Moj kurac je mali ne znam da li bi želeo da ga popušiš, ali slobodno se posluži ako hoćeš.
Celicna snaga uma koja nikada nece popustiti pred bugarskim zlom koje dolazi od kompleksa nakaze
fino rečeno, sad na kolena, odmah.
Svinje bezumne i pohlepne. Unistili ste citave civilizacije Juzne Amerike zbog vase pohlepe za zlatom. Vi ste ti koji pusite kurac. Leglo zaraze
na kolena, sratimire.
Pušiiiiiiii moyooo djooookoooo odmah sada
Izdućkaj
Javio se i gej bugar koji blati ime velikog Mister Noa
Ал што се, и на овој и на прошлој теми, дежурни пушач курца јавља чешће од људи који су је покренули
Ne znam na koga mislis, ali ako mislis na onoga ciji je nick u naslovu teme, u pitanju je doslednost u borbi da vam dokazem koliko ste maloumni
Cirilicaru. Cirilicaru
Stratimire večeraaa
Ako ako popapi sve ima proteina tu
Ja sam, ja sam hodajuci seks jebote, kapiram sto ste ljubomorni ali nije da me boli kurac
Tu pohotnost zena, bezbroj puta koje sam ja imao prilike da dozivim vi necete za pedeset zivota
Bez imalo truda
Izedeš mi muda
glođi ga stratimire
Ne stedite municiju, samo rokajte da vam otkrijem polozaje
Изврши нам пенилингус
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Moj kurac je mali ne znam da li bi želeo da ga popušiš, ali slobodno se posluži ako hoćeš.
Celicna snaga uma koja nikada nece popustiti pred bugarskim zlom koje dolazi od kompleksa nakaze
fino rečeno, sad na kolena, odmah.
Svinje bezumne i pohlepne. Unistili ste citave civilizacije Juzne Amerike zbog vase pohlepe za zlatom. Vi ste ti koji pusite kurac. Leglo zaraze
na kolena, sratimire.
Pušiiiiiiii moyooo djooookoooo odmah sada
Izdućkaj
Javio se i gej bugar koji blati ime velikog Mister Noa
Ал што се, и на овој и на прошлој теми, дежурни пушач курца јавља чешће од људи који су је покренули
Ne znam na koga mislis, ali ako mislis na onoga ciji je nick u naslovu teme, u pitanju je doslednost u borbi da vam dokazem koliko ste maloumni
Cirilicaru. Cirilicaru
Stratimire večeraaa
Ako ako popapi sve ima proteina tu
Ja sam, ja sam hodajuci seks jebote, kapiram sto ste ljubomorni ali nije da me boli kurac
Tu pohotnost zena, bezbroj puta koje sam ja imao prilike da dozivim vi necete za pedeset zivota
Bez imalo truda
Izedeš mi muda
glođi ga stratimire
Ne stedite municiju, samo rokajte da vam otkrijem polozaje
Изврши нам пенилингус