Prijava

Brt tumačim odlično, a dnevno imam kontakt sa 50-ak žena. Sa svih 50 je to jedan hladan i nedvosmislen odnos. A nije baš i da nemam kintu, i da sam kurčina što se moći tiče, nisam sad predsednik okruga lolo, al za dosta stvari se pitam na poslu. Jednostavno sam pezosovo vidjenje novaka djokovica, aseksualna smesa, čudna pomalo i, osećam, neprijatna suprotnom polu

al za dosta stvari se pitam na poslu

Ovo je tacno, cistacica ne moze da dobije novu metlu ako Zapata ne odobri.

Dunje ranke dunje ranke lalo salamance

a dobro, jeste malo i do nisa, jesu zene iz nekog razloga dosta zatvorene tamo, dok se ne otvore (sketch) na foru vrlo malog mesta.

Dakle niko ništa ne jebe, ali nema veze, baš se lepo družimo.

jel tacno da je Nis tek za vreme Milana Obrenovica poceo da dobija obrise nekog civilizovanog naselja, tipa Bogatic ili Varvarin danas, a da je do tada bio ono, deponija ciganska?

Recimo za nis sam provalio da je poprilicno neprijatno da pitas nesto zensko za stagod. Tipa u gradu pitam random zensko da pozajmim stolicu, turim pivo na sto jer se usipavam u guzvi ili tako neku glupost, odma neki stav ko da si reko “aj daj picke malo”. I dobro i lose.

Zap prilicno teska prica. Respect sto si podelio ovo.

Zato Celte što si tipična ništarija. Da nisi, ne bi pio pivo u izlasku i svakako bi te čekao sto da se pojaviš...Ne stvarno, žene stvari posmatraju na taj način - nema sto, ima da smrdi na pivo i još je tu došao da se ogrebe za moju malu na jeftinu foru - ne može, nestani. Moraš uzmeš džek i kolu, jeger i red bul, neko solidno vino, a i tekila ne prolazi loše - zavisi da li si za barom, za stolom ili u separeu. Postoje pravila. Govorim ti kao čovek koji je 6 godina radio po klubovima, tako funkcioniše...Meni je recimo bilo vrlo lako da pokupim neku ribu, samim tim što radim u šanku. Dešavalo mi se da riba koja me progoni udje u bar i pere čaše umesto mene, dok ja vatam drugu. Iako sam realno bio klošar. Ali da - cipele i košulja, skuplja cuga, osmeh. Ne moraš da budeš naročito lep ni zanimljiv, zato su svetla i utišana a muzika preglasna, da ne može da te čuje ni vidi. Posle treće djus votke zavuće ti ruku u pantalone, ako ne napraviš neki ispad. Što bi rekao čovek za kog sam dugo radio, trezna riba je seksualno neupotrebljiva.

Ja sam primetio da me zene gledaju. Samo nisam provalio da li me gledaju u fazonu “lol gle ovu budalcinu” ili “simpatican mladic” ili “ucinilo mi se na prvu da je simpatican pa sam se zagledala da provalim”.

Cesto kad vozim auto prolaznice od mase auta i sranja sto prolaze se zagledaju kroz soferku bas u mene. Drugari cesto u fazonu “uuu brt al te gleda ova” “jesi provalio kako te gutala pogledom ova” mada ja licno ne mislim da je tako. Mozda imam nesto interesantno intrigantno misteriozno u sebi sto izaziva interesovanje. Daleko od toga da sam toliko lep i zgodan

Pa imaš interesantnu kitu svakako, možda zrači na neki način.

Tvoj gazda je donekle upravu, pijane i polupijane devojke su mnogo ornije za seks.

zato bombas, sto si ocigledno najveci ciganin ovde, a iskocice ti zila kenjara koliko zapinjes da dokazes da nisi, tako sto ces svakog dugog da nabedjujes da jeste, i na taj nacin da sebe smiris.
znaci bukvalno, cim vidis sa strane da neko tako napinje znas da kompenzuje neko sranje.
sto je bezveze, jer bukvalno samo kad bi malo oladio bio bi skroz ok.

Mozda ne umem da se obucem, mozda je to

ali generalno, dosta vremena provodim misleci na koju foru nisam nevin sada