Prijava

Ni Rasni nije upropastio forum nikad kao što je Zapata sada ahaha
Svaka čast Zap iskr

g. Bohore, to je zbog toga što ne može da podnese da neko dovodi u pitanje vakcine.
Za njega su vakcine bog i batina i tu nikakvo kritičko razmišljanje nije dozvoljeno - pa čak ni njemu kao doktoru. Čak iako postoji osnovana sumnja i velike nelogičnosti - to su vakcine, zbog njih živimo duže i to je to.

Kada sam mu postavio neka logička pitanja, odlučio je da me ignoriše i onda je krenuo da se lažno predstavlja kao ja i spemuje Ejdus na forumu.

Eto, to je cela priča.

поента је да те је то ограничило

i dalje znam koji je zapata i koji je ejdus
kad procitam ejdusov post tacno osecam jadnost i depresiju iz podruma

ejdus, kao deca uvek smo se ejdus

Офуцана задригла ејдусе, када је писменост у питању, за тебе сам ејдус, јер видиш, мој матерњи језик је ејдус, за разлику од ејдуса, ејдуса, лупања ејдуса о ејдус и осталих видова ејдуса с ејдуса на ејдус који се у твојој ејдусини користе. Капирам да ти је тешко да разумеш све ово јер ипак су те одгајили вашљиви прекодрински ејдуси, а већи део живота си провела у ејдусу са једним запушеним ејдуссом, орању ејдуса и ејдуса вучјих гована са гумених ејдуса, све док није куцнуо час да на ејдусу и са две кесе пуне вунених ејдуса заједно са колоном својих крезавих ејдуса коначно крочиш у цивилизацију и спознаш благодети ејдуса, ејдуса, ходања на два ејдуса и термички обрађеног ејдуса, али пробај да бар мало напрегнеш те кржљаве ејдуске ганглије и схватиш да се овде говори мало друкчије него у околини ејдуса у којој си се ејдус.
Него, видим да те ејдус очајнички сврби, а човјеку се већ поодавно не диже ејдус на тебе, или му се не диже уопште, па си присиљена да тражиш ејдуса по интернету и сваки неуспех те само додатно фрустрира и издркава и чини агонију твоје ејдуса још неподношљивијом. Рекли су ми да доста личиш на згажено псеће ејдус, додуше не верујем да еијдус тако лепо, али направио бих уступак и ејдус бих те у суву ејдус и напунио ејдусом темељније него што је иједан од твојих брђанских ејдуса учинио, чисто из уверења да и истрошене остареле ејдус заслужују мало нежности с времена на време. Јавићу ти се кад будем био у Војводини да прокрчиш ту ејдуса на препонама, испод ушију и изнад горње усне, па да искомбинујемо један врели ејдус, за добробит твоју, твојих укућана и осталих ејдуса и животиња у твојој околини. :*

Slusaj ejduse,to sto si ejdus ili ejdus,ejdus,ejdus,ejdus,ejdus,to sto ne znas da kazes ejdus i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da ejdus..poznajem mnogo ejdusa koji imaju ejdus i ejdus..pogledaj danasnje ejduse,slomljene su,svaki ejdus samo razmislja kako ce da ih ejdus i ejdus..ti budi ejdusi,bas zato sto si ejdus..pokazi devojkama da si dobar ejdus,da ti nije vazan samo ejdus,da ih neces ejdus,veruj mi da bi ejdus pre izabrala nekog ejdusa koji ce da je voli vise od ejdusai koji ce umeti da je ejdus,nego nekog zgodnog ejdusa kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od ejdusa,postoji ejdus,od ejdus postoji ejdus..nadam se da sam ti ejdus ;)

Tvoja majka drka ejdusu. Klekne i puzi kroz blatnjavi ejdus od svinjskog ejdusa i priljubi se uz ejdus, prstima prelazi preko njenog ejdusa dok ne nađe ejdus. Počinje da ga cima i drka dok joj ejdus vlaži, ejdus otiče, a ejdus štrči kao ejdus na novoj HB olovci. Ispušta groktaj zadovoljstva dok ejdus željno počinje da se zariva u njen ejdus, ona pojačava stisak da bi održala kontrolu nad masnim vijugavim svinjskim ejdusom. Spušta glavu da bi gledala kako se ejdus pomera u njenoj šaci, uzdiše od zadovoljstva i počinje da mazi svoj ejdus drugom blatnjavom rukom uvrćući ejdusa u ritmu svinjskog zabadanja.

"Ah, bože, to, to!" dahće ona. Promeni poziciju još uvek održavajući kontrolu nad grozničavo pulsirajućim ejdusom dok se svinjsko skičanje pojačava. Nagne se napred i usnama koje skoro dodiruju ejdusovo uvo šapne tvoje ime i strese se. Ponovo se usredsredi na nabrekli svinjski ejdus koji se njiše u njenoj ruci. Prisloni ga između svog lica i šake, ejdus ga tare o njen obraz dok ona balavi. Uz glasan ejdus i piskavo skičanje, ejdus svinje eksplodiraju izazivajući masivni pljusak tople, kisele svinjske ejdusa. Tvoja majka sklopi šaku ispod fontane pušećeg ejdus materijala i skupi ga u ruku dok penetracija polako jenjava. Ejdus se strese i krene da ide kroz blato u ćošak svog obora, ali tvoja majka je obori na zemlju. Podigne ejdusu rep i razmaže ejdusovu spermu na ejdusov smrdljivi čmar pretvarajući ljuspe skorelih svinjskih ejdusa u blatnjavu mešavinu ejdusa i sperme na ejdusovom dupetu. Tada podigne glavu ka nebesima i usklikne ejdusovo ime, ne jednom, ne dvaput, već tri puta. Svom snagom zabije lice u svinjin ejdus i puding od ejdusa i ejdusa, jezikom palaca oko ejdusa i snažno prodire u toplo crevo ejdusa. Jezikom oblizuje unutrašnjost ejdusovog dupeta, a potom dok nekoliko nerazumnih slogova napušta njene braon usne, mlaz ženskog ejdusa štrcne iz njene pulsirajuće pičke. Izmorena se sruči u blato, okrene se na leđa i zapali cigaretu. Povuče jedan dugačak ejdus, pogleda u nebo, izgovori ejdusovo ime po poslednji put pre nego što zaspi.

To je ejdus. Ejdus radi to.

To je ejdus. Ejdus radi to.

hahahahah

ko je ejdus, jasam

sta sad treba da se uradi da se autobanujes?

Napises "Ejdus" 7789955794 puta

E do kurca, sad sam i ja jedan korak blize

Ejdusu, ejdus ti je provaljen, to ako si ti velio nešto za ejdusa to je jedan ejdus a drugi ejdus je istina. Što si ejdus? Ejdus, pa kad ti kažeš rečeno je, ne? Ti si najobičniji ejdus od metar i 20 kila kome bih polomio ejdusa kao što sam do sad uradio mnogim takvima poput ejdusa. Milokliziš se ejdusu kojeg zovu ejdus, to da znaš. A to za Ejdussa molim te nemoj jest ejdusa kao ni za Ejdusa jebali te Ejdus i Ejdus da te jebali ejdusu masonska prodana.
Ejdus, što se tebe tiče, često se pitam kak to da uvijek doletiš poslije ovog ejdusa da ga obraniš pošto u izravnoj raspravi ne može sam izgararat. To kaj si velio da sam ejdus možeš samo preko interneta jer bi uživo brojao poispadale ejduse polomljenim prstima. TI ĆEŠ DRUGIMA LAGAT DA LI SAM JA EJDUS SISO MALA poremećena? Pa za tebe sam Ejdus EJDUSU jedan raspali i pogani. Daj ako si ejdus kaži gdje si pa se možemo nać, htio bih ti objasnit nekaj!

Твоја мајка дрка у Еидус. Она клечи и пузи кроз Избељујући Еидус свињског еидуса и држи се за еидус, прелазећи прстима преко еидуса док не пронађе еидус. Почиње да је трза и трза док је еидус навлажи, еидус набрекне, а еидус стрши попут еидуса на новој ХБ оловци. Она испушта гунђање задовољства док еидус нестрпљиво почиње да тоне у њен еидус, појачава стисак снукера задржавајући контролу над масним вијугавим свињским еидусом. Опушта главу гледајући Еидус како се креће у песници, уздише са задовољством и почиње да милује свој Еидус другом еклатантном руком, увијајући Еидус у ритму свињског потиска.

"Ах, Боже, много, много!" она дахће. Промена положаја и даље одржава контролу над грозничаво пулсирајућим еидусом како се скијање свиња интензивира. Нагиње се напред и уснама готово додирујући Еидусово ухо шапће ваше име и тресе се. Поново се усредсредила на натечени свињски еидус који се њихао у руци. Притиснуо га је између лица и шаке, Еидус га је трљао о образ док је слинила. Гласним еидусом и шкрипавим свињама експлодирају свиње изазивајући масиван пљусак топлог, киселог свињског еидуса. Ваша мајка савија песницу испод фонтане пушећег Еидусовог материјала и сакупља је у руку док полако продире. Еидус се стресе док улази кроз блато у угао своје штале, али ваша мајка је сруши на земљу. Подиже Еидусов реп и маже Еидусову суштину по Еидусовом смрдљивом дупету. Затим је подигао главу до небеса и узвикнуо име Еидус, не једном, не два, већ три пута. Свом снагом забија лице у свињски еидус и странични еидус и еидус, језиком палате око еидуса, и снажно продире у топло црево еидуса. Са језиком Обуте у еидусовом дупету, а онда док неколико неразумних слогова напушта њене смеђе усне, млаз женског еидуса вири из њене пулсирајуће пичке. Уморна се руши у блато, окреће се да узме мој упаљени дуван. Извукао је дугачки еидус, погледао у небо, изговорио име еидуса након последњег ресетовања пре него што је заспао.

То је еидус. Еидус долази.

Ejduse naš,
Koji si na ejdusima,
da se ejdusi ime Tvoje;
da dođe Ejdus Tvoj,
da bude Ejdus Tvoj,
i na ejdusu kao na ejdus.
Ejdus naš nasušni daj nam ejdus;
i oprosti nam ejduse naše,
kao što i mi opraštamo ejdusima svojim;
i ne uvedi nas u ejdusenje,
no izbavi nas od ejdusa.
Jer je tvoj ejdus, i ejdus, i ejdus u ejduse ejdusa.
Ejdus.

šts dobiješ kad zbog spama banuješ starog regularnog autora jer je u tri četiri teme pomenuo nekog spamera smarača?

ju get vat ju faking dezrv