EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Prijatnije dendu slusati prove me wrong

2. Denda može jako do samog kraja, nema šta

3. Постоји то што тројке не можемо већ 10 година да бранимо како треба и што код отворених шутева пречесто не погађају ако не водимо барем три поседа, Гудурић и Калинић су по две чисте тројке промашили у задњој четвртини, од тога Гудурић кад су ови кренули њихове да погађају.... Мада нису ни они сад шутирали тројке 50%, али им јесмо превише истих дозволили, преко половина поена им је са тројки дошло....

4. Јак Денда за јаку репрезентацију....

5. Gutterić + Lučić + Micić 1/15 trice iliti 6.67%
    Degutantno

6. Ma to je manji problem, veći je taj što smo primili skoro 100 poena.

7. Ja mislim da je najveći problem taj što su oni dali više poena od nas brate

8. Мицић је неке присилно шутнуо, поготово на крају, ал' да, јако лоше, поготово код Гудурића који је добар тројкаш....

9. Never 4get kolko je priučeni Denda nahajpovao jebenog Furkana Aldemira kad je prenosio neko prvenstvo ne mogu se setim tačno koje, kad ga predstavio kao nba dabl dabl mašinu.

10. Фуркан Алдемир јебени, не сећам се кад сам га видео да игра задњи пут....

11. Само Денда може од Сипахија и Алдемира да направи фазон Стоктона и Мелоуна....

12. trebali smo da izgubimo od izraela. trebali su tad da prodju kroz ovo bezmudasko sranje da vide da ne moze tako.

13. i krivo mi jer ova ekipa, da je pretrpela ovakvu utakmicu a mogla da nastavi, osvojila bi prvenstvo.

14. Janis dve trojke kad se lomi, gg

15. Крејчл зајебао да се и ова заврши 94:86....

16. Kako god okreneš, Srbima ostaje samo tenis. I to jedan čovek.

17. one man one desire

18. Саторански 17 асистенција, капа доле, не знам који је рекорд европских, ал' контам да је ово близу ако није оборен....

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.