forum/teme/75296-zadruga-4?strana=7#post_4041831
    Bukvalno kao onaj cigan kad lupi sina i kaze sta ima gospodjo nema nista. Isto se i nalaktio. I nastavi normalno da prica
    Ne gledam rijaliti al i bolje kad vidim ovu budalu iz kupinova. Kao bik gleda normalno i samo od jednom poludi. Gavrilovic mu ne da da dodje do reci i on cuti hladnokrvno i oce da mu kaze da ga ne psuje i mrzelo ga da ceka dalje aj da ga nabodem xD

8. Bukvalno kao onaj cigan kad lupi sina i kaze sta ima gospodjo nema nista. Isto se i nalaktio. I nastavi normalno da prica

хахахахаха буквално

едит: одлична идеја за кросове видео

9. ал гавриловић је испао љаксе јер је он први микију узео реч.

10. O cemu se radi sa one dve lezb
    Dete joj lezalo na intezivnoj

11. о томе да је ова плава лезбијка силована ваљда а миљана их прозива јер ријалити тв.

12. Bravo Davide neka si otvorio temu.

Rasni ima na šta da drka.

13. ovaj tomovic tek ne zna da se bije.kad se zaleteo na mikija uhvatio ga i pao zajedno sa njim.kao jak sportista kurci se nesto a pada na zemlju zbog mikija.da zna nesto resio bi mikija jednim udarcem za pola sekunde.kakvi su to likovi pa jedan profesionalni fajter bi ih naslagao sve u zadruzi zajedno sa kristijanom

ahahaha kakav stručni komentar fajte.

14. Ja reko necu da verujem da joj je nesto detetu bilo pa da je u zalosti a ova peva. Ma da, ta je silovana a miljana je spominjala kroz pesmu silovanje. Ja reko sta govori kepec imas kaze troje dece mozes zamisliti kako joj je a ti pevas ja odma povezao ovoj umrlo dete al reko nema sanse. Ma strasno je sve to sto ide na kamere al nije im ni lose rade sta god hoce sto ne bi mogli napolju izdrkavaju se seru pisaju placu tucu. Izbace sve. Treba imati snage tamo al nije ni lose toliko ako si manipulator i jos dobijes pare boli te kurac xD.

15. Jer svi su oni znali sta ih ceka
    Mogu da od mene dobiju kurac a ne sazaljenje mamicu im prevarantsku xD

16. jel stvarno ova kurva silovana ili je plasirana priča čisto za mase?

17. rekose mi da kristijan upravo bije nekoga ne znam koliko je tacno

18. Ne bije ga džabe sigurno, Kiki je poštenjačina

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.