- sbanovan
Dakle, šta je potrebno da sajt uradi kako bi se prilagodio političkoj situaciji u džemlji i kako da i mi postanemo politički podobni, slobodu govora smo sveli na incident, postere koji su pljuvali po SNS smo takođe dobrovoljno ukinuli, a reakcije za svaki slučaj, da li još možda da Vukajlijinu glavu zamenimo Vučićevom i sajt prekrečimo u partijske boje... Šta vi mislite
- М♦
Ja mislim da clanovi sajta treba da se udruze u nekom zajednickom projektu u cilju finansijskog bogacenja i jebanja
- sbanovan
Dovođenje botova na sajt je poslednja faza... A ja se slažem sa ukidanjem ovog sajta. Zapitajte se koliko niste jebali zbog boravka na njemu, koliko je trpela vaša porodica, zdravlje, finansije... Za vaše dobro- the end
- sbanovan
I zašto vas je uvek bila sramota da priznate da ste vukajlijaš prekiseli
- sbanovan
Uvek sam izbegavao ta druženja vukajlijaša i smatrao ih najnelordskijim iventom ikad, igde, jednostavno ne mogu da blejim sa Agilnim i da se pretvaram da je sve kul i u redu
- sbanovan
Negde sam video sliku vukajlijaša sa okupljanja, kao da su ih izvukli iz naprednog bot štaba
- sbanovan
To je nedemokratski, a šatro se zalažeš za democracy, jel te licemerju bombika nauchio?
- sbanovan
Ne možemo tako ako hoćemo u EU, pravnu državu i sve to
- b
da li je debil upravo napisao 6 postova zaredom?
- sbanovan
Zabranjivanjem tuđe slobode, rizikujemo da neko zabrani i našu.
- sbanovan
Vukajlija je od najslavnijeg sajta na ovim prostorima, spala na erishe i bombashe, Stratimir i dalje opstaje kao institucija, ali i on je na izdisaju
- sbanovan
Znam Sevaste, ali ovo nije sajt sportske žurnalistike, politički, bilo kakav... Već humor i satira. Zašto bi nekome to smetalo, zašto smo morali u politiku?
- sbanovan
Erisha vaskrsava sajt tako što otera svakog sa njega, mrš govance malo bezobrazno retardirano
- sbanovan
Rokao sam i rešetao ovde dok si bio u internet mudima ćaletovim
- sbanovan
Po 20 ljudi se odazove mom pozivu, tebe niko ne jebe dva posto
- sbanovan
D O M I N A C I J A