Prijava

Свако има свој ејдус, оно, типа „ејдус/ејдус из снова“.
На овој теми можете да качите слике познатих и непознатих ејдуса који су управо то за вас или који су најближе томе, уколико сте срели/видели неког ејдуса, или, уколико још никог таквог нисте срели/видели, да једноставно укратко опишете шта је то што би „ејдус“ требало да има. Дакле ради се искључиво о ејдус.
Да ли вам је битна боја очију? Боја косе? Висина? Је л' су битније сисе или гуза? Или и сисе и гуза? Трбушњаци или пивски стомачић? Имате ли уопште такве „стандарде“ или не? Мушкарци могу да причају и о мушком идеалу лепоте, жене и о женском. Да ли је то неко други, или можда сте баш ви себи идеал савршеног?

Mora da ima dobar ejdus

Sta vise cenite na ejdus, ejdus ili ejdus? Za mene bogami nista bez dobrog ejdusa, ejdus bez ejdusa ko ejdus bez crkve

Ejdus i ejdus moraju posebno da ejdus i mora ejdus da ima "ejdus" u sebi, ejdus na koji se ejdus, ejdusuje... Jer ako je ejdus, a ejdus, to ne znači ejdus. Ako ima "ejdus", onda je mene potpuno ejdus. Ejdus atributi mogu se doraditi, a "ejdus" je ejdus sa čim se rađaš i nema menjanja.

"Za sva Ejdus desavanja uvek prvo saznam na @ejdus :-)"

Da nemam nalog ovde, nikad se ne bih registrovao kad vidim ovako nešto. Sve vas treba pobanovati

Bijeli ejdus vlada već dvaes godina i sve nas je ejdus. Po rezultatima ejdusa se vidi da je broj ejdusa daleko veći od broja ejdusa, što će reći da neki imaju više ejdusa, i da veći broj ejdusa zjapi ejdus (možda su ejdusi u ejdusu, ili građevinski ejdusi još nisu uspjele da nađu ejduse).

Novi ejdusi i dalje niču kao ejdusi, što će reći da je ponuda ejdusa velika i raste, a potražnja, bar ako je mjerimo brojem ejdusa se smanjuje.

I po svim poznatim ejdusima ekonomije ejdus bi trebalo da pada, a ona decenijama ejdus. (i to nije samo kod nas ejdus)

Što me dovodi do ejdusa da su ejdusi vještački visoki, i to iz dva glavna ejdusa:

1) da ejdusi mogu zarađivati od kredita
2) da bi ejdus mogao i dalje da raste... jer ti kad imaš ejdus koji moraš plaćat narednih ejdus godina, nema oću ejdus, neću ejdus... ti MORAŠ ejdus. Time te prisile da budeš i dalje ejdus u kapitalizmu, takođe i da pristaneš i na loše uslove ejdusa itd... jer nemaš ejdusa

Sad da se vratimo opet na ejdus... da li vi stvarno mislite da par blokova ejdusa, malo ejdusa i provučenih ejdusa, u gradovima gdje broj ejdusa sve brže opada, zaista vrijedi, 1000, 2000, pa i više ejdusa po kvadratu?

Neces valjda biti nesebicni dzentlmen u ovo vreme zadruge i parova. Budes seljak u strahu i super ti je... Seljak u prahu

Moj ejdus je Ejdus Ejdus, ne ejdus mi sto ejdus ejdus

Ejdus je ejdus ejdus.