- М♦
3. deo sage o silovanim glumicama
Merima neka kaze da ju je Lecic zamalo silovao tamo neke 1978. Ja ne znam jel ti glumci/glumice rade sta ili se samo jebu zbog viska slobodnog vremena? I drugo pitanje da li ce ikad ponestati silovanih glumica da ova tema zamre?
- Š
Pa ne znam dal je baš zamalo, izgleda da je baš penetrirao i to žešće. Tojest tako bar ova rospija to predstavlja.
- М♦
Ja sam procitao da se ona namerno usrala i upisala da mu se zgadi, a da se on od toga ispovracao. Na kraju ga je dokrajcila, uzela je govno iz gaca i gadjala ga u glavu
- BV
Mislim da je sve jasno covek se ne zna obuzdati ali mozemo da ostavimo i dalje onih 1 posto da mozda nije
Ipak je na kraju zakljucak da smo zaostalo drustvo koje brani nasilnika a napada zrtvu sad iz kog razloga ne znam emotivan smo narod valjda
A smeju se svi teoreticarima zavere za vakcine
Pojavila se ta glumica isakovic napisala verovatno davnije tu neku knjigu koje nema na guglu i znaci ona je to napisala unapred da ju je neko napastvovao samo je zivela za taj trenutak da se pojavi adekvatna licnost i onda da kaze da je to taj i da tiraz skoci, gagi nikolicu je rekla za dogadjaj lazno, celu pricu je izmislila jer su se svi urotili kolektivno protiv lecica zato sto je bitna glava u opoziciji drma fotelju vucicu i mnogo je uspesan umetnik pa mladi ne mogu dobijati uloge od njega smeta svima. Sve je bolje nego priznati da je nas leka jedan najobicniji buzdovan - DG
Да се отвори "Ова глумица што није силована", ускоро ће бити мање таквих
- DG
Никса Зизу причао женама како су криве за силовање јер пролазе улицом
- DP
Jel u redu sto mrzim obe stranke u ovom slucaju