Prijava

Ovde postavljamo vesti i diskutujemo na čijoj smo strani.

Da je iron dome-a 1999 bilo nama tada, gde bi kraja bilo nama tada

Generalno mislim da su i celokupnoj 70-godišnjoj gunguli, Palestinci ovde više u pravu.

Ja navijam za jevreje zato sto sam i sam jedan

Palestince niko ne pita, previše su nebitni u celoj priči. Hezbolah nidje veze sa Palestinom, to je čist Iran, koriste Palestince kao topovsko meso, svrsishodno svojim interesima. Da Palestinci predstavljaju neki problem Izraelu odavno bi bili proterani ili pobijeni i nikom ništa, jebi ga. Izraelom vlada MOSSAD, oni su iznad svih zakona i ustava, ova demokratija je samo paravan, mislim da je MOSSAD jedina zvanična duboka država na svetu. Sve u svemu, političarima i sveštenim licima sa obe strane odgovara taj status kvo, svi znaju da će Palestinci na kraju da najebu, ali obema stranama odgovara da se taj proces što više oduži jer ratni profit.
Sve u svemu navijam za Ješe jer su pametniji, duhovitiji, sposobniji i korisniji za razvoj civilizacije od Iranaca i Palestinaca.
I nema tu šta da se navija, gledam već godinama kad god je tamo neko šibanje uvek pogine tačno deset puta više Palestinaca koliko Izraelaca.
Sed bat čru.

I Iron Dome je efektivan protiv ovih zbudženih zemlja-zemlja amaterskih projektila, važi da bi nas spasao od NATO arsenala u to vreme lol

Mislim da mešaš Hamas i Hezbolah.

Inače, Pojas Gaze ima 360 km2, a tamo živi skoro 2 miliona ljudi. Poređenja radi, opština Novi Sad ima 670 km2. Saterale ih Ješe u konzervu i svaki put kad roknu jedno 10 ljudi kažu kako Hamas koristi civile kao živi štit. Bukvalno pišanje u usta. Sila boga ne moli.

Ali dao je nama MOSSAD neko oružje devedesetih, doduše u zamenu što smo im pomogli da izvuku Ješe iz Sarajeva kad su Jenkiji doveli one vehbije jebene.

Potpomogni MOSSAD
Ako nisi do sad.

Evo i sada na vestima - Bajden zove telefonom lidere sa obe strane da apeluje na mir, Izraelski vazdušni napadi ubili 10 Palestinaca, nešto ranije baraž raketa iz Palestine se osuo na Izrael i ubio jednog Izraelca, šta sam vam rekao.

odvratni su i jedni i drugi, bukvalno ne znam ko mi je crnji od ta dva naroda

Interesantno je kako bi mogla da se napravi određena paralela ove situacije sa Kosovom.

Izraelsku raketu Božja ruka vodi

Hajlajt su mi srbi koji su u fazonu palestinska braća zaštitimo muslimansku nejač, a po komšiluku remove kebab srebrenica nije genocid

Dokaz da je antisemitizam jači i stariji mehanizam

Samo napred izrael remove kebab

Samo napred izrael remove kebab

Generalna mržnja i gađenje prema Arapima i Muslimanima me nagoni da potpuno podržavam ovo načelo.
Netanjahu vodi Ješovane svoje, vodi Ješovane svoje,

Samo napred izrael remove kebab

+1

Ja navijam da se medjusobno pobiju sto vise ako moze do totalnog istrebljenja bi bilo idealno