EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Nego da se vratimo na EP. ita-fra, prognoza? Nesto mislim da ce fra nekako rutinski da reši.

2. Pa morali bi, mada kilavi i Francuzi nešto. Švabe mi deluju najbolje od svih što su ostali, ne verujem da to pišem ali eto.

3. Не знам шта се дешава на релацији ФИБА - Евролига, Бодирога још не преузима, Шпанци и Турци и даље свирају курцу за Бартомеуом, да укину те јебене прозоре на курац их набијем дебилне.... Ајде пре су имали смисла, Евролига је било ФИБА-ино такмичење и у НБА-у су једини странци били Вандевеге и Глучков, али враћање истих кад се повећава број странца у НБА лиги (а њих, разумљиво, боли курац да их пуштају за прозоре) не знам ко је смислио, али је ужасно ретардирано, а још је Бартомеу накнадно убацио ову накарадну Евролигу од минимум 34 утакмице тако да потенцијално не можеш рачунати буквално на 25-30 играча....

4. Zar ima smisla pratiti više, ostao samo debeli doncic mamicu mu milfaru

5. Немци су јако лепо разиграни и јако лепо делују, млађи Вагнер може бити играчина....

6. Zar ima smisla pratiti više

Ovo. Ću ispratim samo kad uplaćujem igrače manje više, danas me prodao samo Datome mrtvi granica 6.5 on stao na 6.

7. Bogatiji sam za 13k dinara a propo kladione

8. Занимљив је Евробаскет, ваља испратити, изненађујуће доста НБА играча се одазвало будући да је изгубило на значају од прошлог, тако да има доста добре кошарке....

9. Evo i grčka će ga izduvati od češke

10. Aha oće, tako smo i mi vodili na poluvreme

11. Чеси су своја изненађења у кошарци у Канади прошле године одрадили....

12. A koja lolčina bi bila da svi iz naše grupe prodju u osminu finala, sem nas xd

Edit: četvrtfinale

13. Da bi stigli do završnice turnira, mora se izgubiti bar jedna nenamerno u grupi, mora taj gorki ukus poraza pred nokaut fazu da se oseti, mora
    Štteta što nismo imali neku egal ekipu u grupi

14. Gledaj čehe bre 7 sekundi napada prošlo rendom Hruban diže trojku pogađa pod faulom, nema oklevanja nema premišljanja nema čekanja da se centar izgradi do čega nikad ne dođe, a i kad dođe pas je najčešće očajan. Ne sme da se okleva.

15. Pitanje za sve, da ne otvaram temu: da li je postoji srpska košarkaška kletva? I da li je ona započela nesudjenjem onog faula Argentincu u zadnjem napadu u finalu 2002?

16. Mislim da ne postoji, to da bi postojalo mora da se uradi nešto mnogo grđe kao na primer ustaški silazak sa postolja. Postoji zastarelo shvatanje košarke i previše osciliranja u igri, pogotovo u odbrani, gde su pokazali da mogu da igraju apsolutno vrhunski, ali i da mogu potpuno da se isključe.

17. Ja mislim da je sve krenulo od one Radmanove banane

18. Ahahha Radman je iza svega ovoga

19. Šarenac- Penzija. Loš čovek, loša karma, a poznavanje košarke ofrlje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.