tema protiv sns-a i aleksandra vucica

1. Nije tu neka genetika u pitanju, narod kao narod, jednostavno se previše sranja izdešavalo za redom.
    Po meni je prvi korak ka normali da se povrati državni suverenitet, a to jebi ga neće da se desi.

2. mrtva trka je između zapate koji na sedmičnom nivou najavljuje apokalipsu i erua koji govori da ima nešto komprimitujuće protiv nekog poznatog, ali ne smije da objavi.
    njih dvojica zajedno mogu da budu autori onih bombastičnih naslova u informeru.

3. Revansizma prema psihu i ekipi MORA BITI ne smemo dozvoliti da lagodno uzivaju u nasim parama koje su opljackali

4. Sinoc sam imao viziju da ce biti vrlo nasilnih protesta

5. Mali Mujo pre 4 godine
    Znam da je tema za prcanje kaizena ustvari

mujica prorok

6. i celtibor imao neka prorocanstva

celt pre 7 godina
    Zanima me dal moze i forum da se zatvori ako se dovoljno zvanicno posere po Vucicu i naprednjacima ko sto su posteri i reakcije.

https://vukajlija.com/forum/teme/73097-sns-srpska-napredna-stranka-i-aleksandar-vucic#post_3884550

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.