Jedan od mojih najboljih saboraca, ako ne i najbolji saborac ikad. Zajedno smo mnogo toga prosli, a i jos mnogo toga nas ceka da prodjemo, naravno, najbolji od najboljih, jedni, jedini, neponovljivi, uvek i svuda dobrodosli i rado vidjeni!
Da ne zaboravim brata Dilana i brata Panija, oni su mi ka' lijevo i desno oko, ka' lijeva i desna ruka, sto su krila sokolu, a to su meni njih dvojica!
jedna bezazlena i mudra glavica je vlade. Ali ga je trolovala svaka šuša od nebitnih glavica tipa stratimir i trifors. To mu je veliki minus
Možda me je neko i trolovao, recimo nek budu Valsinarb (mada sumnjam da je bio trol, al ajde), i Granjka (koga jednostavno nisam mogao da iskuliram). Ali sad sam se vratio u svojoj konačnoj formi.
Rekli o sajtu
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Svi ste pozvani a naravno pozvan je i
VLADEEEEEEEEEEEEEEE
LIMARRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Jedan od mojih najboljih saboraca, ako ne i najbolji saborac ikad. Zajedno smo mnogo toga prosli, a i jos mnogo toga nas ceka da prodjemo, naravno, najbolji od najboljih, jedni, jedini, neponovljivi, uvek i svuda dobrodosli i rado vidjeni!
Da ne zaboravim brata Dilana i brata Panija, oni su mi ka' lijevo i desno oko, ka' lijeva i desna ruka, sto su krila sokolu, a to su meni njih dvojica!
Verujem da Valdemar ne zna da postojiš
Ali ja verujem. To je bitno. Sta me boli kurac, ne trazim ja izgovore da postanem los covek
jedna bezazlena i mudra glavica je vlade. Ali ga je trolovala svaka šuša od nebitnih glavica tipa stratimir i trifors. To mu je veliki minus
svaki cvarak koji je proveo na sajtu duze od 2 godine umisli za sebe da je bas nesto u cemu je on ucestvovao naj naj zapamcenija stvar na forumu ikad
Šta oćeš da kažeš Pipač ne kontam te
bukvalno, konstantno pravi neke nove naloge, priča o nekakvim akcijama, niko nema pojma o kome se radi... napušavaju ga kurcem, mim jebeni
Ok, Bohitj, tebe volim najvise, evo moze NYC bro..?
Trifors preozbiljna glava, sta pricas ti to, decko ziveo u Engleskoj godinama
I sad lepo krenem da citiram tvoje postove o tome kako je gotov za dva meseca, uskoro novi peti oktobar, itd..
A nalog nisam napravio jos od pokojnog Zorana Bombasevica, koristim stratimira duze od godinu dana...
još kad bi nekog boleo kurac... pozdravi mamu i podudlaj mi, da ne idem na drugu temu
Imas oficijalnu temu za to- https://vukajlija.com/forum/teme/75712-oralno-me-zadovolji-stratimire
Nemoj ovu da mi grdis, leba ti tog sto ga nemas u crevu...
To je tema za napušavanje, ali da ti se serem u usta to može bilog gde.
Možda me je neko i trolovao, recimo nek budu Valsinarb (mada sumnjam da je bio trol, al ajde), i Granjka (koga jednostavno nisam mogao da iskuliram). Ali sad sam se vratio u svojoj konačnoj formi.