C. Pogledaš Hrvate u Rusiji na svetskom recimo - ljudi izlaze na teren da pobede i prodju dalje, i to se vidi na svakom igraču. Nema kalkulacija, znamo ko smo i šta smo, došli smo da igramo i pobedimo i ćao - i dobiše Argentinu, Engleze itd, neke skroz jake timove. Mi idemo da damo sve od sebe, da probamo, videćemo, daće Bog malo sportske sreće, proradiće inat itd. Španci izlaze na teren da pobede, šta god i kako god. Nema tu puno šta da se razmišlja, tako igraju svih 40 minuta i kraj, nema nekih probnih rotacija, kalkulisanja, odmaranja igrača, probaćemo ovako, onako...Protiv Finske može da se izgubi u grupi, nipošto u eliminacionoj utakmici. Tako nešto im se nije desilo jedno 20 godina sig.
Matori urasli u bradu R Fernandez objasnio fincima ko Skola onomad nama.
Možeš da ga mrziš al ne možeš da ne poštuješ ono šta radi veteran na terenu ko nekad u svom prajmu.
Ertel resava, iako celo prvenstvo igra kao neuki bandit. Takve igrace mi nemamo. Svi su bolji od njega individualno, osim kad se lomi eliminacioni meč.
C. Pogledaš Hrvate u Rusiji na svetskom recimo - ljudi izlaze na teren da pobede i prodju dalje, i to se vidi na svakom igraču. Nema kalkulacija, znamo ko smo i šta smo, došli smo da igramo i pobedimo i ćao - i dobiše Argentinu, Engleze itd, neke skroz jake timove. Mi idemo da damo sve od sebe, da probamo, videćemo, daće Bog malo sportske sreće, proradiće inat itd. Španci izlaze na teren da pobede, šta god i kako god. Nema tu puno šta da se razmišlja, tako igraju svih 40 minuta i kraj, nema nekih probnih rotacija, kalkulisanja, odmaranja igrača, probaćemo ovako, onako...Protiv Finske može da se izgubi u grupi, nipošto u eliminacionoj utakmici. Tako nešto im se nije desilo jedno 20 godina sig.
Matori urasli u bradu R Fernandez objasnio fincima ko Skola onomad nama.
Možeš da ga mrziš al ne možeš da ne poštuješ ono šta radi veteran na terenu ko nekad u svom prajmu.
Taj rad
Rudi u trku opali dve trojke sa 8m kad se lomi, ciganin je al najbolji
Slukas s pola terena uz sirenu za kraj poluvremena
2 problema ovog sajta su
- ne jebete se međusobno
- liverpul v ajax a vi gledate nesrbe u košarci
Gleam i Bajern vs Barselona šta
Bajern Barsa retko lep fudbal.
Atina je spaljena do temelja
Tvrde Švabe, ozbiljna ekipa.
Kakva je poezija u pokretu njemački pregospodin Richard List da je to za nepovjerovati. Imam neku vjeru u njegov šut kao u Stojakovićev
Preokrenuli žabari
Al koga boli kurac
FONTEKIOOOO
Dok je Kk Zdravlje Leskovac igralo run and gun, i Žuća Mitić izlazio na trojku ko Meli, Meli je bio u mudima.
Dajte fontekiju da reši bre
Dosta više i ovog Goberta prgavog
Ahaha prodjoše Francuzi na guzove opet :D
Talijanima se karma vratila jbg
Ertel resava, iako celo prvenstvo igra kao neuki bandit. Takve igrace mi nemamo. Svi su bolji od njega individualno, osim kad se lomi eliminacioni meč.
Đanmarko Poceko na kurcu mi se peko
Bezdusni gade