Ova glumica što je silovana

1. Štono nekom autoru odavde stoji na profilu: "nema Leka za kad si pizda od čoveka"

2. Očekivao sam već od druge stranice kako ste počeli o nj da će padati Leka skečevi, al izgleda sam ja jedini nezreli mejmun ovde

3. sta sam upravo video ovde?

4. reko da necu da komentarisem na ovu temu, ali pogledao sam dva minuta i ukapirao da gledamo jednog sociopatu kako prica drugoj sociopati da prica istinu, dok kolege lesinari zeljni paznje koriste to posto mogu malo da se ocesaju bez posledica i u svemu tome neko od nas trazi istinu, i ovo mu je mnogo bitna stvar.

a sto mu je bitna? zato sto ce u hipotetickoj situaciji neka riba koja ne postoji hteti da ima izmisljeni seks zbog toga sto ce on kobajagi da bude u situaciji da moze da seksom pravi neki zamisljeni uticaj na tu nepostojecu ribu, gde ce ona u tim snovima da mozda resi da ga zajebe i oduzme mu svu tu slavu i novac koju je stekao u masti, pa je ipak bitno da se covek izbori za svoja prava, pre nego sto ovo uzme maha.

mnogo bitne stvari, koje se svih nas doticu, sutra cemo morati da dajemo pismeni zahtev nasim izmisljenim ljubavnicama pre nego sto mozemo da jebemo.

skroz ti kvari spontanost u tom sanjarenju kako si neko mudo.

isto vazi i za zene nego me mrzi da pisem iz njihovog ugla. i za te buduce glumice i vatrene dame na koje nasrcu predatori, to je mnogo bitna stvar

u svemu tome trazimo neku istinu jer nas licno dotice

5. lajk ako nisi nista ukapirao celta

6. Инквизиција на ана.рс. Убиј, закољи, да зли патријархални мушкарац не постоји.

7. Haha kelte i ja te kurca nisam razumeo, koji melky post lol samo fale stilske figure

8. Инквизиција на ана.рс. Убиј, закољи, да зли патријархални мушкарац не постоји.

Отишао да прочитам неке аргументе са женске стране, кад оно читам

"зашто се уопште изјаве жртава доводе у питање и тражи да се доказује да је силована, ваљда треба оптужени да доказује да није"

јебем ти леб ражени, туђмане што нас не поби

9. moram reci da dok sam slusao lecica dopisivao sam se sa nekom malom ima 18 godina, ofarbala se u plavo i ja kazem da mi se tako vise svidja a ona odg: plavuse bolje puse. usao je duh leke u mene, leka moj spirit animal

10. Maestro, to nije za kucu. CIsto da te upozorim.

11. Ali koja doza egoizma postoji kod glumaca generalno, nevezano za pol, bolno je i gledati

12. @maestro, gambi

niko ovde nije u situaciji da neka zena moze da se okoristi o njega tako sto ce da prijavi lazno silovanje - tj medijska licnost.
    tako da, dokle god nisi debil koji stvarno siluje, ili juri praktikatkinje/studentkinje itd (sto treba da se prijavi, to se valjda slazemo), nema sta da se sekiramo da ce neka, nakon kratkog ali zato loseg jebanja sa maestrom, gledajuci meetoo pokret da stavi na vagu da ce laznim prijavljivanjem maestra da dobije bilo sta, osim sto ce svi da znaju da se jebala sa maestrom.

nema tu interneta, hestagova, sudjenja preko novina i upropascavanja medijskog zivota, jer to postoji samo u nasoj masti.

tako da, sve sto mozes da uradis je da se slozis da je potrebno da zene imaju dovoljno hrabrosti da prijave fizicko/seksualno maltretiranje, sto u vezi, sto na poslu, sto ovako. i da si svestan da lecici i onaj drugi i ove glumice nisu bas primeri koji su reprezentativni za sve nas, a po meni nisu ni ljudi na koje bi se trebalo ugledati kao na nesto dobro.

drugim recima, iz ovog lestatovog primera patrijarhalnog muskarca - da se trudis da imas realnu moc, koju ljudi postuju, a ne da ti budu uzori likovi sa debelom krizom srednjih godina, sa svim sto ide uz to.

jel ok ovako?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.