Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma ti si glup debilu jedan shvati to vec jednom jebem ti i tu tvoju sirotinjsku spiku i jebo ti ja mater tvoji "stavovi" su bukvalno sirotinjska spika in a nutshell
daune zaobidji me ne pada mi na pamet da se valjam u blatu sa tobom
Jedu se preliveni burbonom
https://www.glas-javnosti.rs/hrana/gambori-i-skampi-znate-li-kako-se-jedu-i-koja-je-razlika-izmedu-njih-1206
Sam si sebe okružio sirotinjskom spikom, preopterećen ti je mozak time, batali to i biće ti bolje, izaći iz tog kruga eto, a ti radi kako ti je volja.
Baj d vej, za razliku od tebe imam svoje ideje, tako da ću ubuduće da te ignorišem šta god pisao jer komentatora ima i među aljkavim i štrokavim seljoberima koji udaraju pivo pred zadrugom, ogovaraju njihovo i još tri okolna sela a svesni su da su i sami beda za medalju.
tuga su nam plate, al makar IMA POSLA KO OCE DA RADI
Dostigli smo najvisi civilizacijski nivo. CUTI BAR IMA POSLA
- Јеси римио лату?
- Јесам.
- А Ћути онда...
lata eheheh
Nema slovo P
Xd
enis u ičku
60k nije laz
Sad gde god da se okrenes plata je 40 50k sa tim da se radi 6 dana a ne kao u eu 5. Cudi me da nije i vise od 60k. Evo ako vas zanima koliko daje lidl a verovatno znate to je oko prosecne plate. A tu moze da rade i krezubi.
Doduse to je za Beograd, manja mesta mozda obaraju taj prosek ali u Bg je 60k prosek zasigurno a mozda i veci.
Јесу ли порасле?
Nisu porasle nego necu vise sebe da ponizavam radeci za 30-40 soma, bolje da sedim i cekam da naleti nesto pristojno sa par soma u dzepu nego da se habam i trosim za mizeriju plus da me neki seljak ponizava
Nisam ja neko bugarce iz Nishe da motam kablove za 30 hiljada i cutim i pusim vucicu jer mi je doveo korejanca da mi navlaci pelene na poslu jer svaki odlazak do wc-a znaci DANGUBLJENJE MINUS KRIVINARENJE NERADNISTVO
Pisam vam se na onaj vas rostilj od kilo soje i sto grama mesa stekare one pacovske najgore
TU.
NEMA.
PROSPERITETA.
Ne mogu da shvatim. Imas normu danas u radnom nalogu, pise "pacove, namotaj 451 kilometar dvozilnog bakarnog kabla fi 2mm na 16 drvenih kotura tih i tih. Za to imas predvidjeno 20 radnih sati" i da li ces ti to da zbog dobre fizicke kondicije namotas za 10 sati, mene to ne interesuje, za dva i po radna dana dolazim da vidim jesu li koturi spremni za pakovanje, dalji transport i prodaju. Ti mozes za tih deset sati lezati, igrati igrice, citati knjigu, mene to savrseno ne zanima. Ako ne namotas, pitacu u cemu je problem. I pet puta. I deset puta. I pedeset puta. Da vidim koliko si govno od coveka
da smo pametni pa da se priklonimo amerikancima a ne rusima. kulturniji su narod, nisu pijanice onda bi plate bile stvarno 60hiljada.mi mozemo samo da budemo robovi.kakav suverenitet to je obmana.bolje da ne lazemo sebe nego da kazemo amerikancima:vasi smo sta trreba da radimo dajte nam instrukcije
Amerikanci ne mogu da poveruju da neko radi ceo mesec za 300$, niti se to njima moze objasniti, niti oni to mogu da percipiraju, prosto da shvate. On ne moze da stvori sliku u glavi, kako ista moze biti dobro i ici ka dobrom u drzavi u kojoj ljudi rade za trihandred baks. Kao sto ne mogu da shvate da neko moze da se obogati od politike i da clanstvo u nekoj partiji moze biti faktor koji ce uticati na bilo sta u zivotu jednog pojedinca i na njegove mogucnosti, da se tako moze steci bilo kakva privilegija, a narocito od strane drzave. Zato i jesu top sila, na stranu njihove bolesti i odsustvo svesti i samokontrole po nekim pitanjima i preterana emotivnost. Da su bar u toj emotivnosti dosledni... Ali, recimo, nigde deca nemaju detinjstvo kao u Americi. Sve ima svoje. Imam i ja strpljenja da vam objasnim
Shvatas li me covece, zasto kompromis sa tim vasim naprednjacko-gedzovanskim pricama, huliganstvom, svinjarijama, podloscu, kriminalom, za mene NE POSTOJI KAO OPCIJA