Prijava

Melk ne jebeš ako za piće kažeš cuga

Mozda sam ja nekom delu autisticnog spektra, neprijatno mi da gledam ljude u oci. To dosta toga objasnjava

gledaj na život kao na igru

Možda nije prava tema, ali nije ni toliko pogrešna. Može li neko da mi odgonetne zašto Romkinje ne žele ni da nas pogledaju u prolazu?

Mislim, nisam ni ja atraktivan, pristojno izgledam koliko je to moguće sa metar i Higsov bozon visine, ali mi je i dalje sasvim normalna pojava da kad prođem pored neke devojke, žene, da me odmeri od glave do pete ako nema nikoga u blizini, ono, prosto predvidiš po njenom hodu i stavu, držanju, da će te šmeknuti.

100m dalje, idu dve Romkinje, atraktivne, kikoću se, smeškaju, šorcevi kratki, ono, da su naše, znaš da bi te 100% pogledale i nastavile da se nešto smejulje, ove ne, kao da ne postojiš. I to je apsolutno pravilo, ne znam da li Ciganka pogleda ikada u nekog našeg lika tek tako na ulici. Ne postoji komunikacija, osim ako nisu one koje prose, ili prodaju na uličnom buvljaku nedeljom. Imaju li neko pravilo da ne smeju tako nešto, šta li je?

Nisam iz Beograda pa ne znam kako je sretati rome u prolazu

Ovde ne postoji pristojniji deo grada za koji nije prikačeno romsko naselje, istina.

Mene ne gotive zato sto ja pijem cedevitu a one tuborg veliki, pa se smatraju vecim musko od mene samog.

prvo sam odustao, ne znam sta me natera sad da procitam ceo post

Zato Celte što si tipična ništarija. Da nisi, ne bi pio pivo u izlasku i svakako bi te čekao sto da se pojaviš...Ne stvarno, žene stvari posmatraju na taj način - nema sto, ima da smrdi na pivo i još je tu došao da se ogrebe za moju malu na jeftinu foru - ne može, nestani. Moraš uzmeš džek i kolu, jeger i red bul, neko solidno vino, a i tekila ne prolazi loše - zavisi da li si za barom, za stolom ili u separeu. Postoje pravila. Govorim ti kao čovek koji je 6 godina radio po klubovima, tako funkcioniše...Meni je recimo bilo vrlo lako da pokupim neku ribu, samim tim što radim u šanku. Dešavalo mi se da riba koja me progoni udje u bar i pere čaše umesto mene, dok ja vatam drugu. Iako sam realno bio klošar. Ali da - cipele i košulja, skuplja cuga, osmeh. Ne moraš da budeš naročito lep ni zanimljiv, zato su svetla i utišana a muzika preglasna, da ne može da te čuje ni vidi. Posle treće djus votke zavuće ti ruku u pantalone, ako ne napraviš neki ispad. Što bi rekao čovek za kog sam dugo radio, trezna riba je seksualno neupotrebljiva.

sacuvaj boze. sta da ti kazem, ja sam stidljiv covek po prirodi, pa iako mi verovatno kosulja najskuplja kad izadjem tako, ne pise na njoj pa se ne vidi jebi ga. isto i ne rezervisem stolove po klubovima jer nisam budala, nego ako i odem, odem posle kafane posto sam na odmoru pa aj da pijemo jos.
tako da, svestan sam da necu jebati, ne pokusavam da jebem, samo ocu stavim negde pivo (ili dzek, aj) da ne usipam tu skupu kosulju, a ono zene ili kao "sta???" ili ignor, ili krenu da se razgovaraju sa drugaricama pa kao aj moze i tako to, ili prvo nece pa onda oce, i tako to.
sve u svemu, zene u nisu su analne malo, jebi ga.

to bilo pre, sad i ne izlazim nigde gde nema da se sedne i eventualno jede. bitno je i da ti muzika ne istera mozak na usi i da ne bude zadimljeno ko u pusari. jebes to.

U Japanu ima naročito dobrih riba (može se probere) a beli čovek je tamo i dalje prestiž i atrakcija.

kakva jebena glupost, čak i za melkijadesa.

Ostarilo se, vidim

ostarilo se. poceo sam da cenim udobnost vise nego sto sam mislio da ce da mi se svidja.

Pa dobro, ja sa 25 sam u tom fazonu.
Ne izlazim uopste, ponekad kafa s rajom, gde muzika prija usima, i gde ides vec par godina, znas sve posetielje kao na slavi.

klubovi su sranje.

Klubovi su sranje bez koksa